Nemt, gode priser og overraskende hurtig levering. Jeg var lidt i tvivl om et par varer, men deres service afdeling var gode til at hjælpe. Overordnet en fed oplevelse.
Leia as opiniões dos outros
Skulle bruge en varmeveksler, ringede for at høre om de havde nogen på lager, talte med en meget behagelig mand. Han fortalte at de havde flere på lager, og at han kunne sende den samme dag. Jeg skul... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilling ej gået igennem. Rykket for svar x flere. De undersøger og vender tilbage med link til anden leverandør, da der er rod i egen lager status. Ok service. Derfor 3 stjerner. De har tilbage... Ver mais
A empresa respondeu
Fint udvalg og gode priser - men.. Talte med en medarbejder mandag formiddag - teknisk forespørgsel. Spurgte samtidig om de kunne afsende samme dag, hvis ordre blev lagt med det samme og svaret... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kvalitetsbyggematerialer til den prisbeviste håndværker og handyman. Vi leverer alt inden for el, vvs, varme og mange andre ting.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Føler mig snydt...(opdateret)
Bestilte el-artikler for kr. 1.373,- d. 20/3-2023. Pengene blev trukket med det samme, men har intet modtaget eller hørt fra Progrossist? Har utallige gange ringet og skrevet, men får intet svar? Vil gerne have mine penge retur!
Opfølgning 26/4-2023: Samme dag som jeg skrev hér på Trustpilot, blev jeg ringet op af Direktøren selv -et venligst menneske som gav en undskyldning samt en længere teknisk forklaringen..(?). Jeg modtog mine penge retur samme dag.

Resposta da Progrossist
Jeg må sige tak for Jeres…
Jeg må sige tak for Jeres tilbagemelding på min anmeldelse. Jeg fik mine penge retur nærmest i løbet af samtalen og min fejlbestilte emhætte blev afhentet dagen efter.
At følge med efterspørgsel kan være svært at håndtere. Jeg blev glædeligt overrasket.
Den ros skal I have idet I retter op så hurtigt og effektivt.
Kommer mine varer snart?
Den 22. marts bestilte jeg flere el-artikler over 2 ordrer og Progrossist.dk var så venlige kun at opkræve én fragt, efter jeg kontaktede dem. Dog manglede flere af artiklerne i pakken, da den ankom d. 25. marts. Jeg skrev og gjorde opmærksom på problemet, og de svarede lynhurtigt. Da den næste pakke kom d. 31. marts, indeholdte den heller ikke alle artiklerne, hvilket jeg skrev til Progrossist.dk samme dag. Nu skriver vi d. 12. april, og jeg har stadig ikke hørt noget fra Progrossist.dk, som mangler at sende varer til mig for 117,75 kr. Derudover blev begge pakker også sendt til en forkert adresse. Efterhånden vil man egentlig gerne bare have sine penge tilbage.
Hurtig levering
Bestilte onsdag og fik allerede leveret fredag.
Nemt at bestille og var også billige.
Køber der helt sikkert igen.

Levering
Bestilte varen søndag, og modtog tirsdag. Rigtig godt. Og varen levede op til forventning.
Bestilte søndag aften og var leveret…
Bestilte søndag aften og var leveret tirsdag i min postkasse. Snakkede med support som var venlige og hjælpsomme.
Jeg bestilte 2 stk Vaterblock
Jeg bestilte 2 stk
Waterblock Vandsikring 3/4 ordre nr 536179 d 12-2-2023 og pengene er trukket på min konto, og så er der så intet sket siden, hvor er det tåkrummende pinligt og ynkeligt,at gøre sig til tyv for 273 kr..... Vor herre bevares!!!

Resposta da Progrossist
jeg ikke blevet kontaktet og problemet er ikke løst, Enormt utilfredsstillende behandling
01/01/2023 Bestiller den OMSKIFTER 63A 1-0-2 4POL vare hvor det oplyses at der er 5-10 dages levering. Har nu skrevet til deres support mail 5 gange for at høre hvornår af mine vare kommer, og de har ikke svaret på en eneste henvendelse det ignorere de blot
Besvarelse fra Progrossist
6. feb. 2023
Hej Luca
VI kan desværre ikke finde nogen henvendelser fra dig i supportsystemet. Jeg sørger for du bliver kontaktet af support fra det angive ordrenummer i morgen formiddag.
Med venlig hilsen
Henrik || Progrossist Support
Fantastisk kundeservice.
Fantastisk kundeservice.
Kan varmt anbefales til alle.
Jeg købte to hegnsbatterier d 20…
Jeg købte to hegnsbatterier d 20 december 2023, modtager dem nogle dage efter, så det er helt ok.
Det viser sig så at der ikke er noget strøm på det ene, hvilket er ret uheldigt på et engangsbatteri.
Jeg opretter en reklamation d 31december, men hører ikke mere.
Har prøvet at skrive flere mails, men modtager hver gang det samme standard svar: “Vi har modtaget din henvendelse og vender retur hurtigst muligt"
Det viser sig at der er en fejl deres system, så mine beskeder ikke når igennem.
Jeg har nu fået tilsendt et nyt batteri og er tilfreds med den service.

Resposta da Progrossist
Enestående kundeservice og hurtig…
Enestående kundeservice og hurtig levering!

Der er ingen kundeservice overhovedet
Der er ingen kundeservice overhovedet
Købte en vare i november 2022
Gentagne telefon henvendeler og mails er aldrig besvaret af pro grosssist. Jeg fik dog min vare - men 2½ måned er vel ikke LYN hurtig levering
Hold jer langt væk - det er spild af tid

Resposta da Progrossist
Ladeboksen var på lager til en god pris
ABB ladeboksen var på lager til en god pris. En mail til support med et par spørgsmål blev hurtigt besvaret så jeg kunne bestille. Bestilte søndag aften og varene kom tirsdag morgen, forsvarligt pakket. Hvad kan gøres bedre? intet i mine øjne. Nu venter jeg blot på at elektrikeren har tid til at tilslutte min nye ladeboks. Jeg handler gerne hos Progrossist igen.

Super god service!
Super god service!
Jeg har i flere omgange handlet hos Progrossist- og får hver gang super god service.
Varen jeg bestilte i går, var i restordre men fik tilbudt en anden/dyrere til samme pris.
Er meget tilfreds :-)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse! God service og hurtig levering. Jeg kommer igen.

Resposta da Progrossist
Manglende levering og ingen svar på henvendelser
Bestiller den 29/11-22 vare hvor det oplyses at der er 5-6 dages levering. Firmaet sender en del-levering, resten har jeg endnu ikke set. Har nu skrevet til deres support mail 3 gange for at høre hvornår resten af mine vare kommer, og de har ikke svaret på en eneste henvendelse. De oplyser heller ikke noget telefonnummer hvor man kan kontakte den. Så man er helt uden anden mulighed end blot at maile, og det ignorere de blot. Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
OPDATERING 24/1-23: Efterfølgende er jeg blevet kontaktet personligt og problemet er løst tilfredsstillende. Hurtigt og effektivt efter kontakten er blevet etableret.

Manglende levering og respons
HPFI-relæ bestilt den 29-05-2022 til 230,75 kr. inkl. levering.
Dags dato - her den 31-12-2022, har jeg endnu ikke fået relæ, ej heller respons på annullering af ordren den 15-08-2022.
De fleste gange jeg har skrevet til Progrossist, har jeg været heldig at få en bekræftelse på min henvendelse - men så går det herefter i stå, og vi er ikke kommet videre.
Jeg har købt relæ andetsteds, og overlever sagtens tabet af de 230,75 kr.
Men Progrossist kommer jeg ikke til at benytte fremadrettet...

Resposta da Progrossist
Billigst og sindssyg hurtig levering
Billigst og sindssyg hurtig levering. Whats not to like… jeg bestiller alt hos dem for eftertiden🤩🤩🤩
Vi undersøgte muligheden for at få et…
Vi undersøgte muligheden for at få et par solcelleanlæg til vores kolonihavehus og fik fantastisk vejledning udover det sædvanlige af en af support-medarbejderne. Ærlig og grundig rådgivning. Kommer helt sikkert tilbage hertil når vi skal lægge nyt el:-)

Resposta da Progrossist
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.