De juiste ervaring en expertise om je het juiste advies te geven! Heel gedetailleerd persoonlijk advies gekregen, waar ik maanden mee in het haar zat. En wat een aardige gozer! Ga zo door!
Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Biedt hulp en advies bij het kopen van een auto.
Informações de contacto
Holanda
- proefritofskip.nl
De juiste ervaring en expertise om je…
En wat een aardige gozer! Ga zo door!
Hij heeft mij geholpen met het checken…
Hij heeft mij geholpen met het checken van een auto zoals er netjes beschreven stond in het pakket. Helaas geen was de auto het niet geworden alleen dankzij zijn advies heb ik nu geen evt. schadebak op de oprit ;)
Aanrader als je zoekt naar een betrouwbare occasion
Niema is een super aardige gast die goed de tijd neemt om je te helpen. Hij vraagt uit wat je wensen zijn en of je speciale eisen hebt om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Als je besluit om voor een proefrit te gaan, geeft hij ook aan waar je extra op moet letten tijdens je proefrit.
Erg goed en fijn geholpen door Niema
Erg goed en fijn geholpen door Niema. Rond de feestdagen gebruik gemaakt van de service van Proefrit of Skip. Zeker vijf weken contact gehad over verschillende occasions door twijfel bij mijzelf over de daadwerkelijke aankoop. Gedurende de hele periode altijd even goed geholpen. Uiteindelijk een auto aangeschaft waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.
Bedankt Niema!
Super handige service
Het is erg fijn om een second opinion te krijgen op een grote aankoop. Niema heeft mij extra gerustgesteld met de aankoop van m'n nieuwe auto. Het rapport is super duidelijk, goede feedback en ook super snel. Top service!
Top service
Top service! Zeker bij een belangrijke aankoop als een auto is dit een no brainer
Helder, professioneel en betrouwbaar
Goede en duidelijke communicatie vanaf het begin tot het einde. Altijd bereid om mij te helpen met mijn vragen en gaf telkens waardevolle antwoorden.
Dankjewel voor de service, Niema!
Oprecht een aanrader
Goede service en duidelijke communicatie. Altijd op zoek naar een passende oplossing en neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Je merkt dat hij weet waar hij mee bezig is. Zeker een aanrader.
Echt enorm tevreden met de hulp en…
Echt enorm tevreden met de hulp en begeleiding. Ik was op zoek naar een vrij specifieke Porsche Youngtimer en ondanks het beperkte aanbod ben ik enorm goed geholpen met het maken van een goede keuze.
Ik had zelf een compleet andere (en dus risicovolle) keuze gemaakt mocht ik niet geadviseerd zijn dus ik heb zeker geen spijt :)
Snel en goed geholpen door Proefrit of skip
Snel en goed geholpen door Proefrit of Skip! Daardoor heb ik een goede keuze kunnen maken voor de aankoop van mijn auto.
Zeker een aanrader!
Super snelle service en heeft me…
Super snelle service en heeft me geholpen om een miskoop te voorkomen. Ik super goede service!! Zeker aan te raden!!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, zeker de moeite waard. Betrokken geweest en stond erg open voor vragen. 10/10 would recommend.
Uitstekende begeleiding
Ik ben tot nu toe ontzettend goed geholpen bij de zoektocht naar mijn auto.
Niema reageert snel (zelfs in het weekend), is oprecht geïnteresseerd en geeft duidelijke en eerlijke adviezen. Je kan advertenties laten beoordelen en hij stuurt ook de meest passende advertenties waar je een keus uit kan maken.
Hij geeft totaal niet de indruk dat je snel een beslissing moet nemen. Je krijgt juist de ruimte om een weloverwogen beslissing te nemen!
Hierdoor heb ik het vertrouwen dat ik mijn gewenste auto zeer zeker met zijn hulp zal vinden en kan ik deze service zeer zeker aanraden aan iedereen die hulp nodig heeft bij het vinden van een auto.
Met vertrouwen een auto gekocht
Vanaf het eerste moment ging het om de aankoop van een auto waarbij ik zekerheid zocht. Niema reageerde snel, gaf eerlijk en goed onderbouwd advies en nam echt de tijd om alles uit te leggen. Dankzij zijn kennis heb ik met een gerust hart mijn Seat Leon Cupra 2021 gekocht. Absoluut een aanrader!!
Ik ben ontzettend goed geholpen!
Ik ben echt ontzettend goed geholpen! Hij reageerde snel en heeft veel zinvolle inzichten gedeeld. Door zijn hulp heb ik nu met een gerust hart een nieuwe auto gekocht. Dankjewel Niema!
Grappig en chill!
Wij waren op zoek naar een auto maar we wisten niet wat wijsheid was. Daarom hebben wij Niema ingeschakeld.
What you see is what you get bij Niema. We kregen heldere en scherpe adviezen en wij konden hem al onze vragen stellen. Binnen een paar uur hadden wij antwoorden op al onze vragen en zelfs in het weekend dacht hij mee.
Het gaf ons vertrouwen dat iemand met kennis van en ervaring met auto's over onze schouder mee keek.
Wij zijn zeer tevreden!
Geweldig advies
Echt een top kerel, hoop verstand van auto’s en verdiept zich ook helemaal in jou toekomstige auto om alle voor/nadelen voor jou op een rijtje te zetten. Plus of de toekomstige aankoop een verstandig keuze is. Hij helpt je van top tot teen om de perfecte auto voor jou te vinden. Hij Heeft mij goed advies geven wat je niet zelf zomaar online ergens vind.
Topservice!
Ik heb onlangs gebruikgemaakt van de dienst van Proefrit of Skip en ben enorm tevreden over de ervaring.
Hij reageerde echt snel, communiceert vriendelijk en geeft duidelijke, eerlijke en onderbouwde adviezen bij het beoordelen van de auto.
Hij denkt echt met je mee en legt precies uit waarom een auto wel of niet een goede keuze is. Dat gaf mij veel meer zekerheid in mijn aankoopproces. Je merkt dat hij verstand van auto’s heeft en zijn advies oprecht is.
Vol vertrouwen een auto gekocht
Ik heb onlangs gebruikgemaakt van Proefrit of Skip en ben ontzettend tevreden. Niema gaf mij eerlijk en deskundig advies dat precies bij mijn situatie paste. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgde ervoor dat ik vol vertrouwen mijn keuze kon maken. Dankzij deze persoonlijke begeleiding voelde ik me zeker en rustig bij het kopen van mijn auto.
Dankzij deze man een Seat Ateca…
Dankzij deze man een Seat Ateca gekocht! Super fijn om nu met vol vertrouwen zo een (grote) aankoop te doen. Hele fijne hulp, niet alleen bij het vinden van goede auto’s, maar ook onderhandelen en andere naaste tips. Geweldig!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.