Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået coating af min nye Toyota bZ4X hos Magnus og er dybt imponeret over resultatet. Bilen stod funklende og coatingen har fungere perfekt. Magnus selv er dybt engageret, hjælpsom, og be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen fik vi Coated vores nye bil hos Magnus. Vi var særdeles tilfreds med behandlingen første gang og Magnus er jo bare dedikeret til sit arbejde, foruden at han gør alt for at den personlige relation... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i dialog med flere forskellige professionelle coating firmaer og efter en snak med Magnus, endte det med procoating.dk.. Han talte ikke de andre coating firmaer ned, tværtimod, han... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er længe siden jeg har haft så god en kundeoplevelse som jeg fik hos Magnus. Han er utrolig dygtig og man kan mærke at han brænder for sit arbejde. Det er rigtig fedt at se! Jeg kan kun... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tratamento de superfícies automóveis

Escrito pela empresa

Vi er specialister på lakkorrektion og keramisk coating

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Tesla Y - keramisk coating mv…

To dage efter at jeg hentede min nye Tesla Y Performance i sort, var den en tur forbi Procoating / Magnus til en omgang lakkorrektion, keramisk coating og PPF.

Super professionelt udført arbejde, hvor alt spillede hvor særligt kommunikation, service og kvaliteten i arbejdet kan fremhæves. Bilen står nu som et suttet bolsje.

Procoating / Magnus har mine klare anbefalinger og jeg vil helt sikkert komme forbi igen.

16 de novembro de 2023

DET HER SKAL DU BARE VIDE :

DET HER SKAL DU BARE VIDE :
For 4 uger siden, fik jeg keramisk coated min Tesla 3. Du kan læse min positive oplevelse her på Trustpilot.

Har nu igen besøgt Magnus, fordi jeg havde indkøbt en karbon spoiler hos Tesla Danmark.dk. Ønskede derfor hjælp til montagen.

Ikk noget problem, for som altid var Magnus klar til at hjælpe. Efter en del forarbejde blev karbon spoileren monteret, og efterbehandler med keramisk coating.

ALT ARBEJDE naturligvis som altid, med stor perfektion 👍

Joooo, jeg er ret tilfreds, og anbefaler gerne Procoating til alle, der vil have gjort tingene ordentligt

Tak til Magnus 🌟

29 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Magnus har styr på sit arbejde og han…

Magnus har styr på sit arbejde og han kan snakke længe om det !;) jeg læste alle anmeldelser af ham inden jeg bestilte tid og kan kun bekræfte alt hvad andre sagde var rigtigt . 5/5 her fra min bil står som et suttet bolsje og vil klart anbefale ham til andre :) Nikki

9 de outubro de 2023

Keramisk Coating i verdensklasse

Så fik min Cupra Born E-Boost 77kwh en Keramisk Coating af Magnus fra ProCoating Danmark.
Hold nu op hvor blev min bil flot, klinisk hvid blev den.
Magnus ved ALT om Keramisk Coating og får de varmeste anbefalinger herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 💪

5 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Detailing af biler og keramisk coating…

Detailing af biler og keramisk coating er en niche branche – og Magnus er utvivlsomt en af de bedste i landet i den branche. Han er meget kompetent og han har en utrolig dybdegående indsigt i keramisk coating. Arbejdet er upåklageligt udført. Jeg vil anbefale Procoating til enhver. 5 ud af 5 herfra!

3 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Dedikeret proff service, wow.

Her oplever man dedikeret service fra en ultra proffesional Magnus.

Har lige hentet vores Audi Q4 E-tron som er sort og det er helt vildt at den nærmest står flottere end i Audis showroom da vi fik den.

Magnus gav bilen en ny coating der erstattede en næsten 2 år gamle.

Denne gang med CarPro produkter fra øverste hylde og sikken et resultat.

Hvis man har en dejlig bil man gerne vil passe på, så er det her du skal komme med den.

Selv efter 53000 km så den mere end ny ud på vej hjem.

5 stjerner er slet ikke nok her.....

30 de agosto de 2023

Super betjening, fantastisk resultat

Super betjening, og et helt vildt flot resultat. Ingen tvivl om at jeg skulle være kommet hos ProCoating tidligere, men min ca 1 år gamle model Y kom næsten til at se ny (faktisk bedre end ny) ud igen. Jeg vil klart anbefale alle, der gerne vil passe på deres bil, at tage en tur forbi ProCoating.

25 de agosto de 2023

Kæmpe anbefaling til Procoating

Kæmpe anbefaling til Procoating. Super arbejde. Bilen står virkeligflot efter behandling og Magnus så fejl i lakken, jeg aldrig selv ville have opdaget. Selv en fedtfinger på lakken ved afhentning skulle fjernes! :)

25 de agosto de 2023

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Magnus lavet en super flot detaljering og coating af en Tesla Model Y. Han havde stort kendskab og passion til hele processen og han hjalp mig med at finde de rigtige produkter til løbende vedligeholdelse af bilen.

2 de agosto de 2023

ProCoating ved Magnus, klart anbefalingsværdig

Magnus er meget detalje orienteret og yderste professionelt i sit arbejdet. Har fået en super behandling både bil og jeg, bruger meget tid til at sætte kunden ind i hvordan man behandler sin bil efter coating - min største anbefaling....

28 de junho de 2023

Fantastisk service!

For en service!
For et engagement!
For et resultat!
Kan kun give de varmeste anbefalinger, efter at min Mustang Mach-e er blevet coatet!

20 de abril de 2023

Ny bil på 24 timer!

Indleverede min 8 måneder gamle X5 til Magnus og kunne hente en funklende ny bil, renset for alle småskader i lakken og på fælgene. Fik en detaljeret forklaring på processen og på hvordan jeg skal holde lakken ved lige fremadrettet. Den mand ved virkelig, hvad han har med at gøre

3 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået 2 trinspoleret og…

Har fået 2 trinspoleret og efterfølgende coatet min Corvette ved procoating.dk ved Magnus. Super spænde og yderste dedikeret mand ham Magnus, han opgaven til et meget højt nivu🦾🦾💎

Realitet taler for sig selv tjek det selv ud på procoating insta eller Fb

14 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste anbefaling herfra….

Vi har netop fået vores nye tesla coated. Super service og virkelig god flexibilitet. Det var vigtigt for os at bilen ikke skulle på gaden før den var behandlet. Så vi bestilte tid i god tid, desværre kom der forsinkelse på leveringen af bilen, men der var Magnus super flexibel og vi fik presset os ind, så det hele passede.
Bilen blev bare super flot og den service vi har fået, også efterfølgende med vaske råd, er fantastisk. Varmeste anbefalinger herfra. Man kan mærke at det er et passioneret menneske som går op i sit håndværk.

13 de abril de 2023

Varmeste anbefalinger <3

Jeg har netop fået min ca. halvandet år gamle bil behandlet hos ProCoating Danmark og jeg er mildest talt ekstremt imponeret over resultatet. Magnus er virkelig en ildsjæl hvad angår detailing og man kan mærke hans dedikation igennem processen med at få en træt og ridset lak til at stå knivskarp. Han er virkelig god til at give gode råd med på vejen til hvordan man selv kan holde hans flotte arbejde flot i lang tid. Når jeg skal have ny bil igen på et tidspunkt, er der ingen tvivl om, at jeg besøger ProCoating igen.

18 de março de 2023

Kæmpe anbefaling👍🏼

Jeg fik behandlet min bil hos Procoating Danmark, og jeg er mega tilfreds med resultatet. Rigtig god service og venlighed. De holder af sine aftaler og yder service i top kvalitet. Kan varmt anbefales.

20 de fevereiro de 2023

Better Than New

My car has never looked better than now, even when it came out of the factory! I'm super happy with the service and the results from ProCoating Danmark. Absolutely recommended!

I took my brand-new deep black pearl VW Polo R-Line 2022 to ProCoating 3 weeks after delivery for a one step polishing and a graphene ceramic coating.

The other reviews are right, Magnus is a skillful and passionate detailer. A true professional and master of his craft. He informed me of all the steps he would take with my car and the benefits of the treatment. He also gave me great advice on how to safely clean and maintain the paint.

About the results, the paint is just like a mirror. The car has gained glossiness, depth and the reflections are just incredible. The paint is now very slick, feels like velvet to the touch. And the best part, the car is protected and so much easier to clean.

26 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais