Leia as opiniões dos outros
Come wrong order, customer service chat is only AI. DK phone number is used by some kids...! So there is no possible way to contact them. very Bad service
Var innstilt på å måtte kjøpe ny motor i vaskemaskinen evt kjøpe ny maskin. Tidligere erfaring tilsa børster, men var vanskelig å finne på nettet. Så fant jeg Quickparts og litt kyndig hjelp derfra f... Ver mais
Helt utrolig - varen kom på under en uke. Kjappeste leveransen jeg har hatt på mange år! 10++++++ for den. Ikke nok med det - varen var fornuftig innpkket, ikke noe overdimensjonert innpakning her -... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyr et stort og bredt utvalg av reservedeler til hvitevarer. Reservedeler og pleieprodukter til vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehør, tørketromler, støvsugere, støvsugerposer. Alle kjente merker.
Informações de contacto
Fynsgade 12-14, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- 31 90 00 14
- mail@quickpart.no
- quickpart.no
Não respondeu a opiniões negativas
-God og rask kjøpshjelp
-God og rask kjøpshjelp. -Problemfri forsendelse. -Delene er montert og passet slik det ble beskrevet.
Anbefales.
Fornøyd med Whirpool deler.
Er svært fornøyd med viftemotoren til mitt Whirpool side by side kjøle/fryse skap. Delen passet helt perfekt og det var lett å flytte over vifte bladet. Ledningene var plug and play. Alt fungerte som normalt etter byttet.
Kjøpte også filter til kjøleskapsdelen, disse er litt slakke i posisjonen sin, måtte låse det av med tenpirkere.
Rask og problemfri leveranse
Rask og problemfri leveranse. Litt dyrt eller superbra
Raskt og effektivt som vanlig...
Raskt og effektivt som vanlig...
Kjapp og feilfri leveranse
Kjapp og feilfri leveranse. Oppfølging på epost. Litt i "dyreste laget" men fortsatt godt fornøyd.
Flott
Fikk varen raskt og den var i henhold til bestillingen.
Kan anbefales
Kjøpte brukt kjøkkenmaskin som manglet eltekrok. Sendte mail å spurte om dere kunne skaffe denne. Raskt fikk jeg svar tilbake om jeg hadde bilde med spesifikasjonene på maskinen. Sendte det til dere og fikk mail med link til eltekrok. Helt utrolig service. Kjempe fornøyd.
Rask leveranse
Rask leveranse, men kunne vel egentlig blitt sendt til postkasse.
Ellers veldig fornøyd.👍😊
Quickparts har jeg handlet fra i flere…
Quickparts har jeg handlet fra i flere år, og slutter ikke med det :)
Rask levering og rask svar på spørsmål
Riktig del til en god pris
Kjøpte filter til min Miele tørketrommel. Den var mye billigere enn originalen og passet rett inn. Litt skuffet at en så liten pakke ikke ble levert i min postkasse og jeg måtte kjøre 10km for å hente den.
Riktig del kjapt levert.
Lett å finne riktig del. God pris og kjapt levert.
Rett del til rett pris
Billige deler, mye billigere enn andre faktisk. Enkelt å finne frem og gode bilder. Anbefaler quickparts!
Oversiktelig nettside,riktig del og…
Oversiktelig nettside,riktig del og rask levering!
Knallbra!!!👍
Knallbra! Kjøpte ringvarmer siden varmluften på komfyren vår hadde tatt kvelden. Fikk riktig del fra quickparts og nå varmer ovnen opp kjappere enn noen gang👍
Super nemt og hurtig levering
Gode priser
Grei oversikt på nettsiden. Gode priser og rimelig raskt levering. Produktet til støvsugeren virker som grei kvalitet. Hvis jeg skulle kjøpt det fra Miele hadde prisen vært tredoblet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.