Banner for Progardia

Progardia  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev henvist til MR scanning af mit højre knæ mandag formiddag d.14/9 og jeg fik indkaldelse fra Progardia den samme dag. Jeg kunne allerede komme til scanning torsdag d.17/9. Det var imponerende.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og meget venlig service, da jeg måtte melde afbud til den første tid pga pludselig sygdom, fik jeg en ny tid kort efter. Da jeg kom til MR scanningen blev jeg mødt af yderst venligt og tålmodig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom til scanningen med en ret stor grad af klaustrofobi og nogle tidligere dårlige scanningsoplevelser i bagagen andre steder fra. Men hos Progardia blev jeg taget rigtig godt imod og personal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk... Hvis alle virksomheder og medarbejdere var som Progardia, ville vi slet ikke have brug for Trustpilot. Min mand havde akut brug for en helkropscanning. Vi ringede kl. 12.30 og fik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de ressonância magnética
  2. também em
  3. Centro de diagnóstico médico por imagem
  4. Centro de diagnósticos
  5. Mamografia

Sobre Progardia

Escrito pela empresa

Progardia – vished og tryghed gennem avanceret billeddiagnostik

Hos Progardia hjælper vi mennesker med at få større vished om deres helbred gennem avancerede billeddiagnostiske undersøgelser.

Vi tilbyder blandt andet MR-helkropsscanning, MR-scanninger og mammografi – altid med fokus på høj faglighed, tryghed og en god oplevelse gennem hele forløbet.

Vores team består af erfarne speciallæger, radiografer og lægesekretærer. Vi lægger vægt på personlig rådgivning, tydelig kommunikation og høj service, så du føler dig godt informeret fra første kontakt til endeligt svar.

❤️ Et trygt forløb fra start til slut

Vi ved, at bekymringer om helbredet kan fylde meget. Derfor gør vi det nemt og trygt at få svar.

Hos os bliver du mødt af kompetente fagfolk, som tager sig tid til dine spørgsmål og guider dig gennem hele forløbet. Hos Progardia skal du føle dig tryg – både før, under og efter din undersøgelse.

• 👩‍⚕️ Personlig rådgivning – vi tager os tid til dine spørgsmål.
  • ✓ Høj faglighed – erfarne fagfolk og fokus på kvalitet.
  • ♡ Tryghed hele vejen – et overskueligt og professionelt forløb.
  • 🤝 Høj service – tydelig kommunikation og nærvær.

🔬 Avanceret MR-helkropsscanning

Mere viden. Mere vished.

Med avanceret 3 tesla MR-teknologi kan kroppen undersøges detaljeret uden brug af røntgenstråling.

MR-helkropsscanning giver et omfattende billede af kroppens organer og væv og kan bidrage til at identificere forandringer, som bør undersøges nærmere.

• 3 tesla MR-teknologi med fokus på høj billedkvalitet
  • Omfattende undersøgelse af store dele af kroppen
  • AI-understøttet billeddannelse og moderne teknologi
  • Erfarne fagfolk omkring dit undersøgelsesforløb
  • Fokus på tryghed og en god patientoplevelse

🧠 MR-scanninger med fokus på kvalitet og komfort

Vi tilbyder målrettede MR-scanninger af blandt andet hjerne, ryg, led og indre organer.

Vores patientvenlige tilgang har fokus på komfort og tryghed – også for dig, der oplever uro eller klaustrofobi i forbindelse med scanninger.

🎗️ Mammografi med høj faglig ekspertise

Vi tilbyder mammografi med fokus på kvalitet, faglighed og tryghed. Her kombineres moderne billeddiagnostik med klinisk ekspertise, så du får et professionelt forløb med tydelig information.

Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.

❤️ Mere end scanninger – det handler om mennesker

Hos Progardia handler det ikke kun om teknologi og scanninger. Det handler om mennesker.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder større vished, tryghed og et solidt grundlag for at træffe beslutninger om deres helbred.

Kontakt Progardia
📞 70 60 11 60
✉️ info@progardia.dk
🌐 www.progardia.dk

Progardia – når teknologi, faglighed og tryghed går hånd i hånd

Escrito pela empresa

🔬 Avanceret 3 tesla MR-teknologi
Vi anvender avanceret 3 tesla MR-teknologi, der giver detaljerede billeder af kroppens organer og væv og understøtter en grundig diagnostisk vurdering.
🧠 MR-helkropsscanning
Et omfattende billede af kroppens vitale organer i én samlet MR-undersøgelse.
👩‍⚕️ Erfarne specialister
Et dedikeret team med stærk faglig ekspertise omkring dit forløb.
💙 Tryghed fra start til slut
Personlig rådgivning, tydelig information og nærvær hele vejen.
🛡️ Høj faglighed og kvalitet
Moderne teknologi kombineret med klinisk ekspertise.
🌿 Fokus på komfort
Patientvenlige rammer, nærvær og god information.
🎗️ Mammografi med faglig ekspertise
Fokus på kvalitet, moderne billeddiagnostik og et trygt patientforløb. Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.
❤️ Mere viden. Mere vished
Vores mål er at give dig et bedre grundlag for at forstå dit helbred.

Vores løfte til dig

Professionel billeddiagnostik. Personlig service. Tydelig kommunikation. Et trygt forløb.

Vi kan ikke garantere, hvad en undersøgelse viser – men vi kan garantere, at vi gør os umage. Hos Progardia får du et professionelt forløb med avanceret billeddiagnostik, faglighed, tydelig information og personlig service. Vi er her for at give dig størst mulig vished og tryghed gennem hele forløbet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

73 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtige god service og nemt at få en tid

Rigtige god service kunne få en tid samme aften jeg ringede men, da jeg havde to ting jeg skulle scannes for og en der skulle køre mig så fik jeg flyttet den ligt frem, uden problemer og fik en tid ugen efter 🙂.

God instruks før, under og efter scanning startede og jeg fik lov til at se billeder efter endt scanning, meget spændende.

10 de novembro de 2025

Kære Anna.

Tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede god service og nem booking af tid. Vi er glade for, at processen før, under og efter scanningen levede op til dine forventninger, og at du fandt det spændende at se billederne efter scanningen.

Din feedback betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice i VERDENSKLASSE af…

Kundeservice i VERDENSKLASSE af Progardia Middelfart ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ringede til Progardia Middelfart på en tirsdag, og snakkede med klinikchef Anne. Jeg fortalte, at jeg dagen forinden var kommet i kræftpakkeforløb pga diverse symptomer. Jeg kunne dog ikke finde ro i at skulle vente på en specifik undersøgelse gennem det offentlige system, og ønskede derfor at få foretaget en helkrops MR scanning så hurtigt som muligt. Anne var super empatisk, og efter at hun have snakket med hendes chefradiograf Kim fandt de en tid til mig allerede dagen efter om onsdagen!!
Selve scanningen forløb nemt og de to radiologer, som skulle analysere de ca 4000 billeder, begyndte deres arbejde med det samme hjemmefra på deres privatadresser. Jeg stod sammen med Anne, Kim og receptionisten og ventede på at svarene skulle dukke op i deres system. Efter ca 20-30 min. kom de og heldigvis var alt normalt. Jeg var super lettet og også meget meget imponeret og ydmyg over, at de alle havde ydet en ekstra indsats den dag.

Dagen efter blev jeg ringet op af en af radiologerne, som gennemgik undersøgelsen i detaljer.

Jeg kan kun varmt anbefale Progardia Middelfart.

Tusind tak for jeres empatiske væremåde og professionelle arbejde.

Mvh
Per Melbye

30 de julho de 2025

Kære Per.

Mange tak for din grundige og meget personlige anmeldelse.

Det glæder os dybt at høre, at du følte dig mødt med empati og professionalisme i en svær og uvis tid. Vi ved, hvor vigtigt det er at reagere hurtigt og omsorgsfuldt, når bekymringer opstår, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med en hurtig afklaring.

