Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedrijf heeft goed advies gegeven voor de bestelling en kort daarna wilde ik er nog iets aan toevoegen wat prima kon. Rabi de legger, hele aardige gozer heeft zijn werk heel netjes gedaan en de moeili... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede communicatie en dienstverlening. Snelle reactie op mails en scherpe prijzen. Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij er toch voor gekozen langs de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos

De Goedkoopste Vloeren specialist van heel Nederland. De voordelen van Quickfloors: Goedkoop laminaat kopen vanaf € 0,49 per m2! Meer dan 500 soorten laminaat op voorraad! Outlet laminaat rechtstreeks vanaf de fabriek! Laagste prijs garantie

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

88 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Onlangs zelf hier 180m3 laminaat…

Onlangs zelf hier 180m3 laminaat besteld en ging van begin al mis. Halve bezorging laminaat dan aan verkeerde kant gedumpt word en dan ook nog eens 4 kapotte pakketten. Hierover contact gehad en werd doodleuk vertelt dan we als snijverlies moesten rekenen. En een drama met bezorging wat me wekenlang bezig hield NOOIT MEER HIER

24 de fevereiro de 2026

Beste Mashady,

Dank voor uw review. Wij vinden het jammer dat hierin slechts een deel van het verhaal wordt benoemd. Om misverstanden te voorkomen, lichten wij de situatie graag volledig toe.

U heeft bij ons in de winkel een laminaatvloer uitgezocht en wij hebben een levering ingepland. Door een storing bij het externe transportbedrijf is bij de eerste levering slechts één van de twee pallets geleverd. De eerste pallet bevatte alleen laminaat, de tweede laminaat en ondervloer.

Na levering heeft u gevraagd of u de ondervloer alvast bij ons kon ophalen, zodat u kon beginnen met leggen. Wij hebben dit toegestaan uit vertrouwen; het betrof 180 m² ondervloer ter waarde van € 891,-. U heeft de ondervloer meegenomen en bent begonnen met leggen, maar tot op heden hebben wij deze niet retour ontvangen en u heeft aangegeven dat dit ook niet meer zal gebeuren.

Later heeft u contact opgenomen met het transportbedrijf, waarbij volgens hun melding ernstige beledigingen zijn geuit richting een medewerker en de manager moest ingrijpen. Ook zijn er bedreigingen geuit richting onze medewerkers, waaronder dat u onze winkel zou “kapot maken”. Dit is zeer ernstig en onacceptabel, en wij hebben hiervan aangifte gedaan.

De levering heeft slechts één werkdag tussen de twee pallets geduurd (vrijdag en maandag). Wat betreft de beschadigde pakken laminaat: schade moet direct bij levering gemeld worden en genoteerd bij de chauffeur. Onze producten verlaten het magazijn schadevrij. U meldde schade pas een dag later en het aantal beschadigde pakken wisselde, waardoor het moeilijk te verifiëren was.

Tot slot willen wij benadrukken dat het makkelijk is ons achteraf te beschuldigen, terwijl wij deze situatie niet in eigen hand hadden. Wij hebben geprobeerd mee te denken en oplossingen te bieden. Wij betreuren dat u ontevreden bent, maar vragen u realistisch te blijven over wat er is gebeurd en waar de verantwoordelijkheden liggen.

Wij hopen dat deze toelichting de situatie duidelijk maakt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel fijn geholpen

Ik ben heel fijn geholpen door de medewerkers. Alles is goed ingemeten en ook mocht ik vloerdelen meenemen om te kijken hoe het zou staan in mijn huis. Dat was heel fijn.

6 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden klanten met een TOP gelegde vloer

Al eerder korte review geschreven maar dat was om 10 procent korting te ontvangen op onze vloer aankoop. Nu ligt de vloer erin en zijn wij echt super tevreden. De vloer is prachtig en mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Keurig en vriendelijk geholpen, ook telefonisch. De vloer legger was uitermate gekwalificeerd, top werk en uiterst vriendelijk en bekwaam. Wij zijn continue goed op de hoogte gehouden m b.t. de afspraken. Zeer aan te raden als je zeker wilt zijn dat je mooie uitgekozen vloer ook mooi gelegd wordt.

23 de novembro de 2025

Supervloer

Bestelde vloer compleet afgeleverd en keurig gelegd door Rabie. Vriendelijke, snelle vakman die wel 6 sterren mag hebben. Ben zeer tevreden!

20 de novembro de 2025

Vanmiddag bij quickfloors geweest

Vanmiddag bij quickfloors geweest, goede service en goed advies.

Heel veel keus, we gaan hier zeker mee verder, en zeker nu ik de goede reviews lees, ook over diegene die het komt leggen.

21 de outubro de 2025

Resposta da QuickFloors

Bedankt Patricia voor uw postieve review!
Dit waarderen wij enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

We missen nog een aantal vierkante…

We missen nog een aantal vierkante meters van een soort laminaat en die hebben wij hier kunnen vinden. Top service!

14 de outubro de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Veel plezier alvast met jullie nieuwe vloer we hopen dat hij helemaal naar wens is!

Classificada 4 em 5 estrelas

Gisteren een goede vloer laten leggen door rabie…

Gisteren een goede vloer laten leggen door rabie incl hoge en lage plinten.goede harde werker. Was nog aan het schoonmaken dat die kwam want woon in een oud rijtjes huis met veel hout en beton. dus zodra het oude laminaat verwijdert was kwamen er allemaal gaten in de betonnenvloer te boven. Hiernaast heeft hij nog meegeholpen me tv naar boven te brengen en ik heb huisdieren waar hij allergieën voor had weerhield hem er niet van de klus te klaren. In 6 uurtjes woonkamer keuken en gang apart gelegd a 44m2 en d8 die ook nog mee over een dorpel en een ijzeren plint en over hoe en wat het laminaatgelegd moest worden. Zeker zijn best gedaan. Iets minder is dat ik her en der toch wel beschadigde delen ben tegengekomen, en dat hij de gehele dag met mensen aan het bellen was. Desondanks zeker voor herhaling vatbaar. Mvg

2 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pvc plak besteld betaald maar ontvang…

Pvc plak besteld betaald maar ontvang heel wat anders waar ik niks mee kan mee werken ho maar reiniger besteld niet geleverd en geen oplossing geld weg koop hier nooit wat want je gooit je geld weg want ze lossen niks op

29 de agosto de 2025

Top bedrijf

Vloer uitgezocht in winkel,ze hebben veel keuze.
Alles snel binnen, heb via hun het laten leggen.
Kadir de vloeren legger werkt snel en netjes.
In een dag tijd was zowel eerste verdieping als begaande grond er in en inclusief de plinten

15 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de tweede keer hier geweest voor…

Voor de tweede keer hier geweest voor laminaat. Super service! En wederom mooi laminaat aangeschaft.

25 de junho de 2025

Resposta da QuickFloors

Hartelijk dank voor uw positieve review Mandy! Dit waarderen wij enorm. Veel plezier alvast van jullie nieuwe vloer.

Super tevreden

Super tevreden. Snel geholpen door de medewerkers. Er is een ruime aanbod aan verschillende soorten laminaat. Zeker aan te raden.

31 de maio de 2025

Super!

Grote keuze! Vriendelijk personeel! We werden hier snel en goed geholpen! Vriendelijk personeel!

23 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.