De juiste ervaring en expertise om je het juiste advies te geven! Heel gedetailleerd persoonlijk advies gekregen, waar ik maanden mee in het haar zat. En wat een aardige gozer! Ga zo door!
Leia as opiniões dos outros
Erg goed en fijn geholpen door Niema. Rond de feestdagen gebruik gemaakt van de service van Proefrit of Skip. Zeker vijf weken contact gehad over verschillende occasions door twijfel bij mijzelf ove... Ver mais
Ik heb onlangs gebruikgemaakt van Proefrit of Skip en ben ontzettend tevreden. Niema gaf mij eerlijk en deskundig advies dat precies bij mijn situatie paste. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te... Ver mais
Hij heeft mij geholpen met het checken van een auto zoals er netjes beschreven stond in het pakket. Helaas geen was de auto het niet geworden alleen dankzij zijn advies heb ik nu geen evt. schadebak o... Ver mais
Informações sobre a empresa
Biedt hulp en advies bij het kopen van een auto.
Informações de contacto
Holanda
- proefritofskip.nl
Ik heb dankzij Niema mijn Renault…
Ik heb dankzij Niema mijn Renault Koleos gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ongelooflijk blij ben met deze keuze. Vanaf het eerste contactmoment ben ik uitstekend begeleid: eerlijk advies, transparante communicatie en écht verstand van auto’s. Niema nam alle tijd voor mij, dacht mee en gaf advies waar ik echt iets aan had.
Nu maanden later ben ik nog steeds zeer tevreden over deze betrouwbare auto. De service was eerlijk, professioneel en klantgericht. Proefrit of Skip is wat mij betreft een absolute aanrader!
Topervaring bij Proefrit of Skip!
Ik heb via Niema van Proefrit of Skip een Toyota Aygo gekocht en ik ben echt tevreden. Hij dacht met me mee, was eerlijk in zijn advies en gaf duidelijk aan waar ik op moest letten. De auto bleek uiteindelijk super betrouwbaar en precies wat ik nodig had. Topservice en een fijne ervaring!
Super service!
Ik heb een heel goede ervaring met Proefrit of Skip. Niema heeft mij geholpen aan een leuke Skoda Fabia waar ik super blij mee ben. Aanrader!
Super goed en snel geholpen
Ik wist echt niet waar ik mijn zoektocht moest beginnen en ook niet waar ik naar moest kijken. Niema heeft mij echt snel en goed geholpen. Hij nam de tijd en dacht met mij mee tot de aankoop! Heel chill en zou het zeker aanraden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.