Commande reçu avec 1 produit défectueux, mais Pro Sport Light a reagi avec professionnalisme et a procédé au remboursement. Excellente relation client....Bravo Je comprend que cela puisse arrivé.... Ver mais
Geweldige service. Had een accident met de fiets en had de factuur niet meer voor de verzekering. Ze hebben mij deze direct toegestuurd. Alsook kon ik een nieuwe helm kopen aan 40% korting. Geweldige... Ver mais
Snelle levering, en advies op maat gekregen nadat ik hier via hun website om gevraagd had. De kwaliteit van het product is goed, en beter/sterker dan verwacht naarmate de prijs. Aan de hand van door... Ver mais
I would like to thank personal for advice and help, very professional. Good quality of helmets, with light in the front and back, comfortable wearing
Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!
Aartrijksesteenweg 20, 8490, Jabbeke, Bélgica
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super hulp! Goede producten en snel geleverd. Kijk er nu al naar uit om weer op de fiets te springen.
Kreeg zelfs mijn factuur vanzelf in de mail, wat een service!

Resposta da Pro Sport Lights
Ik had een vraag over een kortingscode van een lampsetje, en werd keurig op een nog 1 dag lopende kortingscode geattendeerd. Keurige service en snel geleverd.

Resposta da Pro Sport Lights
Prima side, goed overzichtelijk en snelle verzending 👍🏻

Resposta da Pro Sport Lights
Heel goede speedpedelec helm gekocht. Beste prijs van vele winkel voor zeer goede kwaliteit. Modern en handig in gebruik. Voor en achterlicht aanwezig op helm.
Zeker een aanrader

Resposta da Pro Sport Lights
Fantastisch service! Zeer goede begeleiding bij problemen voor verwisselen van vizier van speedbike Helm
Die zo voort!!

Perfecte service, super vriendelijk. Reageren zeer snel. Groot aanbod

Resposta da Pro Sport Lights
Momentsleutel aangekocht die na een jaar kapot is gegaan. Defect is te wijten aan een onderdeel binnenin de sleutel en ligt dus niet aan slecht gebruik. Hierdoor heb ik een carbon stuur ter waarde van 300 euro te hard vast gedraaiid.
Het is zeer moeilijk om met hen in contact te komen, ik moet het product op mijn eigen kosten terug sturen en ze weigeren een terubetaling te doen. In dit hele proces zijn ze allesbehalve klantvriendelijk en weigeren ze hun aandeel te erkennen.
Nooit meer koop ik iets aan van dit merk.

Resposta da Pro Sport Lights
Belgsche makelij en super goede bediening. Mooie, degelijke HELM, dus meer dan een aanrader.
De afmeting/ maat klopt, met de instructies, die ze geven!!

Resposta da Pro Sport Lights
Ik ben tevreden over de werking van het product.
De aan/uit knop van de koplamp was echter defect na 5 maanden. Ik stuurde gewoon een email naar Pro Sport Lights met de uitleg en kreeg een dag later een nieuwe koplamp thuisbezorgd. Dit alles in garantie en zonder administatief gedoe. Dit is super service !

Resposta da Pro Sport Lights
Fietstas met zijledverlichting, prima kwaliteit waterdicht en groot, voor een zeer scherpe prijs. Een aanrader. Ik kocht in het verleden ook al de pedelec helm met verlichting. Ben daar ook zeer tevreden mee. Zeker qua prijs kwaliteit zijn deze producten aan te raden.

Resposta da Pro Sport Lights
Heb al meerdere malen een fietslamp gekocht op Velofolie. Ze zijn top. De batterijen houden het zeer lang vol wat toch de degelijkheid van het materiaal weerspiegelt.
Deze editie van Velofolie kocht ik 2 lampen met gsm houder en hoorn( lees claxon) bleek 1 toestel het niet goed te doen. Ik stuurde een mailtje vrij laat bij thuiskomst en kreeg meteen antwoord dat het probleem meteen opgelost zou worden. Ik heb mijn adres moeten geven en er is een nieuwe onderweg. Dat kan je nog eens een service noemen.
Dus wil je met de betere verlichting en geen fortuin betalen dan ben je hier aan het juiste adres.💡🔦🚲
Ondertussen bericht gekregen dat er een nieuwe onderweg is. 🤩

Resposta da Pro Sport Lights
Een binnen muts met oorwarmers besteld voor mijn helm. (Unit1 Aura Smart )
Info over het product per mail gevraagd , echt snel en duidelijk antwoord gehad.
De spullen snel opgestuurd ( naar Nederland ).
Ze doen wat ze beloven.

Resposta da Pro Sport Lights
Top bedrijf! Snelle levering, goede prijs. Mailde ze met een probleem en snelle (re)actie via de e-mail. Ook telefonisch contact gehad en ik ben snel geholpen! Top geholpen, ben erg blij mee. Dankbaar!

Resposta da Pro Sport Lights
Echt top service! Ze zijn altijd vriendelijk en helpen je snel en goed. Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gekregen.

Resposta da Pro Sport Lights
Alles is altijd zeer inorde! Al meerdere bestellingen geplaatst. Als er iets niet duidelijk is, of ik zit met vragen wordt ik altijd goed verder geholpen. Trouwe klant.

Resposta da Pro Sport Lights
Snelle communicatie, duidelijk antwoord op mijn vragen, snel geleverd en kwalitatieve helm! Bedankt 👍🏻

Resposta da Pro Sport Lights
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.