Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was een super gezellige avond. Onwijs goed gepresenteerd door Linda. Ik raad het iedereen aan als ze een leuke avond willen vol met muziek en gezelligheid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Enthousiaste quizmaster, erg motiverend en zorgt voor een leuke samenwerking/verbinding met en tussen de groep. Goede mix van categorieën en vragen, waarbij iedereen zijn of haar toevoeging kan leve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entretenimento para escritórios
  2. Organizador de eventos
  3. Serviço de soluções de tecnologia para eventos

QuizX: Jouw ultieme quizervaring! Bij QuizX draait alles om interactief plezier en teambuilding door middel van onvergetelijke quizshows. Of je nu op zoek bent naar een spannende pubquiz voor je bedrijfsuitje, een interactieve spelshow op locatie, of een online quiz om de teamspirit te versterken, bij QuizX ben je aan het juiste adres. Onze quizzen zijn speciaal ontworpen om iedereen mee te laten doen en te genieten, ongeacht je kennisniveau. Wat maakt QuizX uniek? - Interactieve Beleving: Met onze smart buzzers en live scores zorgen we voor een dynamische en competitieve sfeer. - Maatwerk: Of je nu een standaard quiz wilt of een volledig gepersonaliseerde show, wij passen alles aan naar jouw wensen en stijl. - Professionele Quizmasters: Onze quizmasters zijn getrainde entertainers die ervoor zorgen dat elke quiz een groot succes wordt. - Flexibiliteit: Of je nu kiest voor een fysieke, online of hybride quiz, wij maken het mogelijk. Sinds onze oprichting hebben we talloze bedrijven, evenementenlocaties, en particulieren geholpen om hun bijeenkomsten om te toveren tot een waar spektakel. We zijn trots op onze positieve beoordelingen en streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen! Klaar om de ultieme quizervaring te beleven? Neem contact met ons op en boek vandaag nog je volgende QuizX evenement!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

100 opiniões

Event Studio

In de voorbereiding meedenkend en komen alle afspraken na.
De energieke show is echt een aanrader. De bezoekers waren direct actief bezig wat er voor gezorgd heeft dat onze opdrachtgever een geweldig personeelsfeest heeft gehad.

21 de novembro de 2025

Resposta da QuizX

Wat een heerlijke review om te lezen! 🎉
We worden helemaal blij van jullie enthousiaste woorden. Super dat ons meedenken vooraf én de afspraken-tiptop zijn bevallen. En nóg leuker dat de bezoekers meteen vol energie gingen: daar doen we het voor!

Dank voor de aanrader en graag tot een volgend feest vol actie en plezier! 🚀😄

Superleuke experience

Was superleuk, goede mix van vragen en leuk gepresenteerd

30 de outubro de 2025

Resposta da QuizX

Wat een heerlijke review om te lezen! 😄 Superfijn dat je zo genoten hebt! Dank voor de mooie woorden! 🎉

Super leuke pubquiz

Voorafgaand communicatie is erg goed en snel.
Wij hebben een top avond gehad met ons personeel.
Een avond vol vermaak. Sfeer zat er goed en zag dat iedereen steeds fanatieker werd.
Showmaster Desley heeft het super goed gedaan.
Weet de sfeer omhoog te houden.
Echt een aanrader om bij dit bedrijf een pubquiz te laten organiseren.

11 de outubro de 2025

Resposta da QuizX

Wat een heerlijke review om te lezen! 🥳 Superfijn dat de communicatie én de avond zelf zo geslaagd waren. Bedankt voor jullie enthousiaste woorden en hopelijk tot de volgende quizavond vol fanatisme en fun! 🎤✨

erg leuk gedaan met humor

erg leuk gedaan met humor

9 de outubro de 2025

Resposta da QuizX

Yes, humor maakt alles beter! 😄 Wat leuk dat je het zo hebt ervaren, daar doen we het voor! Bedankt voor je fijne reactie en hopelijk tot een volgende lach- en quizsessie! 🎉🧠

Leuke quiz

Leuke quiz, goed gepresenteerd door Linda! Leuke mix tussen verschillende soorten vragen (kennis, muziek, films etc.), het geheel is laagdrempelig en toegankelijk.

25 de setembro de 2025

Resposta da QuizX

Wat een topcompliment, dankjewel! 🙌 Linda gaat hier sowieso van glunderen. We zijn blij dat de mix zo goed in de smaak viel. Laagdrempelig, maar nooit saai! 😄🎶🎬🧠

Top pubquiz voor ons 10 jarig bestaan

Voor ons 10 jarig bestaan hebben wij gekozen voor een pub-quiz met diner voor onze gasten meden georganiseerd door QuizX. Wat waren onze gasten hier enthousiast over. echt een aanrader om dit door QuizX te laten verzorgen. een Quizmaster die onze gasten volledig mee kreeg echt een top avond gehad!

11 de setembro de 2025

Resposta da QuizX

Wat fantastisch om te lezen dat jullie 10-jarig bestaan zo’n geslaagde avond is geworden! 🎉 Bedankt voor het vertrouwen in QuizX. Geweldig dat de pubquiz en onze quizmaster zoveel enthousiasme hebben gebracht bij jullie gasten. Hopelijk mogen we in de toekomst weer bijdragen aan een mooie avond!

