Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi. Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi. Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!
Leia as opiniões dos outros
ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd super fijne service hebben ze daar Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel
Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Ver mais
Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... Ver mais
Informações sobre a empresa
PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!
Informações de contacto
Koninginnelaan 93, 7315 BP , Apeldoorn, Holanda
- +31850047966
- info@pscallme.com
- pscallme.com
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Mooi ingepakt
Mooi ingepakt. Is cadeau voor een vriendin. Benieuwd hoe zij de armband vindt 9 februari.

Heel tevreden.
Snelle levering, mooi verpakt, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben heel tevreden.

Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd.
Mooie sieraden gedeeld kwaliteit en leuk om als cadeau te geven.

Super bedrijf.
Ik heb al aardig wat gekocht, bij Pscallme en ik ben heel erg enthousiast, over de producten, en de service die ze verlenen.De sieraden, blijven prachtig en verkleuren absoluut niet.
De medewerkers, zijn heel erg vriendelijk en nemen de tijd voor hun cliënte.
Ga zo door, ik ben fan van Pscallme.

Super service!
Super service hij het voorbereiden van een verrassing met cadeaubon voor een collega die Sarah werd!

Resposta da Pscallme
Superfijn geholpen door de medewerkers…
Superfijn geholpen door de medewerkers van Pscallme, in Apeldoorn, en ook nog een lekker bakje koffie gekregen. Topshop met prachtige sieraden

Een waar cadeautje 🤩
De verpakking is al zo mooi bij afleveren, mooie stevige licht roze doos, dan maak je het open en dan zit het tafelboek mooi verpakt in een prachtig roze tasje, van stevig papier.
Dan open je het boek en dan zie je mooie fluwelen roze zakjes, en die open je dan en dan heb je je prachtige sieraden in de hand, het schitterd je tegemoet. Heel mooi, en zo blij mee!

Armband opnieuw rijgen
Mijn armband knapte na 9 maanden kapot. Ik heb een formulier ingevuld op de website en opgestuurd. Helaas moest ik 3 weken wachten voordat mijn armband opnieuw geregen werd. Het is netjes gedaan. De kosten voor het rijgen begrijp ik, verzendkosten ook. Toch vind ik 19.90 best veel voor een armbandje van €70 dat nog geen jaar oud is.

Resposta da Pscallme
Ik vind jullie merk fantastisch de…
Ik vind jullie merk fantastisch de kwaliteit super het blijft allemaal net zo mooi. Ook over de service ben ik zeer tevreden en is erg (klant) vriendelijk .

Resposta da Pscallme
Dat ik zo netjes ben geholpen en dat de…
Dat ik zo netjes ben geholpen en dat de spullen netjes ev vlug verzonden waaren en ben zo happy met me tasje super mooi thanks jullie big hug voor jullie team

Resposta da Pscallme
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.