Puppy Bohème Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fint, hurtig levering, godt produkt… det er ikke første gang og heller ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

Escrito pela empresa

Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lækre varer

I den dyre ende men kvalitet og detaljer stemmer overens med prisen og jeg synes der virkelig er tænkt på hvordan man laver overtøj til hunde på den mest praktiske måde samtidig med at designet er mega pænt

31 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Super dårlig kundeservice!!

Super dårlig kundeservice!!
Jeg havde bestilt et navneskilt som skulle speciallaves, jeg fik at vide at den var blevet sendt afsted, men til min overraskelse fandt jeg ud af at den adresse den var sendt afsted til ikke var en jeg kendte noget som helst til. Kan tydeligt huske at jeg skrev mig rigtige adresse. Kontaktede da kundeservice, som viste sig at være super arrogant og det virkede som om at de nærmest grinte af at jeg skrev.
Handl ikke hos Puppe Boheme!!!!

19 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte en jakke til min hund. Hurtig levering og lækker kvalitet. Efter et par måneder gik sygningen op, og de håndterede reklamation meget profesionelt. Ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside

8 de março de 2024

Fantastiske produkter

Jeg er stor fan af jeres produkter både mht udsende, kvalitet og design.
Vi har både en vinterjakke til hanhund som er helt perfekt samt en regnjakke som er fantastisk i materialet.

22 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak for en helt igennem…

Tusind tak for en helt igennem fantastisk service. Jeg havde købt en hundefrakke som desværre gik i stykker i lynlåsen.
20 minutter efter jeg skrev til jer, sendte i en ny afsted til mig. Kan kun varmt anbefale at handle hos jer🙏🏼

6 de fevereiro de 2024

Markedets pæneste hundetegn

Du kan vælge mellem flere skrifttyper end andre steder, og der er plads til al lovpligtig information på bagsiden (så forsiden kan blive holdt pæn kun med navn og motiv)

17 de janeiro de 2024
logótipo da Puppy Bohème

Resposta da Puppy Bohème

Tusind tak for din anmeldelse 🐶❤️

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte et halsbånd til min hund med…

Bestilte et halsbånd til min hund med indgravering. hvor de oplyser de vil sende det indenfor 5 arbejdsdage.
Jeg skriver over frokost på den 5. arbejdsdag og får et lidt provokerende autosvar tilbage om at de sender indenfor 5 arbejdsdage.
De er gået og har fortsat intet hørt........
Synes det er lidt dårlig kundeservice - hvis man har sådan en behandling af sine kunder, så skal man også overholde sine egne tidsfrister.

Ellers ærgerligt, for jeg glæder mig til virkelig til at modtage, hvad jeg tror, er et rigtig smukt halsbånd.

12 de janeiro de 2024
logótipo da Puppy Bohème

Resposta da Puppy Bohème

Hej Lotte, som vi også skrev til dig på mail, så arbejder vi så hurtigt vi kan, men da produkterne med indgravering er håndlavede på bestilling, kan det nogle gange tage ekstra tid. Vi sendte din ordre 1 dag senere end de 5 dage vi havde skrevet på hjemmesiden.

Så fin vinterjakke🫶🏻

Så fin vinterjakke! Elsker farven og varmeeffekt. Gilbert finder sig også i den :-)

Mange - rigtig mange - har spurgt til hvor den er fra ♥️

Vi har en 7.5 kg bamseklippet havaneser og den passer i str 3 hanhund. Lige præcis. Så bliver han mere langhåret er den for lille. Længden er rigtig god.

9 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais