Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Pracht van een smart douche wc geleverd. Zeer snelle levering. Alle functies van toilet zijn super. Tijdens installatie bleek er een scheurtje in het toilet te zitten. Na melden gelijk een nieuwe gele... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een TOP bedrijf had 2 wieltjes besteld kreeg één met een kapotte binnenband had dit gemeld en 2dagen later kwam er een nieuwe binnenband aan. van service gesproken. Dit bedrijf staat hoog aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Door mijn dommigheid( ik had een 1 vergeten bij mijn huisnummer) hebben ze het pakket nogmaals verstuurd. Daarna kwam ik er pas achter dat ik het nummer verkeerd had. Bij dat nummer langs geweest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de ferramentas

Via onze webshop bieden wij een breed assortiment aan, van aanhangerwielen tot zwenkwielen. Van baden tot ventilatie. Profiteer in onze webshop van onze vaste lage prijzen, snelle levering en uitstekende service. ----- Vier jaar geleden begon ons avontuur met een drietal 'Centrales'. Elk specifiek gericht op een nichemarkt: Aanhangeronderdelen, wielen voor kruiwagens/steekwagens en als laatste (automotive) gereedschap. Deze sites zijn qua aanbod, inhoud en uitstraling door de jaren heen steeds volwassener geworden. Daar plukken we als Profimart zijnde en jullie als Profiteurs nu de vruchten van. Alle opgedane kennis is verwerkt in één, vinden we zelf, toffe shop.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

280 opiniões

Respondeu a 53% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kreeg iets anders dan ik besteld…

Ik kreeg iets anders dan ik besteld had. Ik heb geen tijd om te retourneren ed. Het was ook heel shabby verpakt.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Profimart

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat deze niet is verlopen zoals je had gehoopt. We nemen binnenkort persoonlijk contact met je op om dit rustig door te spreken en te kijken hoe we het voor je kunnen rechtzetten waar nodig en mogelijk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en retourkosten zelf betalen

Dus ik was op zoek naar een fietszadel en ik zocht even op Google. Ik vond een plek waar de prijs wel meeviel. Dus ik heb een paar fietszadels gekocht en ik zag dat ze ook 28-inch fietsbanden hadden. Ik heb er daar ook twee van besteld. Nou ja, na zo’n zes of zeven dagen kwam het aan. Toen het eenmaal aankwam, zag ik dat die band niet standaard is. Hij paste niet op een van mijn fietsen, die ook 28 inch zijn. Dus besloot ik om het terug te sturen, maar helaas zeiden ze dat ik de retourkosten zelf moet betalen. Aangezien die banden niet veel waard zijn – het zijn er twee – vind ik het totaal niet de moeite waard. De verzendkosten zijn ongeveer even hoog, en waarom zou ik die moeite nemen als ik er uiteindelijk verlies op lijd? Kortom, de volgende keer doe ik dit niet en koop ik niet meer bij hen. Waarom? Omdat retourkosten volgens mij voor rekening van het bedrijf zijn. En omdat de kwaliteit van hun producten erg laag is.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Profimart

Bedankt voor je reactie. Kosten om artikelen te retourneren zijn inderdaad voor eigen rekening, zoals bij de meeste webshops inmiddels standaard is tegenwoordig. Zo houden wij de kosten laag voor iedereen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk een bedrijf dat rekening…

Eindelijk een bedrijf dat rekening houdt met zijn voetafdruk! Alles perfect geleverd en wanneer het hen ecologisch uitkomt. Neen ik heb het morgen niet nodig en moest dat zo zijn had ik dat wel aangegeven. Misschien moeten weborder bedrijven aan de consument de keuze laten of ze milieubewust zijn of niet en daarvoor een prijs betalen. Toppie, houden zo!

2 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

doen wat ze beloven op de website

27 de janeiro de 2026

snel bezorgd

Een zaterdag-avond bestelde jumpstarter werd dinsdag tussen de middag bezorgd.
Het apparaat is compleet met nog wat andere handigheden.
Niet duur, zijn geld waard.

20 de janeiro de 2026

Product as advertised

Product as advertised, delivery surprisingly quick just no prior notification or I missed it. Was no problem to reschedule.

26 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

profimarkt werkt ok

profimarkt werkt ok. Goed product, in theorie alles goed en snel. Maar hun pakjes bezorger functioneert veel minder goed: slechte, incomplete en inconsistente statusupdate.

16 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.