Fijne webshop
Fijne webshop! Goede en snelle levering! Na wat gedoe met betaling heel fijn en snel geholpen!
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Toevallig promoduct tegengekomen op Google omdat ik opzoek was naar een specifieke sleutelhanger. Zij hadden deze. De communicatie ging vlot. Ook had ik snel een voorbeeld van de gravering in de mail. En nu een week na de bestelling te hebben geplaatst, de sleutelhangers al binnen. Ze zien er keurig uit en zijn per stuk verpakt in een nette verpakking. Top!!
Topervaring! De mannen van Promoduct communiceren fijn, zijn flexibel en denken goed met je mee. De kurkentrekkers met ons logo zien er top uit, en kunnen mooi gebruikt worden voor relatiegeschenken! Absoluut 5 sterren waard!
Promoduct heeft een hele fijne klantenservice en staan voor je klaar om je goed en persoonlijk te helpen. Ze denken echt met je mee en zijn goed bereikbaar. Hierdoor heb ik vertrouwen gehad tijdens mijn bestelling en zal ik zeker opnieuw bij deze partij bestellen
Dik tevreden! Bij deze alleen maar complimenten! Complimenten voor het meedenken, de service, het contact en de levering! ‘Savonds nog een aanpassing of vraag? Ook dat wordt geregeld!
Nogmaals, super bedankt voor de fijne hulp en samenwerking!
Tot de volgende bestellingen!
Voor een beurs was snelle levering noodzakelijk. Dat hebben ze uitermate goed opgepakt. Binnen 12 lagen was het product zoals besproken afgeleverd. Top service en top product!
Zeer goede service! Makkelijk contact en echt betrokken bij mij als klant! Ik zal zeker weer bestellen.
Super snelle reactie, op al mijn vragen, prachtige katoenen tassen mogen ontvangen, waar we heel blij mee zijn! Hele snelle levering.
Wij hadden last minute een idee voor een leuk relatie geschenk en door zoeken kwamen wij uit bij Promoduct.
Gelijk persoonlijk contact en goed advies en hulp geboden bij het snel verwerken van onze order.
Beloofde levertijd werd ruim gehaald en product was helemaal naar wens.
Wij zullen hier zeker een volgende keer ook kijken.
Bekers met opdruk besteld, scherpe prijs, snel geleverd én netjes te woord gestaan en samen naar een mooie oplossing gezocht voor ons probleem. Zeer tevreden over de manier waarop alles door Promoduct is verzorgd.
Snelle en duidelijke communicatie, denken echt met je mee en schakelen snel. Heel fijn dat ze alles op alles hebben gezet om het product op tijd geleverd te krijgen. Super tevreden met het eindresultaat.
Betrouwbaar bedrijf met professioneel en persoonlijk contact.
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Promoduct. De heren zijn echte professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Wat vooral opvalt is hoe nauw betrokken ze zijn bij zowel de ontwikkeling als het design van de producten. Ze denken actief mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.
Daarnaast houden ze je uitstekend op de hoogte van het hele proces, met name rondom leveringen. De communicatie is duidelijk, snel en betrouwbaar, wat het samenwerken erg prettig maakt.
Kortom: een professionele partij die kwaliteit levert en echt met je meedenkt. Zeker een aanrader!
Goede producten, snelle levertijd en een fijne service.
Goede kwaliteit producten, Thijs denkt echt mee, dat is heel fijn. Heel klantvriendelijk bedrijf! Een echte aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.