Nemt, gode priser og overraskende hurtig levering. Jeg var lidt i tvivl om et par varer, men deres service afdeling var gode til at hjælpe. Overordnet en fed oplevelse.
Leia as opiniões dos outros
Skulle bruge en varmeveksler, ringede for at høre om de havde nogen på lager, talte med en meget behagelig mand. Han fortalte at de havde flere på lager, og at han kunne sende den samme dag. Jeg skul... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilling ej gået igennem. Rykket for svar x flere. De undersøger og vender tilbage med link til anden leverandør, da der er rod i egen lager status. Ok service. Derfor 3 stjerner. De har tilbage... Ver mais
A empresa respondeu
Fint udvalg og gode priser - men.. Talte med en medarbejder mandag formiddag - teknisk forespørgsel. Spurgte samtidig om de kunne afsende samme dag, hvis ordre blev lagt med det samme og svaret... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kvalitetsbyggematerialer til den prisbeviste håndværker og handyman. Vi leverer alt inden for el, vvs, varme og mange andre ting.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Varer kom hurtigt
Varer kom hurtigt, og til en go pris.
Kunde service meget venlig, dog kunne man ønske sig lidt mere åbnings tid på kunde service

Resposta da Progrossist
8 15 Huawei Hybrid Inverter Sun2000-5ktl-M1 3 Faset 5kw
Jeg har købt en Huawei inverter hos progrossist efter at have støvsuget internettet for priser valgte jeg progrossist da prisen var den billigste.
Jeg talte med kundeservice inden købet og fik professionel vejledning da min gamle inverter var klar til udskiftning. Inverteren blev leveret på min adresse 3 dage efter bestilling på nettet. Omskiftningen fik jeg foretaget af Bogø Elektrikeren. alt i alt en fantastisk oplevelse for 12.500 kr. incl. moms
Superhurtig levering !!
Superhurtig levering !!!
Kan absolut anbefales !!!

Resposta da Progrossist
Super hurtig levering til den lovede…
Super hurtig levering til den lovede tid
Hurtig feedback i forbindelse med placering af leverance
Ingen varer og intet svar, første reaktion efter anmeldelse
Bestilte den 17/5-23 varer. Fik faktura og beløbet var trukket omkring den 22/5. Der dukkede ikke noget op, og ingen besked på telefon, mail eller postkasse om evt. forgæves levinger. Skriver første gang til supporten at varerne ikke er kommet endnu den 31/5-23. Intet svar. Skriver anden gang til supporten den 12/6-23, intet svar. Skriver tredje gang den 13/7-23, intet svar. Herefter må jeg lave en indsigelse på Dankortet for at få pengene retur. Øv oplevelse.
Opdateret 9.8.2023:
Progrossist ringer og beklager forløbet. Siger at de ingen mails har set fra mig. Mener dog at der er problemer med deres mail, hvilket jeg er tilbøjelig til at give dem ret i. Synes også at der tegner sig et mønster, flere af de andre anmelder taget i betragtning.
Medarbejderen som kontaktede henviste til at den eneste kontakt de kunne se at jeg havde haft med dem var oktober sidste år. Noget jeg ikke kender til; har aldrig handlet der tidligere. Så fornemmer at supporten sejler lidt.
Hvis pakken gik retur er det også underligt, at de ikke kontakter mig eller krediterer handlen.
Har opgraderet én stjerne til to da jeg fornemmer at de ikke er ligeglade med forløbet, baseret på deres tilbagevenden. Men synes at de har haft chancer nok til vende forløbet til noget positivt, uden at de har gjort det. Bevidst eller ej.

Hurtig svar på produktforespørgsel
Hurtig svar på produktforespørgsel
(Morten)
Bestilte 6m kabel 29/7. Pengene trukket, har intet hørt eller modtaget.
Bestilte 6m 0,75 mm2 kabel lørdag 29/7.
Beløbet blev trukket mandag 31/7 og mail modtaget, som skrev, at ordren var gennemført dvs. overgivet til fragtfirmaet. I mailen stod også, at man skulle kontakte firmaet, hvis ikke varen var leveret i løbet af 2 hverdage.
Sendte derfor mail til firmaet 3/8 om udeblevet ordre.
Har indtil i dag, 5/8, intet hørt fra Progrossist eller et fragtfirma, og har derfor sendt en ny mail, hvor jeg fortryder købet. Så må vi se, om firmaet er lige så hurtig til at returnere beløbet, som de var til at hæve det. Hvis der overhovedet har været et fragtfirma involveret er de altså ikke Danmarksmestre i levering.
---
Tak for svaret på anmeldelsen. Jeg har et par forslag til jer:
1) Adviser kunden om forventet leverings tid, minimum hvilken dag. Forvent ikke at kunder tager 2 fridage for at modtage en billig vare.
2) Få fragtfirmaet til at kontakte kunden, hvis levering ikke kan foretages pr. telefon eller SMS, så kunden f.eks. kan sige: Læg pakken foran døren.
3) Lever til en pakkeshop. Det vil være billigere for transportfirmaet i kørsel, og meget bedre for kunden, hvis det er små pakker. Ingen fridag forbruges.
I mit tilfælde har jeg intet hørt. Først efter anmeldelsen på Trustpilot kom der en reaktion. For firmaet er det dårligt at bruge Trustpilot som eneste kommunikation med kunden.

