PROSAM Forsikring Rådgivning ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjælpen med at finde den helt rigtige forsikringsløsning. En særlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en ægte professionel, som ikke bare sæ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rådgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne børn. Jeg kom igennem køen på 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Escrito pela empresa

Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne rette en stor tak til…

Peter er en ægte professionel, som ikke bare sælger en forsikring, men tager sig tid til at forstå kundens behov og finde den bedste løsning. Han hjalp vores familie med at få de bedste vilkår for forsikringen af vores biler og forklarede alle detaljer på en enkel og forståelig måde.

Det er en fornøjelse at møde en person, der arbejder ærligt, ansvarligt og med stor omtanke for sine kunder. Sådan en service er guld værd.

Jeg kan varmt anbefale Peter til alle, der leder efter en dygtig og pålidelig forsikringsrådgiver. Tusind tak for din professionalisme, hjælpsomhed og personlige tilgang!

24 de julho de 2026

Alexander Pustovit fra Ikast

Min indboforsikring hjalp mig med reparationen af ​​min Samsung S24 ultra, (de har skiftet skærm), meget hurtigt.
Jeg kan anbefale assurandør Peter Smyelov.
Tak

6 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det virker usammenhængende og lugter af fup

Jeg blev uopfordret ringet op. Jeg kender dem ikke. Da jeg checkede på Trustpilot, noterede jeg mig, at næsten alle anmeldelser har russiske navne, ofte skrevet med russiske bogstaver. Det undrer mig også, at det kaldes forsikringsrådgivning og er et Aps, men anmeldelserne lader til at vedrøre et forsikringsselskab. Jeg kan heller ikke finde dem i Finanstilsynets officielle liste. Det virker som fup.

4 de julho de 2026
logótipo da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS

Resposta da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS

Hej Michael Erichsen

Jeg vil gerne hjælpe dig med, at finde vores registrering og godkendelse, til at drive forsikringsformidling i Danmark, ved finanstilsynet:

I søgefeltet kan du skrive PROSAM Forsikring Rådgivning ApS.

Alternativt kan du benytte dette link:

Så lander du direkte på vores TILLADELSE.

Årsagen til vi har mange Østeuropæiske navne på vores Trustpilot, skyldes at vi AKTIVT hjælper alle de ukrainer, der er tvunget til, at være i Danmark pga. krigen i deres hjemland. Det er helt tydeligt, at det sætter De pris på.

Men vi forsøger naturligvis at lave gode forsikringsløsninger til alle, der bor i Danmark. I dag kom vi forbi dig.

Håber det fjerner din tvivl om vores 15 år gamle forretning.

Go aften.

MVH

Robin Gam
CEO

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med både…

Jeg er meget tilfreds med både forsikringen og den service, jeg har modtaget. Jeg vil især gerne takke Peter for hans venlighed, professionalisme og hjælpsomhed. Han besvarede alle mine spørgsmål grundigt og gjorde hele processen nem og tryg. Jeg føler mig godt behandlet som kunde og kan varmt anbefale både Peter og forsikringsselskabet til andre.

21 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Et virkelig ringe og under al kritik

Et virkelig ringe og under al kritik - forsikringsselskab. Vi har et nyere hus hvor vores vask i det store badeværelse pludselig flækkede. Skabet fra svane under vasken har taget skade af vand, men det eneste prosam vil gøre er, at få vasken limet. De vil ikke erstatte den med en ny og ej heller dække møblet som har taget skade. Vi står bare tilbage med et ringere produkt. Vi er svært utilfredse.

16 de junho de 2026

Jeg ringede ind til Prosam

Jeg kom igennem køen på 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver jeg mødt af en yderst kompetent medarbejder, der meget venligt og imødekommende rådgiver mig om mine spørgsmål. Dette på trods af at mine børn ikke er kunder hos Prosam.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger for deres altid gode service og meget fair priser

9 de junho de 2026

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Jeg havde en forsikringsskade i vinter, da nogle hjorte løb ud på vejen foran bilen. Hele skaden blev dækket uden nogen egenbetaling eller ekstra omkostninger, fordi jeg havde Friskade-dækning. Sagsbehandlingen var hurtig og problemfri. Kan klart anbefales.

5 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Really happy with this insurance…

Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didn’t go through and I didn’t even notice, but their team contacted me right away. Fast, convenient, and very easy to deal with. Highly recommended!

27 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig glad for at være hos Prosam, jeg for alt det hjælp jeg har brug for og mere. Vil især nævne Peter Smelov, virkelig godt service.

22 de fevereiro de 2026

Skade

Jeg er meget tilfreds med forsikringsselskabets arbejde og vil gerne anbefale det til alle.
Jeg kørte om natten på motorvejen med en trailer, da et dyr, som lignede en stor hund eller en ulv, pludselig løb ud på vejen. Jeg bremsede hårdt for at undgå en kollision, men det lykkedes desværre ikke. Den forreste del af bilen blev beskadiget. Samtidig svingede traileren rundt og ramte bilen bagfra.
Allerede næste dag kontaktede jeg forsikringsselskabet, selvom det var en weekend. Jeg udfyldte anmeldelsen, vedhæftede billeder og fik hurtigt godkendelse til reparation uden nogen egenbetaling.
Det er meget vigtigt at have en forsikring, som hjælper én gennem en stressende situation og løser problemer uden besvær. Derfor kan jeg varmt anbefale alle at tænke på fremtiden i god tid og vælge en pålidelig forsikringspartner.

23 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais