Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en zeer tevreden over het product. Mijn dochter had een hele kapotte huid van schurende en zwetende scheenbeschermers. Bij de 1e training met prosocks was alles nat, behalve haar huid.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De bedrukker was op vakantie toen ik mijn bestelling plaatste. ProSocks liet netjes via de mail weten dat mijn bestelling daardoor langer onderweg was. Ik had een bestelling geplaatst met initialen en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles top geregeld! Hele snelle levering en super blij met de scheenbeschermers en de kwaliteit ervan. Enige reden dat ik vier sterren gegeven heb is het feit dat er naar mijn idee nog iets meer gedaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze scheenbeschermers zitten fijn doordat ze niet direct tegen de huid aankomen, maar er een sokje tussen zit. Verder beschermen ze goed en zitten ze niet in de weg. Ook blijven ze goed zitten, ze dr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de futebol
  2. Loja de artigos desportivos

ProSocks wilt de klant een gevoel van enthousiasme en tevredenheid geven. Door ons innoverend product op de markt sport jij zonder zorgen! ProSocks heeft partnerships met verschillende leveranciers waardoor wij een scherpe prijs kunnen aanbieden. De producten van de ProSocks worden pas door ons aangeboden als we hier zelf tevreden over zijn. Je krijgt dus producten van kwaliteit! Jij als klant staat bij ons centraal. Heb je een vraag, opmerking of zoekt je een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

85 opiniões

Getest in een match

Zeer tevreden van dit product! Reeds een 2de paar besteld voor een vriend.
Blijft ook mooi op zijn positie zitten en zakt niet af. Ik ben zelf 1,94 m en 98kg en heb model 70kg> large gekozen en zat als gegoten. Ook zeer snelle levering. Op zondag besteld en woensdag had ik het al in huis.

3 de setembro de 2022
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Goed genoeg voor een speler, kan beter voor een keeper.

Ik heb deze scheenbeschermers nu enkele trainingen aangehad. Bij paas- en trapoefeningen evenals conditionele oefeningen blijven de scheenbeschermers uitstekend zitten. Zodra ik bezig ga met keeperstraining schuiven ze nog steeds wel naar beneden, maar ze blijven wel stukken beter op hun plek in vergelijking met normale scheenbeschermers.

8 de agosto de 2022

Zit goed

De scheenbeschermers zitten echt top! Zitten goed om je scheen heen en verplaatsen helemaal niet. Enige minpuntje is dat de verzending 4 dagen duurde.

11 de maio de 2022

Geweldig!!

Ik heb deze ProSocks gekocht in de hoop dat deze scheenbeschermers wel zouden blijven zitten. Goed nieuws, want ik heb geen last meer van losse scheenbeschermers. Echt top dingen, zeker een aanrader als jij ook last hebt van scheenbeschermers die steeds afvallen. Dit is de oplossing, geweldig!

28 de abril de 2022

Enorm tevreden

Ondertussen 2 wedstrijden gebruikt, de scheenbeschermers blijven perfect zitten tijdens de wedstrijd. Ik ben er heel tevreden over! Ook snelle levering naar België.

Ik moet wel zeggen dat de maten vrij vreemd bepaald worden, namelijk op gewicht en niet op lengte. Ik ben bewust voor M(<70kg) gegaan ook al weeg ik meer dan 70kg.En voor mij is de maat perfect.

21 de fevereiro de 2022

Top!

De “ProSocks” zitten fantastisch! Ikzelf heb meestal van die afzakkende scheenlappen maar nu totaal niet meer. Leverdienst duurde 2 dagen, dus daar liegen ze niet over, en de website is 100% betrouwbaar! Ik ben zelf iemand die niet direct alle websites vertrouwd dus had ik ook schrik om direct te betalen. Maar met een gerust hart kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit product! Zeker een aanrader :)

18 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Geweldige service

Geweldige service. Nadat ze een foutje hadden gemaakt met 2x een linkse scheenbeschermer hebben ze het Geweldig opgelost en goed gecommuniceerd

25 de novembro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.