Wat een geluk om zo een verkoper van profijt meubel aan te treffen in profijt Tilburg . Met kennis van zaken en de materialen voor het gebruik en onderhoud . Bedankt heer verkoper top 👍
Onze ervaring met de winkel van Profijt in Tilburg was zeer geslaagd. We werden direct geholpen bij onze vragen en geen moeite was teveel.Geen opdringerige sfeer .Aan ons zelf de keus na een duidelijk... Ver mais
We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster die ons eerst zelf op ons gemak liet rondkijken. Ze was beschikbaar voor vragen. Toen we onze keuze grotendeels hadden gemaakt maar twijfelden over s... Ver mais
Net 2 jaar geleden een ronde mangohouten eettafel gekocht. Nu komt het blad los, lijkt wel een fineer laag die erop zit. Waar lucht onder is gekomen. Gebeld en via mail weinig service of oplossin... Ver mais
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels
Volg ons op social media voor inspiratie:
Aabe-straat 36, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Verkeerde kleur van relax fauteuil gestuurd wat wordt ontkent ondanks de foto's. Ik had nl een foto gemaakt van de stoel die ik had gekocht in de winkel .Deze kleur komt niet overeen met de geleverde stoel. Ik heb ook al een bankstel gekocht wat wel goed us. Ik heb nog o.a. een eethoek nodig maar afhankelijk van de service of ik die bij jullie koop.

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Ze zijn erg klant vriendelijk ,net iets meer doen voor een klant.
Als je tegenvallers hebt zoals wij hebben gehad dan doen ze er werkelijk alles aan om het op te lossen ,geweldig personeel Mout ,Francie,Tom de rest weet ik helaas niet bij naam.
Altijd vriendelijk ontvangst ze werken met plezier dat is echt wel te merken .

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Prima geholpen, niet opdringerig, vriendelijk en komen afspraken na.

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Wij hebben een kras op een tafelpoot en volgen week vrijdag wordt al een nieuwe tafel gebracht.

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Ik had al eerder meubels gekocht bij Profijt, vandaar mijn keuze om daar mijn opbergkast te zoeken. Eerst op de website gekeken en in de winkel wist ik dus precies wat ik wilde. De kast was mooi en na een vriendelijke behandeling met koffie was de koop zo gerealiseerd

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Eerlijk en respectvol behandeld word je in deze winkel. Ook zijn de collega's zeer gezellig en houden zeker van een grapje! Je voelt je welkom maar niet opgejaagd in deze winkel. Top hierzo!

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Zo fijn geholpen door verkoper Gerrit in tilburg.
Relaxt goed advies en lekkere koffie ook.

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Super geholpen bij deze winkel in Tilburg. Alle medewerkers zijn vriendelijk en willen je graag helpen. Speciale dank aan Gerrit. Hij geeft eerlijk advies en denkt met je mee. Problemen met de meubels ivm vertraging van nieuwbouw zijn uitstekend opgelost!

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Afgelopen zaterdag een hele mooie bank gekocht. De medewerker Gerrit was top! Gewoon heel open en eerlijk. We liepen met een glimlach de winkel uit.
Dank je wel!

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
De verkoopster kende ons van ons eerste bezoek. Uitleg over de stoel was uitstekend en na enkele nachtjes hierover geslapen te hebben waren wij er over eens dat we ze gingen kopen. Dit door het fijne gevoel dat we over gehouden hebben van de behandeling en uitleg van de verkoopster. TOP !!!

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Heel fijn en geduldig geholpen. Goed advies met veel aandacht voor onze wensen.

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Super vriendelijk personeel, goed advies, goed geholpen. Top!!
Mooie barkrukken aangeschaft voor de nieuwe keuken. Goede service; prettig gewinkeld!

Resposta da Profijt Meubel - Tilburg
Erg goed en snel geholpen, ondanks de drukte. Klant staat centraal.