Naast dat het bedrijf snel levert, houden ze je ook uitzonderlijk goed op de hoogte van de status van je bestelling. Daarnaast (niet geheel onbelangrijk) doen ook de supplementen uitstekend hun werk.... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Product wordt snel geleverd. Na enkele weken gebruik v/d anti-jeuk & allergie supplementen, merk ik tot hiertoe echter nog geen verschil op bij mijn hond. Hopelijk zie ik toch snel verbetering optre... Ver mais
Rinus is een American Stafford van 6 jaar. Hij sukkelt al lange tijd met allergieën. Zo mag hij geen gevogelte, varken of rund eten. Graanproducten zijn eveneens een "no go". Na hel wat overleg met G... Ver mais
Wij hadden 2 zakken anti jeuk snoepjes gekocht met idee we gaan dit (tegen beter weten in) proberen. Want als Apoquel al niet 100% werkt en andere probiotica ook niet, waarom zal dit dan wel werken. I... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 79% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Besteld en beloofd morgen in huis
Besteld en beloofd morgen in huis. Heel correct gebeurd, vind ik dan ook super. 👍🏼
Netjes op tijd bezorgd
Netjes op tijd bezorgd. En mijn honden vinden het heerlijk. Maar ik vind het echt heel erg aan de prijzige kant, ik heb 2 honden en dan ben ik meer als 300 euro per maand kwijt. Ik ga er nog even over verzinnen.
Alles snel en correct geleverd
Alles snel en correct geleverd. Goede samenwerking. Groetjes 💥✨🌟💫Lydie
Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd, nu afwachten of het mijn 4 voeter helpt 😉
Gisteren besteld en vandaag geleverd
Gisteren besteld en vandaag geleverd, super snel dus
De communicatie was prima.
De communicatie was prima.
De bezorging minder maar dat was de schuld van TNT
Spijtig ,juist geleverd en mijn hond…
Spijtig ,juist geleverd en mijn hond mag het echt niet ...spijtig van mijn geld want ik kan er niets meer mee doen gr petra
Heel vlotte levering
De levering was razendsnel zoals…
De levering was razendsnel zoals beloofd. Alles prima verpakt en de extra olie is top!
Eerste keer ... wow
Vandaag voor het eerst aan mijn hondje yoda gegeven. Hij vond het heerlijk. Ik zou zeggen, bij twijfel gewoon bestellen. Je zult zien dat je hond het geweldig vind.
Yoda is erg kieskeurig.
Ik werd tijdig op de hoogte gesteld
Ik werd tijdig op de hoogte gesteld, dat er een bestelling voor mij onderweg was die maandag zou komen. Helaas was Post.nl niet zo snel als gedacht, maar 1 dag later viel de bestelling keurig via de brievenbus op de mat.Dank. Door Purebob goed geregeld.
Proef pakket stelt niks voor …
Proef pakket stelt niks voor .......juist transport betalen ? gratis staal staal van niks ..
Nee is duur ik blijf bij mijn oude voer van de hond Just Russel is ook zeer goed en betaalbaar .
Goed bedrijf
Goed bedrijf. Stuurt op tijd herhalingen. Alleen tot nu toe heeft het nog geen verandering en zeker geen verbetering teweeg gebracht. Jammer.
Heerlijk
Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, zeker niet als erom gevraagd wordt. Maar voor Pure Bob maak ik graag een uitzondering.
Voor Marley had ik een proefpakket besteld, hoewel hij pas vrijdag bij ons komt wonen. Vandaag hadden we Jimmy hond van mijn schoonzus op bezoek en we waren nieuwsgierig hoe hij erop zou reageren. Nou, dat was meteen duidelijk! Hij vond het zó lekker dat hij zijn eigen voer liet staan om eerst van Pure Bob te eten. Dat zegt voor mij eigenlijk al genoeg.
De bestelling was netjes verzorgd en de eerste indruk is erg positief. Als Marley er straks net zo enthousiast over is als Jimmy, dan weet ik nu al dat dit een blijvertje wordt.
Tot nu toe dus een dikke aanrader!
Boris lust wel de zalm maar niet de…
Boris lust wel de zalm maar niet de banaan en zoete aardappel
Levering
Levering goed , kon kiezen tussen zalmolie of jeukspray gratis. Zat helaas geen jeukspray bij
Goede service alleen levering duurde…
Goede service alleen levering duurde wat langer ivm post.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.