Pro Sport Lights Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Commande reçu avec 1 produit défectueux, mais Pro Sport Light a reagi avec professionnalisme et a procédé au remboursement. Excellente relation client....Bravo Je comprend que cela puisse arrivé.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service. Had een accident met de fiets en had de factuur niet meer voor de verzekering. Ze hebben mij deze direct toegestuurd. Alsook kon ik een nieuwe helm kopen aan 40% korting. Geweldige... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, en advies op maat gekregen nadat ik hier via hun website om gevraagd had. De kwaliteit van het product is goed, en beter/sterker dan verwacht naarmate de prijs. Aan de hand van door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I would like to thank personal for advice and help, very professional. Good quality of helmets, with light in the front and back, comfortable wearing

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para bicicletas
  2. Loja de bicicletas

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

150 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met mijn aankoop.

Super hulp! Goede producten en snel geleverd. Kijk er nu al naar uit om weer op de fiets te springen.

Kreeg zelfs mijn factuur vanzelf in de mail, wat een service!

30 de março de 2026

Dag Max

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is.

Veel fietsplezier en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een vraag over een kortingscode…

Ik had een vraag over een kortingscode van een lampsetje, en werd keurig op een nog 1 dag lopende kortingscode geattendeerd. Keurige service en snel geleverd.

2 de março de 2026

Dag Dirk-Jan

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is.

Veel fietsplezier!

Prima side

Prima side, goed overzichtelijk en snelle verzending 👍🏻

2 de março de 2026

Dag Frank

Hartelijk bedankt voor je review.

We wensen je veel fietsplezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goede speedpedelec helm gekocht

Heel goede speedpedelec helm gekocht. Beste prijs van vele winkel voor zeer goede kwaliteit. Modern en handig in gebruik. Voor en achterlicht aanwezig op helm.
Zeker een aanrader

5 de março de 2026

Dag Luca

Heel erg bedankt voor jouw review! We zijn trots dat je zo tevreden bent over onze speedpedelec helm.

Veel veilige kilometers gewenst!
Pro Sport Lights

Fantastisch service

Fantastisch service! Zeer goede begeleiding bij problemen voor verwisselen van vizier van speedbike Helm
Die zo voort!!

19 de fevereiro de 2026

Dag Johan

Bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij dat je erg tevreden bent over onze service en hulp :).

We wensen je veel fietsplezier toe met de speedbike helm.

Perfecte service

Perfecte service, super vriendelijk. Reageren zeer snel. Groot aanbod

18 de fevereiro de 2026

Hey Patrick

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service en ons aanbod.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw helpen.

We wensen je veel fietsplezier toe :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Lage kwaliteit, niet klantvriendelijk

Momentsleutel aangekocht die na een jaar kapot is gegaan. Defect is te wijten aan een onderdeel binnenin de sleutel en ligt dus niet aan slecht gebruik. Hierdoor heb ik een carbon stuur ter waarde van 300 euro te hard vast gedraaiid.

Het is zeer moeilijk om met hen in contact te komen, ik moet het product op mijn eigen kosten terug sturen en ze weigeren een terubetaling te doen. In dit hele proces zijn ze allesbehalve klantvriendelijk en weigeren ze hun aandeel te erkennen.

Nooit meer koop ik iets aan van dit merk.

13 de fevereiro de 2026

Beste Bavo,

We vinden het jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

We hebben destijds uitgebreid de tijd genomen om je te helpen, inclusief een videocall om de correcte werking van de momentsleutel toe te lichten. Daarnaast hebben we, hoewel de bestelling via Bol.com verliep, het product nagekeken, het interne onderdeel vervangen en een nieuw exemplaar verzonden.

De momentsleutel werd door ons opnieuw gekalibreerd en gecontroleerd. Daarbij werd geen technisch defect vastgesteld. Zoals vermeld in de handleiding vereist dit type gereedschap een jaarlijkse kalibratie om correct te blijven functioneren.

Ondanks dat we volgens de geldende voorwaarden niet verplicht waren tot vervanging, hebben we dit toch gedaan om je zo goed mogelijk verder te helpen. Ook de verzendkosten hebben wij op ons genomen.

We blijven steeds handelen volgens de richtlijnen van Bol.com en onze garantievoorwaarden. Het spijt ons dat je dit anders hebt ervaren.

Belgsche degelijke onderneming!

Belgsche makelij en super goede bediening. Mooie, degelijke HELM, dus meer dan een aanrader.
De afmeting/ maat klopt, met de instructies, die ze geven!!

2 de fevereiro de 2026

Hallo Dirk

Bedankt voor jouw beoordeling!
We zijn heel trots om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over onze helm.

We wensen je er veel fietsplezier mee!

Super service

Ik ben tevreden over de werking van het product.
De aan/uit knop van de koplamp was echter defect na 5 maanden. Ik stuurde gewoon een email naar Pro Sport Lights met de uitleg en kreeg een dag later een nieuwe koplamp thuisbezorgd. Dit alles in garantie en zonder administatief gedoe. Dit is super service !

5 de fevereiro de 2026

Dag Luc

Bedankt voor jouw toffe beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service. We zorgen heel graag voor onze klanten :).

Nog veel fietsplezier toegewenst met de koplamp!

Fietstas met zijledverlichting

Fietstas met zijledverlichting, prima kwaliteit waterdicht en groot, voor een zeer scherpe prijs. Een aanrader. Ik kocht in het verleden ook al de pedelec helm met verlichting. Ben daar ook zeer tevreden mee. Zeker qua prijs kwaliteit zijn deze producten aan te raden.

19 de janeiro de 2026

Dag Johan

Bedankt voor jouw beoordeling! We zijn heel trots om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten.

We wensen je veel fietsplezier toe met de speedpedelec helm en de nieuwe fietstas!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb al top. meerdere malen een fietslamp…

Heb al meerdere malen een fietslamp gekocht op Velofolie. Ze zijn top. De batterijen houden het zeer lang vol wat toch de degelijkheid van het materiaal weerspiegelt.
Deze editie van Velofolie kocht ik 2 lampen met gsm houder en hoorn( lees claxon) bleek 1 toestel het niet goed te doen. Ik stuurde een mailtje vrij laat bij thuiskomst en kreeg meteen antwoord dat het probleem meteen opgelost zou worden. Ik heb mijn adres moeten geven en er is een nieuwe onderweg. Dat kan je nog eens een service noemen.
Dus wil je met de betere verlichting en geen fortuin betalen dan ben je hier aan het juiste adres.💡🔦🚲
Ondertussen bericht gekregen dat er een nieuwe onderweg is. 🤩

16 de janeiro de 2026

Dag Nic

Bedankt voor jouw beoordeling! Leuk je gezien te hebben op Velofollies. We wensen je veel veilige en goed verlichte ritten toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een binnen muts met oorwarmers besteld voor mijn helm. (Unit1 Aura Smart )
Info over het product per mail gevraagd , echt snel en duidelijk antwoord gehad.
De spullen snel opgestuurd ( naar Nederland ).
Ze doen wat ze beloven.

7 de janeiro de 2026

Hey FZbike

Bedankt voor jouw beoordeling :)
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en verzending.

We wensen je veel fietsplezier met de oorwarmers!

Top bedrijf!

Top bedrijf! Snelle levering, goede prijs. Mailde ze met een probleem en snelle (re)actie via de e-mail. Ook telefonisch contact gehad en ik ben snel geholpen! Top geholpen, ben erg blij mee. Dankbaar!

2 de janeiro de 2026

Hey Jeffrey

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, we staan altijd klaar voor je :)

We wensen je veel fietsplezier toe

Top service

Echt top service! Ze zijn altijd vriendelijk en helpen je snel en goed. Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gekregen.

26 de dezembro de 2025

Hey Matteo

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en hulp. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is altijd zeer inorde

Alles is altijd zeer inorde! Al meerdere bestellingen geplaatst. Als er iets niet duidelijk is, of ik zit met vragen wordt ik altijd goed verder geholpen. Trouwe klant.

26 de dezembro de 2025

Hey Zita

Bedankt voor jouw beoordeling en voor je vertrouwen en trouwe steun! We helpen je altijd met plezier verder.

Super vriendelijk!!

Super vriendelijk!!
Goede klantenservice

Dag Chloe

Bedankt voor je fijne beoordeling! We helpen je altijd graag verder.

Snellleeee service!!

Dag Alia

Bedankt voor jouw beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service.

We wensen je veel fietsplezier toe!

Snelle service!

Dag Chelsea

Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je onze snelle service waardeert!

Snelle communicatie

Snelle communicatie, duidelijk antwoord op mijn vragen, snel geleverd en kwalitatieve helm! Bedankt 👍🏻

Hoi Pablo

Bedankt voor jouw beoordeling!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, levering en fietshelm. :)

Veel veilige kilometers gewenst!

Team Pro Sport Lights

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.