Bule i Varmtvandsbeholder.
Købte og fik leveret en Varmtvandsbeholder. Desværre var der hul på emballagen, og en bule i siden. Har skrevet til dem 3 gange, for at få en dekort, men de reagerer ikke. 3 x øv.

Umuligt at få kontakt
Har købt Bosch varmepumpe og tilbehør af to gange. Har modtaget de forkerte kobber rør ikke dem jeg har bestilt. Har siden midt juni forsøgt at komme i kontakt med progrosist uden held.. de svare ikke på hverken telefon eller mail.
Manglende levering og dårlig support
Fik leveret en pakke i går, men har kun fået halvdelen af min ordre, til trods for at det fulde beløb er trukket fra min konto. Support svarer ikke på mail, og når man ringer til dem, får man en besked om at de har meget travlt i Juli måned, og at der er lange svartider, hvorefter der bliver lagt på........
Opdatering: Post Danmark leverede 2 ekstra pakker dagen efter, så det havde været rart at vide at de kom i 3 colli.
Jeg blev ringet op sidst på dagen, efter at have skrevet min anmeldelse her på trustpilot. Min bedømmelse ændres til 3 stjerner, på trods af at jeg fik mine varer, så var kundeservicen ikke i top. Tror dog at de får et chance mere, og så håber jeg at min oplevelse og anmeldelse er i top efter det :-)
Good online shopping experience
I ordered some water pipe fittings, fast delivery and good quality, good shopping experience. 👍
Super god kundeservice.
Super god kundeservice.
Lynhurtige til at levere og svare.
Kan varmt anbefales.
Jeg havde lavet en forkert ordre, men kunne dagen efter få den rettet så det blev korrekt. super god service.
Kan kun anbefale
Et godt firma, kan varmt anbefale, er.
Behalige , og sikken en god service, jo dem kan godt anbefale derfor 5 stjerner
Super leveringstid!
Bestilte en vare mandag og modtog den tirsdag - det kan ikke gøres bedre! Varen var, som den skulle være. Super godt!
Bestilte søndag eftermiddag men kom i tanke om at jeg ikke havde bestilt det hele så jeg skrev en mail. De ringede mandag morgen og det hele blev leveret tirsdag.
Top god service og super god rådgivning!
Jeg har købt nogle GU10 spots
Jeg har købt nogle GU10 spots, hvor nogle er begyndt at fejle. Dette bliver reklameret over, men intet svar til at starte med. Derefter ringer jeg og får fat i deres support, som lover mig nogle nye. Dem har jeg ikke set skyggen af. Har lykkes mig en gang og komme igennem til supporten igen, hvor de lover og vende tilbage. Har ikke hørt noget endnu. Nu har jeg sendt flere mails, men hellere ikke noget svar. Det er direkte elendigt. Jeg vil ikke anbefale dem til nogen. Jeg skrev til dem første gang d. 15 feburar 2023.
De tager hånd om en
Jeg bestilte noget ledning på deres hjemmeside. Det var ikke på lager. Jeg skrev lige for at bekræfte at jeg ville have det inden min egen deadline. De ringede til mig og tilbød en tilsvarende ledning, som var på lager i stedet for at imødekomme min deadline. Den tilsvarende ledning var dyrere men jeg kunne få den pris jeg allerede havde givet.
Jeg synes de tog pænt hånd om mig og førte mig til et godt resultat.
Problemet løst.
Spild af tid og penge. Bestilt en samledåse og 15 m kabel. Dåsen kom for mere end 4 uger siden kabel er ikke kommet endnu. Har skrevet to mails til dem men har ikke fået et svar. Det ligner nogen snyderi.
P.S. Problemet løst. Dagen efter denne anmeldelse har de ringet fra supporten, efter en kort snak fik pengene tilbage.

Resposta da Progrossist
Bestilte et Stanley Skruetrækkersæt og…
Bestilte et Stanley Skruetrækkersæt og modtog det et par dage senere.
Super Service og lyn hurtig levering klar anbefaling her fra

Resposta da Progrossist
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.