Familien min og jeg tok fire matintoleransetester. De to første av oss fikk testresultatene, og ved en feiltakelse måtte de to andre bruke en svensk BankID for å få tilgang til resultatene, noe vi ikk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elendig. Mottok et sett hvor de hadde glemt å legge ved returkonvolutt. Tok lang tid å få svar på kundeservice og jeg mottok da et nytt. Også det nye hadde en defekt og manglet en del. Fikk likevel u... Ver mais
Beställde test för gluten då jag länge misstänkt att jag har problem med det. Testet visade dock inte att jag var gluten intolerant. Senare besök på vårdcentralen bekräftade det också. Bra att det fa... Ver mais
Beställde en Quicktest-mätare som levererades supersnabbt. Hade lite svårt att förstå 3+1 vägledningar för att komma igång. Kontaktade supporten via mail på morgonen och fick svar samma dag. Mycket n... Ver mais
Informações sobre a empresa
Quicktest erbjuder hemmatester som snabbt och enkelt ger dig klara besked om våra vanligaste sjukdomar och tillstånd. Vi erbjuder bl.a följande tester: ✔Sköldkörtel ✔Klimakterie ✔Järnbrist ✔Borrelia ✔Prostata ✔Diabetes ✔Urinvägsinfektion ✔Drogtest ✔Ägglossning ✔Graviditet ✔Magsår
Informações de contacto
Rönnowsgatan 8c, 25225, Helsingborg, Suécia
- 0708320567
- therese@quicktest.se
- quicktest.se
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Besviken
Jag köpte ett sköldkörteltest och ett D-vitamintest och blev besviken. Testet ger bara ett ja/nej-svar, men i båda testerna är det viktigare att veta det exakta värdet numeriskt. Som sådan gör testet ingenting alls.

Misstänkte urinvägsinfektion…
Misstänkte urinvägsinfektion och ville veta innan jag började jaga min vårdcentral. Beställde ett självtest för urinvägsinfektion, vilket levererades redan dagen efter min beställning. Smidigt, snabbt och så enkelt 🙏🏽🤗
Huvudvärk
Har under en period haft problem med huvudvärk. Upptäckte järnbristtestet som mätte mina ferritinnivåer, provet visade att jag hade lågt värde och efter 2-3 veckor med järntillskott så har problemet med huvudvärk försvunnit. Supernöjd och rekommenderar detta till alla mina vänner!
Mycket bra på alla sätt👍
Syfilis testet är jättesvårt att använda
Syfilis testet är jättesvårt att använda och pipetten fungerar inte som det ska. Det kommer alldeles för lite blod, även efter jag använde två av stickorna. Skulle ha behövt skära fingret för få tillräckligt med blod

Resposta da Quicktest Scandinavia
Bought the self test for skjoldbruskkirtel
Bought the self test for skjoldbruskkirtel. Pipette was absolutely useless i basically soaked it in blood and it would not collect it.. tried different angles, different fingers, it was no use… wish i could use another pipette but there is not even and indication of how many drops of blood i need to put on testkassette.

Tillförlitligt!
Snabbt, enkelt och smidigt samtidigt som det känns tillförlitligt!
Snabbt och smidigt
Jag beställde ett järnbristtest. Mycket smidigt och enkelt att använda. Rekommenderas starkt!
Mycket bra
Har beställt olika självtester från Quicktest, är så nöjd att det finns ett alternativ till vårdcentraler där man får vänta i dagar om man överhuvudtaget får tid. Med dessa självtester slipper jag ta ledigt från jobbet och får svar snabbt. Riktigt nöjd!
LIka självklart som alvedon och febertermometer
Efter att för ca 1 år sedan hittat Quicktest är deras produkter nästan lika självklart som alvedon och febertermometer hemma. Järnbrist, sänkan, div vitaminbrist mm. Jättesmidigt att få svar hemma direkt.
Gick inte att betala med Swish
Försökte flera gånger betala med Swish men fick bara ett felmeddelande. Kollade Swish hemsida och det fanns inga driftstörningar. Provade även på min PC, men samma sak där.
Riktigt nöjd med testet jag beställde…
Riktigt nöjd med testet jag beställde från Quicktest. Väldigt smidigt att ta testet hemma och få resultat bara efter några minuter! Det var även en väldigt trevlig kundtjänst och snabbleverans, rekommenderar Quicktest starkt.

NOLLA
Hade ja kunnat sätta NOLLA skulle jag göra det. Väntade i en månad på varan fick inget.
Vill ha pengarna tillbaka, de hörde inte änns av sig.
SKANDAL!

D-vitamintest
Beställde ett D-vitamintest från Quicktest. Gick väldigt snabbt att få produkten och instruktionerna till testet var enkelt att följa. Visade sig att mina nivåer var klart godkända. Kändes väldigt skönt att få svar så snabbt utan att behöva besöka min husläkare.

Väldigt nöjd!
Väldigt bekvämt att göra första test hemma för att se om allt är bra eller om man behöver köpa kosttillskott eller även gå vidare för läkarhjälp.
Jag är supernöjd med Quicktest
Jag är supernöjd med Quicktest. Testade D-vitaminbrist och svaret var positivt! Fast jag tar tabletter. Det var bra att veta och jag känner mig väldigt trygg i att testa någon annan brist också. Trevlig kundtjänst och snabb leverans. Rekommenderar till alla som inte har tid eller ork att gå till vårdcentral i dessa tider!
Ingen svar fra kundeservice på 2 dager…
Ingen svar fra kundeservice på 2 dager og ingen test mottatt på 9 dager....
Fikk den til slutt etter 16 dager. Ubrukelig pipette som ikke ville suge opp mer enn 1/10 av påkrevd mengde blod. Stakk 2 fingre og fikk blod nok, men det ville ikke opp i pipetten. Ingen resultat på testen med så lite blod, bortkastede penger.

Resposta da Quicktest Scandinavia
Bra att där var mer än en nål eftersom…
Bra att där var mer än en nål eftersom det kommer lite blod på mig när jag sticker och behövde mer än 1 gång.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.