PRO Age Medical Academy Opiniões 13

4,5

Informações sobre a empresa

1. Consultório médico

Escrito pela empresa

PRO Age Medical Academy er en anerkendt dansk klinikkæde med afdelinger i Frederiksberg (København), Aarhus, Aalborg, Odense og Viborg. Klinikkerne består af erfarne læger, sygeplejersker og specialister, der tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske behandlinger såsom botox, fillers, laserbehandlinger, skinboosters og anti-aging-løsninger — alle med fokus på skræddersyet behandling, høj patientomsorg og rimelige priser.

Informações de contacto

1 estrela

Altid god oplevelse

16 de abril de 2026

Resposta da PRO Age Medical Academy

Tusind tak for dine 5 stjerner og dine flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi glæder os meget til at se dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en professionel behandling og god…

Altid en professionel behandling og god vejledning. Helt tryg i deres hænder;-)

2 de abril de 2026

Kære Dorthe
Mange tak for din smukke anmeldelse og dine 5 stjerner. Din tryghed og tilfredshed er det vigtigste for os, og det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både behandling og vejledning. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Altid professionel og venlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid professionel og venlig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Specielt Muje

30 de março de 2026

Kære Joanna
Tusind tak for din skønne anmeldelse og dine 5 stjerner ⭐️ Det betyder meget for os at høre, at du oplever både professionalisme og venlighed hos os. Vi er især glade for din ros til Mujde – det giver vi selvfølgelig videre 😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Kære Pro Age

Kære Pro Age
Jeg skriver for at give stor ros til jeres medarbejder Zinat. Ud over at være sød, er hun også utrolig dygtig til sit arbejde.

Tusind tak for en rigtig god behandling og vejledning i klinikken i København.

Hilsen
Filiz

31 de março de 2026

Kære Filiz
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🌟
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i København, og især at du er tilfreds med behandlingen og vejledningen fra Zinat. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt taget hånd om.
Vi vil selvfølgelig give din ros videre til Zinat – hun bliver helt sikkert meget glad 🙏
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Pro Age.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse og professionel…

Rigtig god oplevelse og professionel behandling 😊

25 de março de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Christina 🤍
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og oplevede behandlingen som professionel.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Pro Age Team 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og behandlinger!

Jeg er så glad for Proage!
Jeg har fået lavet læber- Hun er simpelthen skøn, mega sød og rigtig god til at svarer og komme med uddybende svar med begrundelser.
Har fået lavet læber et sted førhen, og kan se og mærke tydelig forskel.
Formen på mine læber samt størrelsen er perfekt. Det lige det jeg ville have.
Kan kun anbefale!!

2 de abril de 2026

Kære Kinga,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord – det betyder virkelig meget for os 🙏
Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, får god vejledning og opnår præcis det ønskede resultat.
Du er altid meget velkommen hos os igen 💚

Fantastisk oplevelse 🤩

Fantastisk oplevelse 🤩
Professionel og meget behagelig behandling. Jeg følte mig i trygge hænder og kommer helt sikkert igen.
Jeg anbefaler helt sikkert Pro Age til alle.

11 de março de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Tina 🤩
Det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse hos os.
Vi lægger stor vægt på, at alle vores kunder føler sig trygge og godt behandlet – så det glæder os virkelig at høre, at du oplevede netop det.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 💫
Pro Age Teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Føler sig altid velkommen og de ved…

Føler sig altid velkommen og de ved hvad de laver kun ros og 5 stjerner

12 de fevereiro de 2026

Kære AliceAaby
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du altid føler dig velkommen hos os.
Vi gør os umage for både at skabe trygge rammer og levere behandlinger med høj faglighed, så det er virkelig skønt at høre, at det mærkes.
Vi glæder os til at se dig igen 💚

Loyal kunde

Loyal kunde - altid god service 😊

5 de fevereiro de 2026

Resposta da PRO Age Medical Academy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet 🌟
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

5 stjernet oplevelse herfra🤩

2 de fevereiro de 2026

Mange tak for de 5 stjerner 🤩
Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Du er altid velkommen igen.

God og professionel service

Har fået lavet en del behandlinger hos PRO age i Århus, det er altid en rigtig god og professionel service 😊

22 de dezembro de 2025

Kære Maria
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 🌸
Det glæder os meget at høre, at du altid har haft en god og professionel oplevelse hos os i Pro Age Aarhus.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊
Pro Age Aarhus

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og priser 😍

17 de dezembro de 2025

Kære Mette
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både service og priser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😍
Pro Age Odense

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais