Leia as opiniões dos outros
We zijn vaste klant bij Pronto en worden altijd perfect geholpen. Service en kwaliteit zijn prima. Sebastian heeft alle tijd genomen en ons zoals gewoonlijk TOP geholpen.
Recent hebben wij hier een nieuwe bank en eetkamerstoelen gekocht. We zijn uitstekend geholpen door adviseur Raymond, hij nam alle tijd voor ons en gaf deskundig advies. Absolute aanrader!
Mario heeft ons perfecte uitleg gegeven Zeer vriendelijke man neemt alle tijd.Je krijgt mooi eerlijk antwoord.Een dikke 10 voor deze meneer
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos domésticos
- Decoração e Design de Interiores
- Acessórios para móveis
- Loja de móveis
- Loja de sofás
Sobre Pronto Wonen - Duiven
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Informações de contacto
Cartograaf 16, 6921 EZ, Duiven, Gelderland, Holanda
- 088-0216540
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Netjes en goed geholpen door…
Netjes en goed geholpen door sebastiaan.
Aanrader om naar toe te gaan!

Top service!
De stylist heeft ons geholpen om de gehele woonkamer in te richten. Alles af te stemmen qua materialen en stoffen en rekening gehouden met wat we wilden behouden. Echt super fijn advies en er werd echt de tijd voor genomen. Dik tevreden en veel complimenten van bezoek!
Klantgericht
Heel behulpzaam fijn geholpen door Luuk!
Neemt de tijd geeft duidelijk advies

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
Mario heeft ons heel goed geholpen, fijn contact
Mario geeft ons heel goed geholpen

TOP winkel
We zijn vaste klant bij Pronto en worden altijd perfect geholpen.
Service en kwaliteit zijn prima.
Sebastian heeft alle tijd genomen en ons zoals gewoonlijk TOP geholpen.

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
Mario heeft ons perfecte uitleg gegeven…

Absolute aanrader!

Heel goed geholpen door Mario
Heel goed geholpen door Mario. Hij denkt echt met je mee.

Fijn geholpen
Ik ben vandaag geholpen door Mario. Super fijn geholpen. Duidelijk en eerlijk advies.

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
Vriendelijk personeel. Goed advies.
Vriendelijk personeel. Er werd rekening gehouden met besteding van de waardebon. Goed advies over de lampen.

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
Wij zijn goed geholpen door Mario
Wij zijn goed geholpen door Mario, veel geduld en goeie uitleg!

Service Mario
Ik ben door Mario geholpen. Het was een heel fijn gesprek, koffie gekregen, en we zijn heel goed geholpen. We komen zeker vaker terug bij pronto. Hele goede service

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
Ik ben super goed geholpen door…raymond
Ik ben super goed geholpen door verkoper Raymond!! Super mooie en gezellige winkel, echt een aanrader!

Resposta da Pronto Wonen - Duiven
We zijn bij Pronto in Duiven geweest en…
We zijn bij Pronto in Duiven geweest en daar heeft Luuk ons geholpen. Hij had goede productkennis en dacht fijn met ons mee. Wij zijn erg tevreden!
Nooit meer Pronto wonen
Enige tijd geleden een relax fauteuil gekocht. Er expliciet bij gezegd dat er een accu bij moet zitten omdat we geen snoeren door het huis kunnen hebben. Bij binnenkomst zit er geen accu bij. Direct gebeld en de verkoper verklaard dat dit niet gezegd is en er een accu bijgekocht moet worden a
€ 300. Dus we kunnen nu een motor erbij kopen of we kunnen 50% van de aankoopprijs terug krijgen bij inleveren stoel die bijna €1600 gekost heeft. Wat een aanfluiting die zaak. Nooit meer Pronto wonen!
Up-date: contact gehad met Pronto Wonen en er is een oplossing gevonden.

Wat een fijne hulp
Mario heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van een mooie bank. Wij vonden het hartstikke fijn dat hij meehielp met de indeling van onze woonkamer, waardoor we de juiste keuze konden maken! Mario vanuit hier ontzettend bedankt!