Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Ver mais
Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Ver mais
Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Distribuidor de sistemas de ar condicionado
- Fornecedor de combustível
- Fornecedor de equipamentos e sistemas de aquecimento
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
Informações de contacto
Kanaalstraat 12C, 5347 KM, Oss, Holanda
- 0412-694 694
- sales@pvg.eu
- qlima.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fijne oliekachel
Klein maar fijn oliekacheltje,makkelijk in gebruik en geeft goed warmte.Ik ben er heel te vreden over.
Snel heerlijke warmte
Snel heerlijke warmte, makkelijk in gebruik, verbruikt weinig brandstof.
Prettig te bedienen
Prettig te bedienen, duidelijke uitleg En heerlijk warm in huis.

Is een goed apperaat.
Is een goed apperaat.
moet nog wel een kijken of dit zo blijft
net aangeschaft, draait goed en verwarmd zeer goed
mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!
mijn Qlima petroleumkachel is top!!!!
zuinig en geurloos gezellige warmte+geluidsarm.
beste koop van mijn leven als je nu kijkt naar de hoge energie prijzen....

Kachel qlima 8040TC
Verwarmt snel. Gemakkelijk te bedienen. Bij opstart stinkt de kachel een beetje.liliml

Schitterende compacte laser kachel
Schitterende compacte laser kachel
Net ff aangesloten en getest
Brand snel warm alleen verbruikt het…
Verwarmd heel snel perfect,Alleen het nadeel is dat het petroleum zo duur is.
fijne kachel wordt snel warm
Klein maar fijn.
Zoals velen gezocht naar een alternatief om onze 60 m3 woonkamer lekker te verwarmen.Waar onze CV een half uur voor nodig had heeft dit mini warmtemonster in 10 minuten de woonkamer van 18 graden op 21 graden benut dus gelijk de spaarstand nog zuiniger.
Qlima onze complimenten de aanschaf betreft een Qlima SRE 3230 TC , klein maar fijn.

Resposta da Qlima
Qlima Kristal en de SRE4035TC in…
Qlima Kristal en de SRE4035TC in gebruik genomen. Eenvoudige installatie en daarna snel een comfortabele warmte. Zeker een aanrader
bij opstarten en uitzetten heel even een beetje geur, maar dat is snel weg!
Is heel snel in het opwarmen van kamer van 36m2
SRE 3531 TC-2 Petroleum kachel gekocht…
SRE 3531 TC-2 Petroleum kachel gekocht en ben er zeer tevreden over. Instellen en werking heel intuïtief.
Behaaglijk warm in huis.... begane grond.
Prima ervaring tot nu toe.

Resposta da Qlima
Zeer tevreden over de kachel
Tevreden klant.
Alle informatie die in het instructieboekje staat klopt .Geen reuk bij het aansteken ,het toestel slaat af bij 3 graden meer In de woonruimte meer dan ingesteld op het toestel .een top aankoop en ik heb er op mijn werk al reclame meegemaakt ,verschillende personen waren direct geïnteresseerd.juist de aankoop van 20 liter qlima christal blauw stopsel voor 86€ vind ik nog al duur .
Ontdekt in een glamping tent in…
Ontdekt in een glamping tent in Denemarken. Wat een geweldig kacheltje. Top klasse!
Door installateur aanbevolen
Door installateur aanbevolen. Goed advies. apparatuur is eenvoudig te bedienen en functioneert overeenkomstig verwachtingen.
Deze verwarming hebben wij gekocht om… ons gasverbruik te minderen
Deze verwarming hebben wij gekocht om de koude herfst te overbruggen. Onze woonkamer is ruim 50m2 en wordt bij instelling van 19 gr zelfs 20 gr . Gebruikt zeer weinig brandstof minder dan 0,2l/h.
Wel s wordt er continue geventileerd. Voor ons een super oplossing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.