Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjælpen med at finde den helt rigtige forsikringsløsning. En særlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en ægte professionel, som ikke bare sæ... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rådgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne børn. Jeg kom igennem køen på 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... Ver mais
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didn’t go through and I didn’t even notice, but their team contacted m... Ver mais
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
Informações de contacto
Vestervænget 6, 8381 , Tilst, Dinamarca
- mail@prosam.dk
- prosam.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super god service
Super god service. Jeg er blevet mødt af en meget kompetent og faglig dygtig forsikringsagent.
***** herfra.

Resposta da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Jeg har været i kontakt med prosam i…
Jeg har været i kontakt med prosam i december og har i den forbindelse fået et super godt tilbud. God rådgivning om dækninger og priser. Klar anbefaling

Resposta da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Har benyttet Prosam i mange år
Har benyttet Prosam i mange år, altid super kundeservice og hurtig respons, man kender først sit forsikringsselskab når man har brug for det, og her får de max stjerner herfra:-)

Resposta da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Forsikringer har de ikke forstand på.
Hvis du vil have styr på dine forsikring og have dækning når du har brugt for det, så skal du gå langt udenom prosam forsikring .
De har overhovet ikke styr på andet en deres opkrævninger.
De er rigtig gode til at matche den…
De er rigtig gode til at matche den bedste pris og jeg er glad for alle de forsikringer jeg har en ved dem
jeg kan kun anbefale det til alle
virkelig god service
God og behagelig samtale
God og behagelig samtale, fik svar på det, jeg ringede om.
Har fået en god behandling af personen…
Har fået en god behandling af personen jeg talte med og spare 1000 kr om året i forhold til der hvor jeg var forsikret før på trods af at jeg havde medlemsrabatter ved det andet selskab
God og effektiv tilgang
God og effektiv tilgang. Sparede mig for 1400 kr og med god kontakt undervejs. Kan anbefales.
Troede jeg havde dk billigt forsikring…
Troede jeg havde dk billigt forsikring et andet sted. Men nej sparet 700 kr hos Prosam om året med sammen dækning og selvrisiko
De løber fra deres ansvar!!
De løber fra deres ansvar!!! Blev invalid og havnede på førtidspension…46 år misbrugskonsulent, pædagog, MDFT terapeut færdig i enhver henseende på arbejdsmarkedet… ingen erstatning??? Hvorfor ??bortforklaringer!!! ansvarsfraskrivelse !! Svigtet i høj grad!! Hvad betaler vi til??
Mvh Rene

God og billig dækning.
Dejligt imødekommende besøg fra assurandør. Endte med noget bedre dækninger og en lille besparelse.
God og professionel rådgivning.
Kunne man give 0 stjerner
Kunne man give 0 stjerner, havde de fået det. Man skal kun vælge prosam hvis man ønsker at blive taget hårdt i bagfra… de holder ikke hvad de siger, skifter rådgivere konstant osv..
vi har spildt mange penge ved dem, fordi de rykkede forrige forsikringer uden for hovedforfald, hvilket ikke var aftalt. Og man kan kun opsige ved dem 1 gang om året.. der er ingen nyttige mennesker i dette firma..

Resposta da PROSAM Forsikring Rådgivning ApS
Fornuftig forsikring og god oplevelse
Fik meget relevant info om alle forsikringer, fik svar på alle mine spørgsmål. Meget god oplevelse efter mødet.
Kanon service
Kanon service. Og altid hjælpsomme med det hele. Vil til hver en tid vælge prosam :)
Super professionelt forsikringsselskab
Super professionelt selskab, er vendt tilbage til PROSAM, efter en tur ved Alm. Brand, hvor jeg oplevede de ikke levede op til forventningerne (lang fra).
Kan varmt anbefale PROSAM.
Mogens Engell Christiansen
Odder
God og yderst behagelig samtale
God og yderst behagelig samtale.
Vi føler os i gode hænder.
Det var en rigtig god samtale jeg havde…
Det var en rigtig god samtale jeg havde med Jan fra prosam.
Dygtig og kompetent assurandør.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.