Ik heb lang op internet gezocht en uiteindelijk vond ik "pureoil", een betrouwbaar bedrijf. Ik wil ze ook hartelijk bedanken voor de snelle levering.

Beste klantenservice ooit! Ik had bij de bestelling per ongeluk mijn mailadres verkeerd opgegeven en heb via mail en whatsapp contact opgenomen. Alles werd netjes rechtgezet en ik werd perfect op d... Ver mais

Love it . Hele fijne website en producten. Die echt zijn & heel goed werkeb. Ik vind alleen de castor olie wel wat te duur voor zo weinig ml. Verder erg blij met PureOil

De producten van Pureoil zijn heel fijn in gebruik. Je merkt aan alles dat de kwaliteit hoog is. De texturen zijn prettig, de geuren zijn natuurlijk en niet overheersend, en de producten doen simpe... Ver mais

1. Loja de cosmética

pureoil.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in pure, zorgvuldig geselecteerde oliën voor huid, haar en dagelijks gebruik. Ons assortiment bestaat uit essentiële oliën en draagoliën van hoge kwaliteit, met focus op eenvoud, natuurlijke ingrediënten en een fijne gebruikservaring. We bieden duidelijke productinformatie en persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vinden we het belangrijk om iets terug te doen. Daarom planten we bij elke bestelling een boom en draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.

4,5

Pureoil

Ik heb voor de 2e keer besteld bij pureoil en de producten waren weer snel en netjes geleverd. Kwaliteit is perfect.

23 de janeiro de 2026