Informações sobre a empresa

1. Designer de moda
  2. Loja de roupa

Sobre Project AJ117

Escrito pela empresa

We are a Copenhagen based brand established in 2011.
At Project AJ117 we design with our heart and create styles with a long life that will stay for many years in your wardrobe. We always aim to minimize our CO2 imprint and we give a high priority to production made in Europe.
Build up on a cool Scandinavian signature with strong design traditions and focus on great qualities.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Har handlet flere gange tidligere hos…

Har handlet flere gange tidligere hos Project-aj 117. Super hurtig levering, fine varer, fornuftige priser ved deres sale!!
Har ikke tidl. haft brug for at returnere varer købt i deres webshop!!!
Det havde jeg så denne gang og her hopper kæden så lidt af for mig!
Min retur blev, iht PN track and trace, leveret til dem d. 16/1-25 (om formiddagen - I dag har vi d. 24/1 - altså over 1 uge siden min returnering blev leveret til dem!!
Jeg har i formiddag d.d. mailet til dem, for at høre om forventet behandlingstid/refundering af købsbeløb? Har fortsat ikke modtaget hverken refundering/svar på min henv.!
Derfor kun 3 stjerner, da det er fint med hurtig levering - men når man/jeg for første gang af flere tidl. køb - desværre må returnere - oplever jeg absolut ikke servicen er i orden - en skuffelse over Project AJ117 der medfører, at jeg fremadrettet nøje vil overveje om jeg vil/“tør” handle her igen, hvis jeg af forskellige årsager “lovligt” må returnere???
For mig viser en webbutik sin seriøsitet ISÆR når det kommer til fremgangsmåden denne imødekommer/behandler kundernes reklamationer eller som her returneringer!!!!

14 de janeiro de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Project AJ117

Resposta da Project AJ117

Hej Helle
Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med din retur, da du jo ellers er en god kunde hos os.
Som vi har talt om i telefonen, så er pakket blevet stillet forkert på vores lager og dermed har vi ikke fået besked om at den er modtaget. Det må selvfølgelig ikke ske! - og det beklager jeg meget. Vi har gennemgået procedurerne med vores lager for at sikre, at det ikke sker igen!
Som vi også talte om, så har vi selvfølgelig med det samme krediteret din ordre.
Vi håber meget at se dig tilbage i shoppen en anden gang!
Mange hilsner
Project AJ117

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais