Top god service🤩🔥 Fra første spørgsmål var de klar med hurtig tilbage svar, og leveringen var fra dag dag så det skal man bestemt heller ikke klage over.👌🏻 Super gode produkter, bestemt ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt at finde ud af hvad der er på lager, nemt at bestille og hurtigt levering👌🏻 Produkterne er super gode, og lever helt op til forventningerne! Det eneste sted jeg handler fremover🤩
A empresa respondeu
God kommunikation. Hurtig ekspedering, hurtig levering, skønne varer 🙏🏼 Helt klart mit nye foretrukne sted at handle.
A empresa respondeu
Puffshopit.com is the ultimate online destination for vaping enthusiasts looking for a curated selection of top-tier vaping hardware and exquisite e-liquid flavors. Our commitment to quality ensures every product meets high standards for performance and taste. What sets us apart is our dedication to customer satisfaction and our passion for the vaping community. We offer personalized recommendations, the latest industry innovations, and a seamless shopping experience. Elevate your vaping journey with Puffshopit.com — where quality and care converge.
Dinamarca
Jeg havde bestilt en 7k vape men vidste ikke helt om shoppen er legit men kan godt sige nu at shoppen er 100% legit de leverer hurtigt og produktet er 100% i orden kan klart anbefale puffshopit
I gør det episk, hurtigt og med altid god service. Elsker når jeg modtager min pakke og i har sat små hyggelige klistermærker på🥰
Gode priser og produkter og så varerne her hurtigt.

Resposta da Puffshopit
Altid tilfreds med mine køb herpå hurtig levering og god kundeservice

Resposta da Puffshopit
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og gode produkter!

Resposta da Puffshopit
Super god oplevelse! hurtig levering og super gode varer. Jeg vil helt sikkert købe hos jer igen

Resposta da Puffshopit
Hurtig og god service hver gang! Bruger kun dem og er fuldt ud tilfreds med både priser, levering og service! 🤩

Resposta da Puffshopit
Det er stedet hvor man med en tryg og rolig fornemmelse i maven, kan bestille sine puffs 👌 Utrolig hurtig ekspedition og bedst af alt, så er det kompetent og yderst venlig kundeservice❤️, så man har hele vejen igennem en opfattelse af professionalisme 🙏 De bedste anbefalinger herfra 🤗

Resposta da Puffshopit
Jeg har ikke modtaget min pakke som jeg bestilte hos jer sidst. Jeg fik en besked om at den var pakket og klar til at blive indleveret, men fik aldrig en besked om at den nu var blevet sendt afsted. Så tænker fejlen enten er hos jer at i aldrig har fået sendt den videre og DAO aldrig har modtaget den eller også ved jeg ikke hvor DAO har gjort af den :-/

Top god service🤩🔥
Fra første spørgsmål var de klar med
Super gode produkter, bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer💪🏻
Denne hjemmeside kan med stor tryghed benyttes.🤩👌🏻

Resposta da Puffshopit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.