Leia as opiniões dos outros
Väldigt svårt att suga upp mer än 1 droppe blod med pipetten då den blåser ut den gamla när man provar att suga in nästa. Fungerade inte als. Hade varit enklare att bara droppa blodet direkt ner i tes... Ver mais
Får inte varorna. Mailat 5 gånger nu då jag angav fel adress. Fick svar på första mailet och dem svarade att dem skulle skicka det till den felaktiga adressen så dem läste inte ens vad jag skrev. Så b... Ver mais
Beställde ett PSA prov som inte funkade riktigt men Hemtest skickade mig omgående nytt test kit - utan kostnad. Kände att jag fick ett väldigt bra bemötande, seriöst och snabbt. Kommer att anlita Hem... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hemtest är ett svenskt med-tech bolag och tillhandahåller hemtester av hög kvalité med snabba leveranser. Alla våra tester utförs i hemmet och kan utföras utan tidigare erfarenhet.
Informações de contacto
Storsjöstråket 15J, 83134, Östersund, Suécia
- hej@hemtest.se
- hemtest.se
Não respondeu a opiniões negativas
Ikke kjøp her
Bestilte noe med leveringstid på 3-7 dager for mer enn 20 dager siden, enda ikke kommet. Dårlige greier
Great product
Kind and responsive customer service, as well as a great product. Would recommend.
Ikke mottatt vare
Det har gått 26 dager og jeg har fremdeles ikke fått varen.
Tog 2 veckor att få paketet
Jeg betalte ekstra frakt for å få…
Jeg betalte ekstra frakt for å få tilsendt varen raskere . (3-4 dager) som det stod spesifisert. Den kom ikke til tiden , pga den var tom på lager , noe jeg ikke ble informert om eller det stod ikke opplyst at det var tomt. Har gitt beskjed om at jeg betaler vanlig frakt og ikke for raskere leverings. Men dette virker det ikke som jeg kommer noen vei med.
Fortfarande inte fått mina varor efter…
Fortfarande inte fått mina varor efter två veckor
Ingen beskrivning var med och testet…
Ingen beskrivning var med och testet var inte riktigt
Dere leverer ikke varene vi betaler…
Dere leverer ikke varene vi betaler for. Svindel
Jag har fortfarande inte fått det…
Jag har fortfarande inte fått det efter 5 dagar.
Två gånger i rad har jag beställt…
Två gånger har jag beställt hem test. Två gånger i rad har jag i efterhand fått det till mig att det inte finns i lager.
Snabb leverans 👍 men jag har inte…
Snabb leverans 👍 men jag har inte provat än fick halsfluss och på VC sa dom att det berodde på virus jag fick nåt att skölja med men nu har jag i reserv ifall det kommer tillbaka
Ikke mottatt test
Bestilte for over en måned siden
Bestilte for over en måned siden, har ennå ikke fått pakken, ingen oppdatering på forsendelsen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.