Op 20 januari '25 een order geplaatst. Pakket werd niet geleverd. Enkele keren de klantenservice gebeld, maar die deden niets meer dan "ik geef het door, u wordt teruggebeld" (wat dus nooit gebeurde)... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Printer besteld problemen met levering. Toch niet om tijd kunnen komen voor kerst. Maar toch onderling afspraken kunnen maken waar een zeer passend en schappelijk oplossing wordt geboden door deze... Ver mais
Na een bestelling te hebben geplaatst begin september, zou deze 16 september geleverd worden. Geen printer. Na meerdere keren proberen contact te zoeken, krijg ik te horen dat deze vertraagd is. 1e we... Ver mais
Informações sobre a empresa
Expert in alles omtrent 3D Printen en 3D Printers. Importeur van diverse merken o.a. Creality, MakerBot en eSun.
Informações de contacto
Bijdorp-West 55, 2992LC, Barendrecht, Holanda
- +31180201666
- info@pt3ds.com
- pt3dstore.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 11% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Inmiddels is een tweede rechtszaak…
Inmiddels is een tweede rechtszaak aangespannen. Ditmaal ook weer over de medewerker te weinig betalen maar ook over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie wil nu met een dergelijk bedrijf zaken doen.

Eerlijk advies
Hier heen gestuurd door een tevreden kennis die zelf eerst ergens anders was maar daarna hier echt goed geholpen was. Wel geschrokken door de reviews hier toch gegaan. Eerst via de mail prima contact en mogelijkheid om langs te komen om nog preciezer wat te laten zien. Voel me serieus genomen, zowel mijn zoon voor wie het was als ikzelf. Er werd goed doorgevraagd en rustig en duidelijk antwoord gegeven. Ook het gevoel dat ze het juiste product en niet perse het duurste product adviseerde. Helemaal tevreden.

Resposta da ProTech3D Solutions B.V.
Printer €170 duurder dan bij fabrikant.
Wilde de Elegoo Mars 4 Ultra 9k in de voorverkoop bestellen bij dit bedrijf. Echter deze kost bij dit bedrijf €470. Toen bij de fabrikant gekeken en merkte dat deze printer daar maar $325 / €299 kost
Dit is je reinste oplichting

Resposta da ProTech3D Solutions B.V.
Voorlopig maar weinig vertrouwen in
Voorlopig maar weinig vertrouwen in. Ter vervanging van een product dat zogezegd niet meer in magazijn 1 zit een rol filament gekregen die vast niet goed verkoopt. Ik zou een mail met nieuwe leverings gegevens krijgen maar helaas, na een week nog steeds niets. Verder staat het product op bol.com nog altijd als "op voorraad". Dinsdag bestellen donderdag in huis. Benieuwd als ik ik het mijne dan ook krijg...

Protech 3d border passende oplossingen voor hun klanten
Maar toch onderling afspraken kunnen maken waar een zeer passend en schappelijk oplossing wordt geboden door deze Firma.
Ze bieden een mooie compensatie en oplossingen met zelf een persoonlijke service. Als al deze beloftes worden nagekomen dan zijn we zeer tevreden klanten, wel een zeer goede klantgericht service dan.
Fijne feestdagen.
Voorraad of geen voorraad, that's the question
3D printer besteld die op voorraad was. Net als in andere review een rol filament gekregen met briefje erbij dat de printer uit een ander magazijn moest komen en een vertraging heeft. Niet prettig dat dit ongevraagd wordt uitgevoerd, dus filament meteen retour gestuurd en bestelling geannuleerd. Zoals ik nu lees is dit dus vaker aan de hand en vraag ik me af of dit de normale gang van zaken is binnen dit bedrijf. Mijn advies: wees eerlijk naar je klanten en overleg als je een probleem hebt. Voorkomt vervelende reviews

Resposta da ProTech3D Solutions B.V.
verbeter je houding naar je klanten aub
Zoals ook te lezen op bij de reacties op Bol is dit bedrijf niet goed in het leveren van de producten . Toen ik contact opnam werd er eerst gezegd 'dat er nog wat aan gedaan moest worden ' en dat het die middag verzonden werd . De volgende dag toen alleen de filamenten kwamen was het verhaal dat de printer 'uit een ander magazijn moest komen' en met een andere vervoerder verzonden werd . Beetje vreemd omdat je er gister nog wat aan moest doen waarom is de printer dan nu ineens in een ander magazijn ? Dat geeft mij geen goed gevoel alsof je opgelicht word ! uiteindelijk gewoon verstuurd met postnl en heb de printer een week later binnen . als compensatie kreeg ik een extra rol filament bedankt daarvoor . Helaas wel de eerste en laatste keer dat ik wat bij dit bedrijf bestel .
CR-6 SE
Wij hebben een CR-6 SE gekocht bij ProTech3D en zijn langs geweest omdat we er even niet uit kwamen als beginners. Wij zijn goed geholpen en ze hebben goede service geleverd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.