Det betyder meget for os, at du fremhæver både den menneskelige og faglige indsats fra vores team – fra den første samtale til selve scanningen og den efterfølgende gennemgang. Vi stræber altid efter at skabe tryghed og kvalitet i hele forløbet, og din oplevelse er et vigtigt bevis på, at det gør en forskel.

Tak for din anbefaling og for at dele din historie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oplevede et meget venligt og…

Oplevede et meget venligt og imødekommende personale. Der var et hyggeligt og afslappende miljø på hospitalet. Havde en god oplevelse med min MR-scanning og vil til en hver tid anbefale progardia Middelfart.

6 de novembro de 2025

Kære Julie.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både personalet og omgivelserne har bidraget til en tryg og behagelig MR-scanning.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale Progardia Middelfart videre.

Virkelig en god oplevelse 😊

Virkelig en god oplevelse og fantastisk personale. Jeg vil helt klar anbefale Progardia Middelfart til en hver tid😊

Kære Hanne.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale har gjort et positivt indtryk.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne byde dig velkommen igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

Klar anbefaling!

Fik MR helkrops scanning i tirsdag og allerede svar to dage efter. Rigtig god service og super sødt personale:-) Stor anbefaling herfra!

4 de novembro de 2025

Kære Mette.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både scanning og service. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og hurtigt har fået svar.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom ind før tid og de var rigtig…

Kom ind før tid og de var rigtig venlige og 😊😊

6 de novembro de 2025

Kære Lonni.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du kom ind før tid og oplevede vores team som venlige. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Du er altid velkommen igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

God oplevelse

Rigtig godt oplevelse

Kære Marie.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, det betyder meget for os. Vi arbejder hele tiden på at skabe en tryg og behagelig atmosfære, så det er dejligt at høre, at det lykkes.

Vi håber at se dig igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

Man føler sig velkommen.

Man føler sig velkommen lige så snart man træder ind af døren. Blev henvist til venteværelset og straks var der frisk brygget kaffe.
Og jeg kom ind før tiden. Så 10 min med behagelig musik ørene var jeg færdig.
Så det kan varmt anbefales.

Kære Thorkild.

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du følte dig velkommen fra første øjeblik, det betyder meget for os. Det glæder os også, at du nød både den friskbryggede kaffe og den behagelige stemning i venteværelset. At du kom ind før tid og fik en god oplevelse med rolig musik, er lige præcis den service, vi stræber efter hver dag.

Tak fordi du anbefaler os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvis du får behov for en MR-scanning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mødte op til en scanning af mit knæ ca…

Mødte op til MR scanning af mit knæ ca 25 minutter før tid og kom for med det samme. Personalet stod klar og var meget imødekommende. Havde en positiv oplevelse hele vejen igennem forløbet. Kan klart anbefale Prpgardia.

4 de novembro de 2025

Kære May.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os.

Det glæder os at høre, at du blev taget godt imod og fik en positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi bestræber os på at skabe et trygt og effektivt forløb for alle vores patienter, og det betyder meget at høre, at du har følt dig godt behandlet.

Tak for din anbefaling.

Sikke en god service!

Sikke en god service!!

Jeg ringer onsdag for at vil have en tid til scanning.
Jeg fortæller jeg er nervøs og meget gerne vil have en hurtig tid. De tilbyder 5 dage senere en tid. Jeg fortælle hvis der skulle komme afbud- må de gerne ringe.
Samme dag jeg bestilte tid ringer de og siger de vil tilbyde en tid allerede kl 11:00 for de kunne høre hvor nervøs jeg var.

Jeg ankommer til det sødeste personale som virkelig er lyttende og forstående og giver sig tid til at høre på mig, som er meget nervøs. De viser mig scanner og fortæller mig om den, og snakker til mig igennem scanningen/ sørger for jeg ok hele vejen igennem.

Jeg modtager hurtig svar på scanningen og jeg vil takke mange gange for så hurtig behandling. Sikke en service.

De udfører ikke bare deres arbejde men står virkelig og lytter på en som et menneske , som er angst og nervøs- Kan klart anbefale 🩷🙏 TAK

Kære Christina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os.

Vi er glade for, at du følte dig hørt og taget godt imod, både ved tidsbestillingen og under selve scanningen. Det betyder meget for os at kunne skabe trygge rammer, især når man kommer med nervøsitet eller bekymring. Vi gør os umage for at møde alle med forståelse og omsorg, og det glæder os at høre, at det har gjort en forskel for dig.

Tak for din anbefaling og for de fine ord om vores personale og service.

Kvalitet og kort ventetid

Ringer ned en mandag morgen kl 08 som privat person, vil gerne have en scanning af ...... får en tid samme dag kl 10.05 super kvalitet at billedmateriale, ligesom personale, tiden til skanning på minuttet, og ja der blev fundet som forventet lidt defekter som skal fikses, så nu har jeg ikke spildt mange ugers ventetid på det offentlige, bedste 2900 kr jeg har brugt længe. Mange tak

3 de novembro de 2025

Kære Heinze.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du som privatperson fik en hurtig tid og oplevede både høj kvalitet i billedmaterialet og god service fra vores personale. Det glæder os, at du nu kan komme videre med den nødvendige behandling uden lang ventetid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tryghed med mennesket i fokus

Jeg har den 21. Oktober besøgt Progardia, og jeg har lige siden besøget anbefalet dem til alle jeg kender.
Jeg er i et forløb i det offentlige, men da de ikke kunne overholde behandlingsgarantien, fik jeg lov, efter et par opringninger rundt, at blive sendt videre til det private. Her valgte jeg Progardia efter at have læst om dem på nettet. Og det fortryder jeg virkelig ikke! Fra jeg kom ind på klinikken blev jeg og min mand taget rigtig godt imod. I receptionen sad Anne, som lyttede til min bekymring for kontrastvæske. Denne bekymring fik hun og radiograf Kim lagt ned, idet de forklarede mig om det.
Jeg er bange for nåle, og det er bestemt ikke blevet bedre efter jeg sidste år i forbindelse med en operation Aabenraa sygehus, skulle have lagt et drop, hvor de stak forkert otte gange, og jeg knap nok kunne holde min baby bagefter, fordi hele min arm fra hånden og opad var gul og blå. Jeg fortæller Kim at jeg har angst for nåle og derfor er bange for droppet med kontrast. Aldrig har jeg følt min bekymring taget så godt imod. Kim har en personlighed der joker og får løsnet stemningen op. Han sætter musik med Taylor Swift på efter mit ønske. Min mand får lov at komme med ind til MR scanneren og holde mig i hånden, når jeg skal stikkes. Jeg har haft Emla plaster på inden da, og da Kim stikker, så ligger droppet der i første forsøg. Det har jeg aldrig prøvet før, og det gjorde ikke engang ondt.
Under hele scanningen forklarer Kim mig hvornår de kører den ene form for scanning og den anden form, og jeg føler mig tryg og i gode hænder. Ude på den anden side står min mand, og han lærer en masse teknisk om maskinen imens.
Dagen efter har det offentlige sygehus mine billeder og får kigget på dem, og to dage efter har jeg et svar i min journal på “min sundhed”.
Aldrig har jeg følt mig så godt taget imod før. I det offentlige er jeg bare et nummer. Her var jeg et menneske, som man gerne brugte fem minutter mere på, så jeg kunne føle mig tryg i situationen. I det offentlige er jeg altid hende som er bange, og man mærke nogle gange den der “åh nej, sådan en igen” opgivende attitude fra lægerne. Sådan en følelse fik jeg slet ikke her. I det offentlige skal jeg vente 6 uger på en tid. Hos Progardia kom jeg til inden for 5 dage.
Jeg vil til alle anbefale at få lavet deres MR scanning her. Jeg har aldrig følt mig mere tryg og taget seriøst i forbindelse med et sygdomsforløb, som jeg prøvede her hos Progardia. Jeg kørte hel høj hjem fra Middelfart over den gode behandling, og en taknemlighed over, at et sygdomsforløb også kan vise sig fra sådan en side (og så var jeg også lidt stolt af mig selv for at have klaret det).

Og efter at have prøvet noget der var så rart i en utryg situation, er jeg helt ked af hvordan vores offentlige system kører med lange ventetider, mindre egnede læger og at hver person bliver anset som et nummer i stedet for det menneske de er. Det kan jo gøres anderledes, hvis bare der var økonomi, hænder og overskud nok. Det har jeg nu prøvet.

Tak Progardia for at jeg fik lov til at opleve det modsatte.

21 de outubro de 2025

Kære Line.

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – den betyder virkelig meget for os!

Vi er utrolig glade for at høre, at du og din mand følte jer trygge og godt taget imod hos os. Det er netop vores mål: at sætte mennesket i centrum og skabe en oplevelse, hvor både faglighed og omsorg går hånd i hånd. Vi er stolte af at have medarbejdere, der formår at skabe ro og tryghed, selv i svære situationer.

Vi ved, at sundhedsvæsenet kan være komplekst, og at mange patienter oplever forskellige forløb – både i det offentlige og det private. Derfor er vi glade for, at vi kunne være med til at give dig en positiv oplevelse i en sårbar situation, og at du følte dig set og hørt som menneske.

Tak fordi du har delt din oplevelse og anbefalet os videre. Det er den største anerkendelse, vi kan få.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover – og skulle du få brug for os igen, står vi altid klar.

Fantastisk oplevelse hos Progardia

Fantastisk oplevelse hos Progardia – Særlig ros til Kim!

Jeg kan varmt anbefale Progardia til alle, der har brug for en MR-scanning! Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder. Det, der virkelig skiller Progardia ud, er deres evne til at sætte sig ind i patientens individuelle behov – man føler sig ikke som "bare endnu en patient", men som et menneske med unikke bekymringer og spørgsmål, som de tager sig tid til at forstå.

En særlig stor tak skal lyde til Kim, som var utroligt engageret og imødekommende. Han udviste en sjælden kombination af professionalisme og empati, som gjorde hele oplevelsen langt mere tryg, end jeg havde turdet håbe på. Kim tog sig tid til at sætte sig grundigt ind i netop mine bekymringer, når det offentlige system havde givet op.

Derudover er det virkelig et plus, at man kan komme hurtigt til – jeg fik en tid meget kort efter min henvendelse – og priserne er absolut rimelige og konkurrencedygtige. Det er rart at se, at høj kvalitet og god service ikke behøver koste en formue.

Alt i alt en femstjernet oplevelse. Hvis du leder efter et sted, hvor både faglighed og menneskelighed er i top, så er Progardia det helt rette valg.

22 de outubro de 2025

Kære Thomas.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os – og særligt at Kim har gjort en forskel for dig. Hos Progardia stræber vi efter at møde hver enkelt patient med både faglighed og menneskelig forståelse, og det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og set som den person, du er.

Vi giver naturligvis din ros videre til Kim – han vil uden tvivl blive glad for at høre, at hans indsats har haft så stor betydning for dig.

Tak fordi du fremhæver både vores hurtige tider og fair priser – vi arbejder målrettet på at gøre kvalitetssundhed tilgængelig for alle.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og du skal være hjertelig velkommen, hvis du får brug for os igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig venligt og imødekommende…

Virkelig venligt og imødekommende personale. Særdeles grundige scanninger, som kunne vise detaljer der manglede på de scanninger jeg tidligere har fået fortaget på andre hospitaler der benyttede ældre MR-scannere.

13 de outubro de 2025

Kære Peter.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale har været venligt og imødekommende.

Vi sætter en ære i at tilbyde grundige scanninger med moderne udstyr, så det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en forskel i kvaliteten.

Din feedback er med til at motivere os i vores arbejde – tak fordi du delte den.

PROGARDIA MINE HELTE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PROGARDIA MINE HELTE
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der er tid til den enkelte partien og glæde og venlige og omsorgsfulde personale og det er fra sekretær til radiografer og radiologer
Allesammen professionel mennesker med hjertet på rette sted

Det starter allerede når man køre ind ad den skønne indkørsel med smukke træer ned langs indkørslen ned til Progardia bygningen som ligger ligeforan når man køre ned ad indkørslen, man føler sig bare velkommen og lidt kongelig og tanker er helt optaget af den skønne nartur
Så kommer man ind og i de smukke indvendige omgivelser og let og overskueligt at finde rundt i
så møder man en imødekommende sød venlig smilende sekretær som man kan komme til hele tiden mens man er der ,hvis der opstår spørgsmål og er der en pause for radiografen kigger han lige forbi smilende og imødekommende for at sige hej
Der er TV i venteværelset dyr i tv’et ( naturprogram)) og man kan godtnok høre lydene fra MR scanner lidt både i gang og venteværelset og på toilettet, men igen tager omgivelserne og de venligt smilende og imødekommende personale tankerne lidt væk fra lydende, jeg valgte at have to beroligende piller med for en sikkerheds skyld

Det var en stor positiv fed oplevelse og med KÆMPE STOR SUCCES og den ros de gav undervejs hjalp succesen på vej

Jeg lider af ekstrem klaustrofobi hos PROGARDIA blev det til en 100% succesfuld oplevelse og jeg har aldrig kunnet gennemføre MR-skanning uden afbrydelser og masser af beroligende

Hos PROGARDIA var jeg i skanneren 2* 1 1/2 time altså sammen nok 3 timer

Under Helkropsscanning
så YouTube klip og faktisk endte det med at jeg kom til at fnise lidt på et tidspunkt og det har
ALDRIG SKET FØR AT JEG HAR VÆRET GLAD I EN MR SCANNER TVÆRTIMOD ALTID

Og fremadrettet vil jeg have en Helkropsscanning hvert år- en livssikring eller et service eftersyn på en bil, hvad en man ønsker at kalde det.

normalt når jeg skal scannes tager det følgende tid
⬇️
Det starter med at det tager mig 10 minutter at gå ind ad døren til røntgen og scanning i min by og fra jeg bliver kaldt ind til jeg er inde i selve scanningsrummet og i scanneren tager det 30 minutter og derefter skal der så først forklares om forløbet i scanneren og de forskellige ting der skal anvendes og så beroligende medicin i åren i armen og så kan scanneren først arbejde og med en del afbrydelser under vejs
= EKSTREM KLAUSTROFOBI

❤️❤️HOS PROGARDIA VAR DER INGEN PROBLEMER OG JEG MENER 100% INGEN PROBLEMER❤️❤️

Jeg valgt et sejers Foto sammen med radiografen Kim som var ham der scannede mig og den søde sekretær var sød at tage billedet for os.
For det er første gang det har lykkedes med Mr scanninger uden afbrydelser og ekstrem panik

OMG JEG ER OVERRASKET OVER MIG SELV OG JA JEG ER MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAA STOLT AF MIG SELV
DET ER FØRSTE GANG DET ER LYKKEDES OG HOLD DA HELT FAST MAN HVOR HAR JEG GIVET MIG SELV EKSTREM MANGE SKULDER KLAP OG ROST MIG SELV BÅDE I TANKERNE OG I TALE

Tror der går lang tid før jeg stopper med at rose mig selv for det, jeg er i 40’erne og altid kun haft negative oplevelser med Mr scanning og så kommer verdens Heltene i PROGARDIA og ændre det totalt

❤️❤️Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaak
❤️❤️

JEG HAR VÆRET IGENNEM MANGE SCANNINGER FRA BARNS BEN AF OG UDEN HELD MED AFBRYDELSER

SÅ LIDER DU AF KLAUSTROFOBI - er det hver enkelt 1øre VÆRD🪙- så giv dig selv den kærlighed ❤️og få en god succesfuld oplevelse

Fortæl dem om din klaustrofobi, det er intet at skamme sig over

Har du klaustrofobi og mulighed for at betale selv eller hvis det offentlige ikke kan leve op til de 30 dages behandlings garanti- så vælg PROGARDIA i Middelfart , hvis du kan komme der til
SERIØST JEG MENER DET 🧐👌🫶

