Informações sobre a empresa

Bom

TrustScore: 4 em 5

5 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Supertevreden over heel de lijn!!

Ik heb ervaring met andere websites van proteïne producten en Proday is mij 5 sterren waard. Om te beginnen de prijs die veel lager ligt (een doos met 9 pakjes van 5 sneden brood was op een andere website 30€ duurder!!!! voor exact hetzelfde brood) Veel keuze aan producten en een uitgebreide uitleg over elk product. Snelle reactie op chat of mail. Het leveren aan huis zonder extra kosten want op een andere website in België (ik ben Belgisch) was het 7€ extra en je moet het halen in een afhaalpunt en mijn aankoop was ver boven het basisbedrag want ik kon de doos amper dragen. En er zat een shaker in de doos die ik al had van een ander dieet, ik heb die dus bij betaald terwijl ik die niet nodig had. Proday levert ook op een dag naar keuze. Ik ben een blijvende, heel tevreden klant!!

12 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer!!

Bestelling donderdagavond voor 22u gedaan en volgens hun wordt dezelfde dag verzonden.. nope... Ik had de volgende dag nog steeds geen track & trace ontvangen.. mail verstuurd dit was op vrijdag en kreeg antwoord dat mijn bestelling nog niet eens in hun systeem was verwerkt. weekend gaat voorbij en op maandag nog steeds geen track & trace, opnieuw een mailtje gestuurd, pas op dinsdag ontvangen.
Ik plaats een tweede bestelling (er kan altijd iets fout lopen dus geef ik het nog een kans. deze levering verloopt wel vlot zoals het hoort maar... er ontbreekt een artikel en dit werd niet gemeld via mail of online dat deze voorraad op is, er zit bij de levering een document bij dat de persoon die deze bestelling maakt die aanduid welke producten hij of zij inpakt en hierop staat aangeduid dat deze er niet bij is. Normaal moeten ze zoiets niet verkopen als dit uit voorraad is of tenminste melden aan de klant, dus opnieuw een mail en hierop krijg ik enkel te horen dat dit klopt en er een nalevering staat gepland.. that's it... opnieuw mailen wanneer komt die levering dan aan? Antwoord :Producten moeten vanuit Italië komen en over 14 dagen pas nalevering.. Na 3 weken stuur ik opnieuw een mail hoe het met de nalevering zit...Is niet meer op voorraad en ze verwachten opnieuw een levering, dus m.a.w. als je er zelf niet achter zit krijg je niks... Wordt helemaal niet opgevolgd, ik heb mijn centjes terug gevraagd want dit is het me niet meer waard. zoveel mails moeten sturen, overal achter aan moeten gaan.. dus helemaal niet tevreden, achteraf een kortingsbon van 15% ontvangen voor een volgende bestelling (ik dacht het niet) ik zoek een andere verdeler. Heb al dik spijt dat ik aan deze firma geld heb uitgegeven.

16 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Ik bespeur toch enige amateurisme.

Verzending verliep prima, maar levering verliep helaas minder vlot door de samenwerking met de minder betrouwbare DPD koerierdienst waarbij de chauffeur meestal zelfs beslist waar en wanneer hij uw pakjes komt leveren.
Wat betreft het product van Proday denk ik wel te kunnen zeggen dat de producten hun werk doen, tenminste als je de strikte dieetregels volgt.
Ik bestelde het 16 daags "deluxe startpakket".
Dit startpakket is niet volledig omdat de maatbeker die je nodig hebt om (soms) tot op 5ml water te kunnen afmeten niet in het startpakket zit en dus apart moet bijbestellen.
Bij de start van mijn dieet vond ik een begeleidend eetschema wat het makkelijker maakt om je dagelijks eetschema op te volgen, zonder dat je het zelf allemaal moet uitzoeken.
Na enkele dagen het schema te volgen ontdek ik dat er een tweede(!) versie bestaat van dit eetschema, één voor de Nederlanders.
Blijkbaar bestaat dus een 16-daags startpakket eetschema voor de Nederlanders en een apart 16-daags startpakket eetschema voor de Belgen (?)
Beide schema's verschillen. Zo moeten de Nederlanders vreemd genoeg in 1 keer 400 gr groenten per dag eten en op het einde 2 kalium tabletten nemen, (niet meegeleverd) terwijl de Belgen hun groenten moeten splitsen in 2 x 200 gr per dag.
Op het eetschema voor de Belgen is geen sprake van kaliumtabletten, of hoe en wanneer deze moeten genomen worden. Wél wordt een potje Multivitamine met 30 tabletten meegeleverd.
De dozen die ik mocht ontvangen geven me de indruk dat sommige van de producten reeds geretourneerd werden, of manueel werden opgevuld. Dat is te merken aan sommige zakjes die nogal verkreukt in de dozen zitten. Ook de houdbaarheidsdata van verschillende zakjes in één doosje verschillen aanzienlijk én stemt de inhoud van de doosjes niet altijd overeen met wat op de doosjes vermeld staat. Voorbeeld in het "Ontbijt" doosjes zouden niet 7 maar 8 zakjes moeten zitten. In mijn doosje zitten maar 7 zakjes. Het zakje havermout ontbreekt wat het op deze wijze wél moeilijk begint te maken het eetschema te volgen. Nu moet ik dus de ontbrekende havermout vervangen door iets anders wat de rest van het eetschema gaat ontregelen. Ook hier en daar spelfouten op de website en ook op (rijstepap) getuigt toch wel van enig amateurisme...
Al-bij-al, ik denk wel dat dit keto dieet werkt. Zo ben ik op dag 11 van mijn 16 daags dieet 4,2 kg afgevallen. Al moet ik eraan toevoegen dat dit mijn tweede keto dieet is. Bij mijn eerste keto dieet vorig jaar bij een ander merk waarvan ik de naam niet ga noemen om geen vergelijkende reclame te maken viel ik in dezelfde periode op hetzelfde aantal dagen wel vlot 6,1 kg af.

24 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.