Pscallme Opiniões 1054

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi. Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi. Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd super fijne service hebben ze daar Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

Classificada 5 em 5 estrelas

Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de joalharia

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Zeker aan te bevelen!!

Je krijgt wat je beloofd wordt!!!!

5 de janeiro de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review! We zijn erg blij om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt met ons mooie merk. Heel veel plezier met het dragen van je sieraden en hopelijk tot een volgende keer!
Liefs, Team PScallme

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Mooie armbanden. Ik draag ze elke dag. Aanrader.

24 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Super fijn om te horen dat je zo fijn geholpen bent en dat de armbanden zo goed bevallen. Wij vinden het heel belangrijk dat de klanten vriendelijk worden geholpen. We zien je heel graag weer terug!
Liefs, Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoopster nam alle tijd voor ons…

De verkoopster nam alle tijd voor ons (ik was samen met een vriendin) Ik ben vaker bij jullie in de winkel geweest, voor mijn vriendin was het de eerste keer!
Wij komen zeker terug.

Heel gast vrij, ondertussen werd ons een lekker kopje koffie aangeboden!

3 de janeiro de 2026

Resposta da Pscallme

Wat lief om te lezen, dank jullie wel!
Fijn dat jullie zo prettig geholpen zijn en dat ook je vriendin zich welkom voelde. Daar doen we het voor!
We kijken ernaar uit jullie snel weer te zien ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een leuke en mooie ringen

Wat een leuke en mooie ringen. Erg blij mee

29 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie woorden. We zijn heel blij dat de ringen zo in de smaak vallen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend leuk personeel en je wordt…

Ontzettend leuk personeel en je wordt heel netjes geholpen.Ze nemen alle tijd voor je.
Petje af👍

30 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Dankjewel voor het mooie compliment! Wat leuk om te lezen dat je zo prettig geholpen bent. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze brandstore.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Hoe druk het ook is ze nemen echt de tijd voor je. Je voelt je echt een belangrijke klant. Dat zie je niet zoveel meer in de winkels.

Resposta da Pscallme

Hartelijk dank voor deze prachtige woorden. Wat fijn om te lezen dat je bij ons echt gezien en gewaardeerd voelt, ook op drukke momenten. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, dus dit betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig cadeau ontvangen met kerst

Geweldig cadeau ontvangen met kerst. 2 armbanden en de grote oorringen.

Resposta da Pscallme

Wat leuk om te horen dat je voor kerst mooie items van ons merk cadeau hebt gekregen. We wensen je heel erg veel draagplezier van alle mooie items!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fantastische beleving met al dat…

Een fantastische beleving met al dat moois!
Heerlijke winkel met fijne en leuke collega's.

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend fijn om te lezen, hartelijk bedankt voor je mooie review. We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en prachtige producten. Het betekent enorm veel voor ons dat dit zo wordt gewaardeerd. We hopen je snel weer te zien in onze winkel.

Top winkel

Ze zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam ....
En gastvrij
En ik ben weer heel goed geholpen
En het is een prachtige winkel

30 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je lieve reactie, we geven dit zeker door aan ons team. Altijd leuk om te weten dat klanten onze gastvrijheid waarderen. Graag tot een volgende keer.

Goed geholpen en vooral meedenkend

Goed geholpen en vooral meedenkend

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je mooie review, wij vinden het altijd fijn om met elkaar de juiste sieraden uit te zoeken zodat deze met plezier gedragen worden.

Bijoux

Ik ben van belgie en fan.supersnelle verzending en prachtig.In mei ga ik zeker haar winkel bezoeken

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je mooie review, gezellig dat je in mei naar onze Brandstore in Apeldoorn komt, we helpen je dan graag. Kun je niet zo lang wachten, dan sturen wij het met plezier op naar België.

1e indruk was gelijk goed

1e indruk was gelijk goed! Vriendelijk ontvangst. Mooie sieraden, kom zeker terug om de aankoop uit te breiden

23 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze sieraden maar ook over de ontvangst. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons. Ook een volgende keer helpen we je graag bij het uitzoeken van een mooi sieraad.
Liefs Team PScallme.

Top heel vriendelijk leuke meiden

Top heel vriendelijk leuke meiden

Resposta da Pscallme

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je zo vriendelijk bent geholpen, we geven je compliment zeker door aan ons team! Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Lieve mensen die er werken en naast…

Lieve mensen die er werken en naast verkopen zijn ze ook oprecht geïnteresseerd in je.

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend fijn om te lezen! Geniet van je sieraden en hopelijk tot snel weer in de winkel of online! Team PScallme

Happy

Snelle goede service
Voor mooie sieraden van goede kwaliteit
Met leuke acties

Resposta da Pscallme

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service, de kwaliteit van de sieraden en onze acties. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie armband gekocht en een hele…

Mooie armband gekocht en een hele snelle levering

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je blij bent met je armband én dat de levering zo snel is gegaan. Veel plezier met het dragen ervan! Team PScallme

Classificada 3 em 5 estrelas

Vriendelijk.

18 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je onze vriendelijkheid hebt ervaren.
Als je nog tips hebt over hoe we je ervaring nog beter kunnen maken, horen we dat graag! Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Super ervaring en heel mooi kerst kado 🌲

Wij hebben 1,5 uur gereden . Super fijn geholpen en goed advies gekregen in de winkel in Apeldoorn . Gezellig een praatje met de eigenaresse gemaakt onder het genot van een kopje koffie

21 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Wat een ontzettend mooie review, dank jullie wel!
Wat bijzonder dat jullie speciaal zo’n eind hebben gereden, des te fijner om te horen dat het de moeite waard was. We vinden het heel leuk dat jullie zo prettig zijn geholpen en dat er ook tijd was voor een gezellig praatje met een kopje koffie.

We hopen dat het kerstcadeau met veel plezier wordt gedragen en zien jullie in de toekomst graag nog eens terug in Apeldoorn! Team PScallme

Hele goede service

Goed geholpen in de winkel. Armbandjes en ring konden meteen kleiner worden gemaakt.

23 de dezembro de 2025

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review!
We zijn blij dat je zo goed bent geholpen en dat de armbandjes en ring direct op maat gemaakt konden worden. Hopelijk draag je ze met veel plezier! Team PScallme

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.