Og så er der en app som Kim har lavet den er målrettet til børn , men jeg brugte den et par gange og ja jeg er voksen, men den hjalp faktisk lidt

Den hedder “Rumle i MR”

KÆMPE TUSIND TAK TIL KIM RADIOGRAF OG ANNA OG SEKRETÆR HJÆLP VIA EMAIL
KIM DU ER SUPER DYGTIG BÅDE TIL DIT ARBEJDE MEN OGSÅ TIL PARTIENTER MED KLAUSTROFOBI OG ANGST OG
ANNA TAK FORDI DU TOG DIG TID TIL AT SNAKKE OG TAK FOR FORTÆLLINGEN OM BYGNINGENS HISTORIE OG VI BLRV VIST MEGET ENIGE OM AT VI ER GLADE FOR DET IKKE ER SÅDAN MAN BEHANDLER MENNERSKER I DAG ❤️❤️

VI SES IGEN

Kære Tina.

Tusind, tusind tak for din helt igennem rørende og livsbekræftende anmeldelse.

Vi er dybt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og sikke en oplevelse! Det betyder alverden for os at høre, hvordan hele dit besøg hos Progardia – fra den smukke indkørsel til Teglgårdsparken til mødet med vores personale – har gjort en forskel for dig.

At du har kæmpet med ekstrem klaustrofobi og alligevel gennemført en helkropsscanning på hele 3 timer uden afbrydelser, og endda med smil og fnis undervejs – det er intet mindre end en sejr. Vi er så stolte af dig og glade for, at vi kunne være med til at skabe tryghed og succes i en situation, der tidligere har været svær.

Kim, Anne og hele teamet sender dig de varmeste hilsner – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen til dit årlige “serviceeftersyn”. Din beskrivelse af os som “helte” varmer dybt, og vi lover at leve op til det hver gang.

Tak for din tillid, dine smukke ord og for at inspirere andre med klaustrofobi til at tage det første skridt mod en tryg scanning.

Vi ses igen – og indtil da: bliv ved med at give dig selv de skulderklap, du fortjener!

Super god service

Super god service, blev taget godt i mod, og vejledt igennem forløbet. Stor anbefaling herfra :)

Kære Oliver.

Tusind tak for din anbefaling.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har følt dig godt taget imod og har fået god vejledning gennem hele forløbet. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt informeret – så det varmer at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for din store anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en meget positiv…

Helt igennem en meget positiv oplevelse. Positivt og imødekommende personale som allerede var klar ved min ankomst.
Jeg fik en tid under en uge efter de har modtaget min henvisning, så de er også virkelig hurtige.

Kære Britt.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det betyder meget, at du fremhæver vores personale som imødekommende og klar ved din ankomst – det er lige præcis den service, vi stræber efter at levere hver gang.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig hjælp, så det glæder os at høre, at du fik en tid allerede under en uge efter henvisningen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelthen en top professionel…

Simpelthen en top professionel modtagelse og undersøgelse.
Pænt og tiltalende sted, med venlig modtagelse og pænt venteværelse.

Kære Rene.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede både modtagelsen og undersøgelsen som top professionel. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod, og at vores faciliteter levede op til dine forventninger.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber at se dig igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Super

Smilende og imødekommende personale super oplevelse.

Kære Jens.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.

Vi bliver så glade for at høre, at du har haft en super oplevelse hos os, og at vores personale gjorde et godt indtryk med deres smil og imødekommenhed. Det betyder meget for os at skabe en tryg og positiv atmosfære for alle vores besøgende.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber at se dig igen, hvis du får brug for os.

Fantastisk service

Fantastisk service! Søde og venlige ansatte, ingen ventetid, og helt ny MR-scanner. Alt gik som smurt 😊

Kære Lærke.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget for hele teamet. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores personale og vores MR-scanner. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og godt behandlet, og det glæder os, at du oplevede netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne byde dig velkommen igen, hvis behovet skulle opstå.

Progardia

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais