Banner for Purebob

Purebob Opiniões 1312

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Naast dat het bedrijf snel levert, houden ze je ook uitzonderlijk goed op de hoogte van de status van je bestelling. Daarnaast (niet geheel onbelangrijk) doen ook de supplementen uitstekend hun werk.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Product wordt snel geleverd. Na enkele weken gebruik v/d anti-jeuk & allergie supplementen, merk ik tot hiertoe echter nog geen verschil op bij mijn hond. Hopelijk zie ik toch snel verbetering optre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rinus is een American Stafford van 6 jaar. Hij sukkelt al lange tijd met allergieën. Zo mag hij geen gevogelte, varken of rund eten. Graanproducten zijn eveneens een "no go". Na hel wat overleg met G... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden 2 zakken anti jeuk snoepjes gekocht met idee we gaan dit (tegen beter weten in) proberen. Want als Apoquel al niet 100% werkt en andere probiotica ook niet, waarom zal dit dan wel werken. I... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 79% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

935 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik beveel dit hondenvoer absoluut aan.

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip dus bestelde ik dit proefpakket met zalm. Océane vondt het heel lekker. Onyx heeft nog niet gegeten. Misschien vanavond als het rustig is. Ik beveel dit hondenvoer sowieso aan. Vlug geleverd. Netjes verpakt.

23 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede opvolging, maar test pakket klein

Goede opvolging stand van verzending.
Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket?
Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 maaltijd.
Verder bestellen is dus nog steeds een risico.

21 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vlugge levering in stevige zakken

Vlugge levering in stevige zakken. Eén opmerking: de zakken in een kartonnen doos, dat is moeilijker om in een pakjesbrievenbus te stoppen. Beter is, zoals Temu en andere firma's doen, om de producten in stevige plastic of bamboe zakken te stoppen. Stevig maar soepel en gemakkelijker te plaatsen in brievenbussen.

20 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

De bestelling was gemakkelijk en de…

De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten erbij te doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Naast de supplementen waar we al zo…

Naast de supplementen waar we al zo tevreden van waren, krijgt Aila nu ook de voeding! Wat een verschil! Behalve dat het aan de deur geleverd wordt! Vindt Aila haar voer eindelijk weer lekker! En haar vacht glanst weer!
Het voer wordt geleverd verdeeld over zakjes van 1kg
Dit zorgt voor extra versheid en houdbaarheid!
Wij zijn echt super fan!

Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met de voeding superfood

Heel blij met de voeding, in het geval van mijn hond is het zalm met groenten en kruiden. Hij vindt het zo ontzettend lekker dat hij hoogstaand kwaliteit voer laat staan. Het contact met de mensen van.Purebob is fijn en ze zijn heel behulpzaam en het was fijn om een stukje korting te krijgen om met de eerste maand even goed te proberen. De verzending is supersnel en de manier van contact is heel fijn.

18 de junho de 2026

Bobiotics helpt echt

Onze Shih Tzu van 8,5 jaar heeft al vanaf haar 2de jaar veel jeuk. Van alles geprobeerd om dit op te lossen maar niets hielp. Overgegaan op apoquel en Cytopoint en vanaf begin dit jaar nuvelmi een nieuw medisch product. Alles werkten redelijk maar huid en haar bleven een probleem. Huid bleef rood en haar bleef vet. Half mei bobiotics anti -jeuk & allergie erbij gegeven en na 4 weken gebruik is het haar niet meer vet, rode huid is weg en zit op een halve tablet apoquel ipv een heel tablet.
Dus wij zijn erg blij met dit product en blijven het gebruiken.

Opinião espontânea

Mooie en vlotte website

Mooie en vlotte website, goed overzicht van de producten en snelle service.
Een voordeel is de mogelijkheid om het abonnement aan te passen of eventueel op te zeggen;
Mijn eerste grote bestelling ontvangen, wordt goed opgevolgd door Purebob;

19 de junho de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.