Banner for Progardia

Progardia  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev henvist til MR scanning af mit højre knæ mandag formiddag d.14/9 og jeg fik indkaldelse fra Progardia den samme dag. Jeg kunne allerede komme til scanning torsdag d.17/9. Det var imponerende.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og meget venlig service, da jeg måtte melde afbud til den første tid pga pludselig sygdom, fik jeg en ny tid kort efter. Da jeg kom til MR scanningen blev jeg mødt af yderst venligt og tålmodig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom til scanningen med en ret stor grad af klaustrofobi og nogle tidligere dårlige scanningsoplevelser i bagagen andre steder fra. Men hos Progardia blev jeg taget rigtig godt imod og personal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk... Hvis alle virksomheder og medarbejdere var som Progardia, ville vi slet ikke have brug for Trustpilot. Min mand havde akut brug for en helkropscanning. Vi ringede kl. 12.30 og fik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de ressonância magnética
  2. também em
  3. Centro de diagnóstico médico por imagem
  4. Centro de diagnósticos
  5. Mamografia

Sobre Progardia

Escrito pela empresa

Progardia – vished og tryghed gennem avanceret billeddiagnostik

Hos Progardia hjælper vi mennesker med at få større vished om deres helbred gennem avancerede billeddiagnostiske undersøgelser.

Vi tilbyder blandt andet MR-helkropsscanning, MR-scanninger og mammografi – altid med fokus på høj faglighed, tryghed og en god oplevelse gennem hele forløbet.

Vores team består af erfarne speciallæger, radiografer og lægesekretærer. Vi lægger vægt på personlig rådgivning, tydelig kommunikation og høj service, så du føler dig godt informeret fra første kontakt til endeligt svar.

❤️ Et trygt forløb fra start til slut

Vi ved, at bekymringer om helbredet kan fylde meget. Derfor gør vi det nemt og trygt at få svar.

Hos os bliver du mødt af kompetente fagfolk, som tager sig tid til dine spørgsmål og guider dig gennem hele forløbet. Hos Progardia skal du føle dig tryg – både før, under og efter din undersøgelse.

• 👩‍⚕️ Personlig rådgivning – vi tager os tid til dine spørgsmål.
  • ✓ Høj faglighed – erfarne fagfolk og fokus på kvalitet.
  • ♡ Tryghed hele vejen – et overskueligt og professionelt forløb.
  • 🤝 Høj service – tydelig kommunikation og nærvær.

🔬 Avanceret MR-helkropsscanning

Mere viden. Mere vished.

Med avanceret 3 tesla MR-teknologi kan kroppen undersøges detaljeret uden brug af røntgenstråling.

MR-helkropsscanning giver et omfattende billede af kroppens organer og væv og kan bidrage til at identificere forandringer, som bør undersøges nærmere.

• 3 tesla MR-teknologi med fokus på høj billedkvalitet
  • Omfattende undersøgelse af store dele af kroppen
  • AI-understøttet billeddannelse og moderne teknologi
  • Erfarne fagfolk omkring dit undersøgelsesforløb
  • Fokus på tryghed og en god patientoplevelse

🧠 MR-scanninger med fokus på kvalitet og komfort

Vi tilbyder målrettede MR-scanninger af blandt andet hjerne, ryg, led og indre organer.

Vores patientvenlige tilgang har fokus på komfort og tryghed – også for dig, der oplever uro eller klaustrofobi i forbindelse med scanninger.

🎗️ Mammografi med høj faglig ekspertise

Vi tilbyder mammografi med fokus på kvalitet, faglighed og tryghed. Her kombineres moderne billeddiagnostik med klinisk ekspertise, så du får et professionelt forløb med tydelig information.

Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.

❤️ Mere end scanninger – det handler om mennesker

Hos Progardia handler det ikke kun om teknologi og scanninger. Det handler om mennesker.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder større vished, tryghed og et solidt grundlag for at træffe beslutninger om deres helbred.

Kontakt Progardia
📞 70 60 11 60
✉️ info@progardia.dk
🌐 www.progardia.dk

Progardia – når teknologi, faglighed og tryghed går hånd i hånd

Escrito pela empresa

🔬 Avanceret 3 tesla MR-teknologi
Vi anvender avanceret 3 tesla MR-teknologi, der giver detaljerede billeder af kroppens organer og væv og understøtter en grundig diagnostisk vurdering.
🧠 MR-helkropsscanning
Et omfattende billede af kroppens vitale organer i én samlet MR-undersøgelse.
👩‍⚕️ Erfarne specialister
Et dedikeret team med stærk faglig ekspertise omkring dit forløb.
💙 Tryghed fra start til slut
Personlig rådgivning, tydelig information og nærvær hele vejen.
🛡️ Høj faglighed og kvalitet
Moderne teknologi kombineret med klinisk ekspertise.
🌿 Fokus på komfort
Patientvenlige rammer, nærvær og god information.
🎗️ Mammografi med faglig ekspertise
Fokus på kvalitet, moderne billeddiagnostik og et trygt patientforløb. Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.
❤️ Mere viden. Mere vished
Vores mål er at give dig et bedre grundlag for at forstå dit helbred.

Vores løfte til dig

Professionel billeddiagnostik. Personlig service. Tydelig kommunikation. Et trygt forløb.

Vi kan ikke garantere, hvad en undersøgelse viser – men vi kan garantere, at vi gør os umage. Hos Progardia får du et professionelt forløb med avanceret billeddiagnostik, faglighed, tydelig information og personlig service. Vi er her for at give dig størst mulig vished og tryghed gennem hele forløbet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

73 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk oplevelser

Fantastisk oplevelser, fik forklaret alt hvad der forgik og set mine scanninger og igen forklaret hvordan tingene hang sammen. Dejlig personale med godt humør. Kom ind før tid og fik vand med på vejen hjem. Fantastisk oplevelse hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne så havde jeg🙌🏼

5 de janeiro de 2026

Kære Josefine.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder os utrolig meget at høre, at du følte dig godt informeret og tryg gennem hele forløbet, og at gennemgangen af scanningerne gav mening for dig. Vores personale lægger stor vægt på både faglighed, nærvær og godt humør, så det er dejligt at vide, at det blev mærket.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og de “ekstra stjerner” i tankerne. ⭐️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid meget velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en gode opleves for os alle…

Det var en gode opleves for os alle sammen på trods af alvoren i besøget, specielt for vores søen på 4,5 år som fik love til at state MR skanigen af mor

30 de dezembro de 2025

Kære Jakob.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at oplevelsen blev god for jer alle, selvom besøget havde en alvorlig baggrund. Det betyder meget for os, at jeres søn følte sig tryg og fik lov til at være en del af processen – det er vigtigt for os at skabe en så positiv og omsorgsfuld oplevelse som muligt.

Tak fordi I delte jeres oplevelse. Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kontaktede Progardia for en…

Jeg kontaktede Progardia for en MR-scanning af bækkenbunden, specifikt for at få diagnosticeret eventuelle gamle fødselsskader (bristninger i muskler og strukturer). De bekræftede skriftligt pr. mail, at deres scanning kunne vise dette.
Jeg betalte 2.900 kr., men scanningen viste ingen bristninger, og deres læge konkluderede, at alt så normalt/intakt ud (med en note om, at symptomerne var mere udtalte, end scanningen kunne vise).
Senere fik jeg hos en specialist på et offentligt hospital konstateret flere alvorlige gamle skader, inklusive defekter og bristninger i de samme strukturer – noget deres MR-scanning altså ikke kunne opdage.
Jeg bad om refusion, men fik afslag med begrundelse om, at det var en “fuld” scanning. Ingen yderligere respons.
Jeg føler mig vildledt om scanningens evne til at diagnosticere det, jeg spurgte om, og snydt for pengene. Anbefaler ikke Progardia, hvis du har brug for specifik og pålidelig diagnostik af bækkenbundsproblemer.

11 de setembro de 2025

Kære Ditte.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du føler dig skuffet over resultatet af scanningen.

Hos Progardia tilbyder vi en fuld gynækologisk MR-scanning, som er designet til at give et detaljeret billede af anatomien baseret på standardiserede protokoller. Som vi tidligere har informeret dig om, indgår dynamiske sekvenser (fx knibe-, hoste- eller presse-manøvrer) ikke i denne type scanning, da den primært fokuserer på strukturelle forhold.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, når der senere findes forhold, som ikke fremgår af vores scanning. Vores radiolog har vurderet din scanning flere gange og har ikke vurderet, at der har været behov for yderligere supplerende scanninger af området. MR-scanninger kan have begrænsninger, og visse funktionelle eller dynamiske problemstillinger kan kræve andre undersøgelsesmetoder.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg anbefaler i høj grad progardia

Jeg anbefaler i høj grad progardia , især til andre der ligesom jeg måtte døje med klaustrofobi. Kim sørger for start til slut for at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse med masser af godt humør, grundighed og information undervejs.
Tusind tak for det :)

18 de dezembro de 2025

Kære Christina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, at vi kan skabe en behagelig oplevelse – også for dem, der har særlige udfordringer som klaustrofobi.

Kim og resten af teamet sætter stor pris på dine ord og din anbefaling. Tak fordi du valgte os.

Top mennesker

Top mennesker, virkelig god service!

1 de dezembro de 2025

Kære Mag Sab.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores team og service.

Fantastisk personale

Virkelig god oplevelse. Et sympatisk og forstående personale, der tog sig den tid det krævede at gøre min MR scanning tålelig på trods af min klaustrofobi.

26 de novembro de 2025

Kære Rikke.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores personale kunne hjælpe med at gøre MR-scanningen mere behagelig trods klaustrofobi. Det er en prioritet for os at skabe tryghed og tage den tid, der skal til for hver enkelt patient.

Tak fordi du deler din oplevelse. Det motiverer os til at fortsætte med at yde den bedste service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Søde og rare mennesker og generelt…

Søde og rare mennesker og generelt lækkert sted. Ydermere er de yderst professionelle.

Klar anbefaling herfra.

27 de novembro de 2025

Kære Christian.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede både et behageligt sted og et professionelt team. Det er vigtigt for os at skabe en god atmosfære og yde den bedste service, så det betyder meget at høre, at vi lykkes med det.

Tak fordi du gav dig tid til at give os en anbefaling.

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Meget snaksaglige og søde medarbejdere. Kan klart anbefales.

28 de novembro de 2025

Kære S.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejdere gjorde besøget både hyggeligt og trygt.

Din anbefaling betyder meget for os. Tak fordi du deler din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Radiografens professionalisme og tryghed gennem hele forløbet.

Jeg har fået lavet en MR-scanning hos Progardia. Det var nemt og hurtigt at få en tid uden henvisning. Meget venlig og imødekommende modtagelse og omklædning i fint rum med tilhørende toilet. Meget professionel og kyndig klargøring ved scanneren med grundige instrukser om scanningens forløb og mulighed for at stille spørgsmål. Meget behageligt i scanneren, hvor jeg blev lagt så godt til rette med små tæpper, afslappende musik og smukke naturbilleder at se på. Efter scanningen igen grundig information om svarmuligheder. Hele vejen igennem har der været åbenhed for spørgsmål, og radiografen var yderst kompetent og empatisk. Ved afskeden fik jeg en flaske iskoldt vand, hvilket var en meget betænksom gestus efter faste. Svaret på scanningen kom forbløffende hurtigt, hvilket virker utrolig effektivt. Progardia ligger tilmed i smukke gamle bygninger fra slutningen af 1800 tallet, så sammenlagt en totaloplevelse, som får mine varmeste anbefalinger.

25 de novembro de 2025

Kære Janie.

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Det betyder meget for os, at både modtagelsen, klargøringen og selve scanningen opleves professionel og behagelig. Vi sætter stor pris på, at du bemærker de små detaljer som musik og naturbilleder.

Vi arbejder hver dag for at skabe en oplevelse, hvor kvalitet, omsorg og effektivitet går hånd i hånd, og din tilbagemelding bekræfter, at vi er på rette vej.

Tak fordi du deler din oplevelse og giver os dine varmeste anbefalinger, hvilket er den største anerkendelse, vi kan få.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og du er altid velkommen hos os igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig god og behagelig oplevelse

En virkelig god og behagelig oplevelse. Personalet var meget flinke og imødekommende, og jeg fik en tid samme dag uden problemer. De tog rigtig godt hensyn under hele forløbet, og scanneren var overraskende behagelig at være i. Alt i alt kan jeg varmt anbefale stedet.

25 de novembro de 2025

Kære Matilde.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos os, og at personalet tog godt hånd om dig. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet.

Tak fordi du anbefaler os, det sætter vi rigtig stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Behageligt og serviceminded personale.

Behageligt og serviceminded personale.
Her er man ikke bare et nummer i rækken 😊

24 de novembro de 2025

Kære John.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores personale som behagelige og servicemindede. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig set og værdsat – og ikke bare som et nummer i rækken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du skulle få behov for en MR-scanning.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

En god oplevelse

En god oplevelse, jeg følte mig i gode og trygge hænder fra jeg kom til jeg var færdig.
Der var enddog tid til en kop kaffe og en snak om hvordan min scanning så ud.

24 de novembro de 2025

Kære Martin.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har følt dig i gode og trygge hænder hele vejen igennem. Vi lægger stor vægt på at skabe en behagelig oplevelse, hvor der er tid til en hyggelig snak – og selvfølgelig en kop kaffe.

Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

God oplevelse

God oplevelse, ingen ventetid og var på vej afsted igen inden 30 min efter ankomst. Høfligt personale der tog mig med ud og kigge på billeder da jeg åbenbart har en metal splint siddende i det knæ der skulle scannes. Jeg har har ikke så meget at sammenligne andre oplevelser med, men jeg var godt tilfreds og ville bruge dem igen.

20 de novembro de 2025

Kære Jacob.

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med kort ventetid og venlig betjening. Det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret under besøget, og vi sætter pris på din tilbagemelding om processen.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen, hvis du får brug for en MR-scanning i fremtiden.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkeligt professionelt og behageligt…

Virkeligt professionelt og behageligt personale.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Klart mine største anbefalinger herfra.
En investering i sig selv.
Så syntes jeg pengene er godt givet ud.
Og virkelig behagelig kontakt efterfølgende, fra lægen der gik scanningen igennem med mig.

10 de novembro de 2025

Kære Christian.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både personalet og opfølgningen fra lægen har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du oplever, at vores service giver værdi og tryghed.

Tak for dine anbefalinger og fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Super god oplevelse hos Progardia

Super god oplevelse hos Progardia. Meget engageret og imødekommende personale. Ingen ventetid, super skarp 3T scanner der udover ekstra gode billeder betyder kortere tid i scanneren, sammenlignet med andre private der anvender 1,5T scanner.

19 de novembro de 2025

Kære Bo.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse hos Progardia. Det betyder meget for os, at vores personale og vores avancerede 3 tesla MR-scanner har gjort en forskel for dig.

Vi arbejder hver dag for at sikre korte ventetider og den bedste billedkvalitet, så det er dejligt at høre, at det bliver værdsat.

Tak fordi du valgte os og gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Stor tryghed

Hurtig indkaldelse og højt serviceniveau.

19 de novembro de 2025

Kære Annette.

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet stor tryghed og fået en hurtig indkaldelse samt et højt serviceniveau.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback betyder meget for os.

God oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med min MR skanning.personalet var imødekommende, rolige og forklarede hele processen tydeligt,så jeg følte mig tryg fra start til slut. Selve scanningen forløb hurtigt og professionelt,og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales. 😀 Peter Terp

18 de novembro de 2025

Kære Peter.

Tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med din MR-skanning, og at vores personale gjorde dig tryg gennem hele processen. Vi er glade for, at du følte dig i gode hænder og oplevede en professionel og rolig atmosfære.

Din anbefaling værdsætter vi virkelig.

God oplevelse

Flinkt personale og dejlig hurtig service

18 de novembro de 2025

Kære Mai.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale og hurtige service levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

Service i sær klasse

Fra vi kommer ind af døre til vi går igen oplever vi høj service og stor faglig kompetence. Vi bruger Progardia til at scanne / diagnosticere vores spillere ved akutte skader.
Vi oplever dem som meget fleksible og imødekommende.
En klar anbefaling herfra.
Ole Nikolajsen, FC Fredericia

27 de outubro de 2025

Kære Ole.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at høre, at I oplever høj service og faglig kompetence hos os. Det betyder meget for os at kunne støtte FC Fredericia med hurtig og præcis diagnostik, når skader opstår.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og samarbejde – og ser frem til at hjælpe jer fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig respons på henvisning og en tid…

Hurtig respons på henvisning og en tid få dage efter. Professionel behandling .
Alt i alt en meget god oplevelse

10 de novembro de 2025

Kære Lene.

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og professionel behandling. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse samlet set.

Progardia

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais