Pro Sport Lights Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Commande reçu avec 1 produit défectueux, mais Pro Sport Light a reagi avec professionnalisme et a procédé au remboursement. Excellente relation client....Bravo Je comprend que cela puisse arrivé.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service. Had een accident met de fiets en had de factuur niet meer voor de verzekering. Ze hebben mij deze direct toegestuurd. Alsook kon ik een nieuwe helm kopen aan 40% korting. Geweldige... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, en advies op maat gekregen nadat ik hier via hun website om gevraagd had. De kwaliteit van het product is goed, en beter/sterker dan verwacht naarmate de prijs. Aan de hand van door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I would like to thank personal for advice and help, very professional. Good quality of helmets, with light in the front and back, comfortable wearing

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para bicicletas
  2. Loja de bicicletas

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

150 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed geholpen

Het bedrijf was goed bereikbaar telefonisch en gaven netjes antwoord op mijn vragen. Met mijn kleine hoofd past deze beter dan mijn andere helm. Ze hebben de helm meteen dezelfde dag nog opgestuurd.

18 de dezembro de 2025

Hey Hetty

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de helm en onze service! :)

We wensen je veel fietsplezier toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief goede producten en snelle…

Kwalitatief goede producten en snelle verzending

8 de dezembro de 2025

Hey Kas

Bedankt voor jouw beoordeling :)
We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top materiaal en alles netjes zoals…

Top materiaal en alles netjes zoals afgesproken geleverd 👌

8 de dezembro de 2025

Dag Wim

Bedankt voor jouw review! We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering.
Goed product.

28 de novembro de 2025

Hey Frank

Dankjewel voor jouw review :)
We wensen je veel fietsplezier toe met jouw aankoop.

Goede feedback en levering

4 de dezembro de 2025

Dag Andy

Bedankt voor jouw review! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice en prima helm!

Ik bestelde een helm LARGE met een zeer mooie korting maar ontving een MEDIUM. Dit werd via een mailtje supersnel rechtgezet met daarbovenop nog een cadeautje voor het ongemak. De helm heb ik 2 dagen getest in een winters weertje en hij voldoet aan al mijn wensen! Het losse hoofddeksel met oorfkappen is trouwens zeer handig en nu kan ik ook mijn bril ophouden zonder pijn. Het sluit ook alles prima af tegen kou en wind. Een zeer tevreden klant dus.

21 de novembro de 2025

Hey Ward

Super bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent van de helm en onze service. We wensen je veel veilige ritten toe :)

Gereedschap gekocht (momentsleutel)…

Gereedschap gekocht (momentsleutel) waarvan ik dacht dat het niet werkte.
Mailtje gestuurd en vrijwwel direct een reactie met oplossing.
Bleek dus mijn onkunde te zijn.
Positieve ervaring dus en prima gereedschap.
Aanrader.

13 de novembro de 2025

Hey Nic

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk opgelost kon worden. :)

We helpen je altijd graag verder wanneer iets onduidelijk is.

I'm very happy with the experience of the Company Pro Sport Lights

I'm very happy with the experience of the After Sales Service of Pro Sport Lights. I bought 2 helmets and a Phoneholder with Fr. Light. The Helmets fitted perfectly and the lights functionality was perfect.
However, the Phoneholder light didn't. After contacting the After Sales Service they sent me a new light in very short notice (received in 2 days) without any discusscion not costs and this one works perfectly. Thanks to the company for this perfect service!!!

17 de novembro de 2025

Hi Christian

Thank you so much for your wonderful review! We're really happy to hear that the helmets and lights are working perfectly.

If you ever need anything in the future, we're always here to help.

Regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Zéér tevreden over het product en de service!

Zeer tevreden over mijn speedpedelec-helm!

Deze helm heeft een uitstekende pasvorm en twee makkelijk te wisselen vizieren. De helm kan uitgerust worden met een muts met geïntegreerde oorwarmers. Ideaal voor de aankomende koude dagen...

Ik had de winkel (na sluitingstijd) een vraagje gestuurd via Facebook-messenger over de installatie van deze muts en kreeg ik hier zeer snel een bruikbaar antwoord op met een duidelijk instructiefilmpje. Zéér tevreden over het product en de service!

Bedankt!

12 de novembro de 2025

Hey Kimberly

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je speed pedelec helm :)

Super ook dat het vlot gelukt is met onze instructievideo, we helpen je altijd graag!

Dankjewel voor je vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst!

What a perfect service

What a perfect service. High quality wrench was delivered. I made some errors in operating it, but they offered a brief video call and they told me on the spot the best practice to use it. Rare level of service these days!!

10 de novembro de 2025

Hey Orjan

Thank you for your review. We're really happy to hear that you appreciated our support and that the video call helped you get the best out of your wrench.

Best regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van een schitterende…

Snelle levering van een schitterende fiets helm met zowel voor aan als achter aan verlichting waardoor ik me veilg voel op mijn koers fiets in deze donkere dagen en waardoor ik zeer goed zichtbaar ben in het verkeer

15 de outubro de 2025

Dag Jaak

Hartelijk bedankt voor je beoordeling en bestelling! Super om te horen dat je je veilig voelt met je nieuwe helm.

We wensen je nog heel veel fijne en veilige kilometers toe!

Pro Sport Light Speedpedelec

Pro Sport Lights Speedpedelec Fietshelm Visier & Oorwarmers NTA8776 had ik eerst medium besteld maar te klein. Door geweldige service werd me helm omgeruild door large. En deze zit geweldig ga ook andere producten bestellen. Bedankt

29 de outubro de 2025

Hey A van Unnik

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat de large speed pedelec helm goed zit. We kijken al uit om je volgende bestelling te verzenden :)

Uitstekende kwaliteit en service

De producten zijn comfortabel en topkwaliteit. Ook snelle en vriendelijke service. Echt een aanrader!

18 de outubro de 2025

Hey Fien

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten. :)

We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

Super blij met de producten

Super blij met de producten

19 de outubro de 2025

Hey Lore

Bedankt voor je review! We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

fietshelm .

Snelle levering van mijn fietshelm , die perfect past . Zeer tevreden mee .

23 de outubro de 2025

Hey Danny

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent van jouw nieuwe fietshelm! We wensen je er veel fietsplezier mee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helpen de mensen direct verder bij…

Helpen de mensen direct verder bij problem! 100% tevreden van deze service!

15 de outubro de 2025

Hey David

Bedankt voor jouw review! We staan graag paraat voor onze klanten, dus is het fijn om te horen dat je tevreden bent van onze service. ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer fijne helm en snelle verzending

zeer fijne helm en snelle verzending. Altijd een beetje wantrouwig tegenover online bestellingen maar deze firma maakt veel goed.

12 de outubro de 2025

Dag Martine

Heel erg bedankt voor jouw beoordeling en je vertrouwen in ons.

We wensen je veel veilige kilometers toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

mijn kleindochter was heel blij met har helm

mijn kleindochter was heel blij met haar fietshelm met stripfiguur.
Toen de helm aan de binnenkant kapot bleek te zijn, lag er binnen een week een nieuwe, zonder gedoe. Dat hoort natuurlijk zo, maar het is toch heel prettig als dat zo gaat.

1 de outubro de 2025

Dag Joanna

Bedankt voor je beoordeling!

Leuk om te horen dat je kleindochter zo blij is met haar fietshelm!

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier gewenst met de nieuwe helm!

Team Pro Sport Lights

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.