Diversiteit aan producten zonder…
Diversiteit aan producten zonder toegevoegde suikers Bestelling zeer snel geleverd
Watermolenstraat 17, 9320, AALST, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Besteld op 14/05/26
Sommige koekjes besteld vervaldag op website 31/05
Op het product 05/26 dit kan ook begin maand zijn
De chocolade amandelkoekjes zijn niet te eten , vol met polyolen - ze liggen in de vuilbak
Antwoord van firma wijst op slechte klantenbinding , bedrijf heeft
Dan ook weinig toekomst

Resposta da Proteinedieet
Wijn besteld maar niet geleverd, na een week nog niet ontvangen. Bij navraag aan hun krijg je als antwoord, je kan zelf de levering aanpassen bij GLS. Zeer slechte klantvriendelijkheid en service.
Op uw antwoord, ik heb jullie gemaild met de vraag opnieuw te leveren daar wij wel daadwerkelijk thuis waren en dat ik de wijn voor Kerst nodig had. Nadien kon ik niets meer doen met deze wijn daar ik diabeet ben en geen alcohol drink, deze was dus voor mijn gasten en geen bewaarwijn dus niet geschikt voor een volgende kerst. Met de vraag om hem dan retour te sturen en mij terug te betalen werd geantwoord ik laat hem wel aan de deur zetten dan hoef ik niks terug te betalen want heb al genoeg tijd verloren aan dit?? Daarna zou hij 5 dagen na Kerst nog eens geleverd worden maar ik had de verzendfirma al laten weten dat hij retour mocht. Jullie hebben dan constant het afleveradres zitten wijzigen zodat hij toch hier geleverd zou worden en daarmee heb ik hem laten leveren in een afhaalpunt bij jullie in de buurt zodat hij retour zou gaan en ik mijn geld eindelijk zou terug krijgen.

Resposta da Proteinedieet
Ik ontving mijn bestelling na een week thuis ipv voor 18.00 uur besteld de volgende werkdag geleverd. Tevens was er een pak koekjes over datum tht augustus en het was oktober. Toen ik dat aangaf kreeg ik een refundcode voor de volgende bestelling, het zou netter zijn omdat bedrag terug te storten. Nou ik bestel daar niet meer! Toen ik vroeg om mijn account op te heffen kon ik dat zelf doen zeiden ze. Toen ik vroeg hoe en waar op de site bleef het stil. De refundcode is PQ3ENZUV wie t eerste komt......succes.
O na bijna 7 maanden een reactie van proteinedieet.nl nu snap ik waarom de koekjes over de datum waren: snel zijn ze in ieder geval niet, ha ha

Resposta da Proteinedieet
Zijn niet voorzien op levering tijdens hittegolf. Voor echtgenoot en moeder suikervrije chocolade en koekjes besteld, chocolade was niet eetbaar, helemaal Uitgeslaan en veranderd van structuur, waarschijnlijk door de hitte. Zijn te dure spullen om te moeten weg kieperen. Erg jammer.

Resposta da Proteinedieet
Ik heb vandaag een levering ontvangen waarbij in zowel de mix maaltijden en de mix soepen producten vervangen werden door andere producten. Ik kan begrijpen dat er bepaalde producten niet voorradig zijn maar dan zou ik wel verlangen dat er daaromtrent gecommuniceerd wordt en dat er gevraagd wordt door welke gelijkaardige producten die mogen vervangen worden of als er moet gewacht worden met leveren tot de ontbrekende producten terug voorradig zijn. Nu heeft de klant maar te aanvaarden want voor 3 zakjes soep en 3 zakjes poeders van warme maaltijden ga ik niet naar de post gaan lopen om die terug te sturen .
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.