Rabobank

Ondanks de kleine groep en de kleine ruimte heeft Winston er een echt feestje van gemaakt! We hebben het erg leuk gehad. Aanrader.

11 de setembro de 2025

Resposta da QuizX

Wat leuk om te horen dat het, ondanks de kleinere setting, toch een echt feestje is geworden! 🎉 Geweldig dat Winston jullie zo heeft kunnen meenemen en dat jullie het zo leuk hebben gehad. Dank voor de mooie woorden en de aanrader! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Pubquiz met alles er op en er aan

Pubquiz met alles er op en er aan. Filmpjes, muziek, lichten, alles was verzorgd. Quizmaster Winston deed het ook erg leuk.

Resposta da QuizX

Wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de complete pubquizervaring! 🎶💡🎥 Super dat alle elementen zo in de smaak vielen en dat Winston het zo leuk heeft kunnen brengen. Bedankt voor deze mooie review!

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd

Resposta da QuizX

Bedankt voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat je de organisatie zo goed vond verlopen. 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben erg gelachen

We hebben erg gelachen en door variatie van vragen blijft het de aandacht trekken

Resposta da QuizX

Wat leuk om te horen dat er zoveel gelachen is! 😄 Mooi dat de variatie in vragen jullie aandacht vast wist te houden. Bedankt voor deze fijne terugkoppeling!

Linda was onwijs goed

Linda was geweldig! Het was onwijs leuke quiz! En dag!

Resposta da QuizX

Wat fantastisch om te horen dat jullie zo hebben genoten! 🎉 Super dat Linda het tot zo’n leuke quizdag heeft gemaakt. Dank voor jullie enthousiaste review!

Vlotte pubquiz

Showmaster Resley deed het heel leuk en bracht sfeer in de quiz. De rondes gingen vlot waardoor mijn korte spanningsboog niet werd aangetast ;) Er werd ook een ronde gepersonaliseerd voor de twee vrijgezellen. Ze komen naar locatie waar je wil. Aanrader!!

6 de setembro de 2025

Resposta da QuizX

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌 Super om te horen dat Desley met een R 🤪 zoveel sfeer wist te brengen en dat het tempo precies goed aansloot. Extra leuk dat de gepersonaliseerde ronde voor jouw vrijgezellen zo in de smaak viel. Wij komen inderdaad graag op locatie om er een onvergetelijke avond van te maken. Bedankt voor de aanrader! 🎉

TOP QUIZ

We hebben een top quiz gekregen. Enthousiaste quizmaster met een pubquiz van een uurtje. Vervolgens alle remmen los bij de Karaoke. Zeker aan te bevelen deze club :).

27 de junho de 2025

Resposta da QuizX

Wat super om te lezen dat jullie zo’n topavond hebben gehad! 🎤🤩 Geweldig dat de quiz en de karaoke samen zo’n succesformule waren. Bedankt voor de enthousiaste aanbeveling!

Quizmaster Sheina.

Gisteravond hebben we met quizmaster Sheina een pubquiz gehouden op kantoor. WZij heeft een dikke 9,5 ontvangen. Kan er veel overschrijven, maar dat hebben collega’s al gedaan voor mij:

“Het was erg leuk!” 👍
“Ik heb mij kostelijk vermaakt met de pubquiz, dank voor de organisatie.
“Zeker voor herhaling vatbaar!”
“Enorm leuke avond.”
“Ik heb ontzettend gelachen! Voor herhaling vatbaar.”
“Zeer leuke avond waarbij collega's uit hun bol kunnen gaan 😉”
“leuke avond met lekker eten vooraf”
“Goed geregeld was erg gezellig. Als ons team had gewonnen, had ik een 10 gegeven ;)”
“Top geregeld vanaf het eten tot aan het einde! Veel lol gehad 🤩”
“Helemaal leuk! Goed geregeld; voor herhaling vatbaar”
“Eten goed geregeld en leuk dat we een quiz doen met collega's”
“Eten was erg lekker, super gezellig om met collega's te eten op deze manier en lekker dat het op kantoor was. De pubquiz was geweldig! Heerlijke energie”
“Het was superleuk en heel goed georganiseerd!!”
“Heerlijk vermaak, lekker gegeten en hard gelachen en geschreeuwd ;-) Bedankt!!”
“Ik sluit me bij alle positieve feedback aan, was ontzettend leuk en goed georganiseerd!”

19 de março de 2025

Resposta da QuizX

Wauw, wat een geweldig verslag en wat een mooie complimenten van jullie allemaal! 🤩 Super om te lezen dat Sheina zo’n dikke 9,5 heeft verdiend en dat de avond vol gezelligheid, lachen en enthousiasme zat. Fantastisch dat jullie pubquiz op kantoor zo’n succes is geworden, met alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor deze uitgebreide en hartverwarmende feedback’. Dit is precies waar we het voor doen! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was echt de leukste pubquiz die ik…

Dit was echt de leukste pubquiz die ik ooit heb meegemaakt. Desley maakte er een feestje van, met veel humor, energie en snelheid. Hij kreeg de hele zaal enthousiast, super tof!

25 de janeiro de 2025

Resposta da QuizX

Wat fantastisch om te horen dat dit de leukste pubquiz ooit voor je was! 🎉 Geweldig dat Desley met zijn humor, energie en tempo de hele zaal zo enthousiast heeft weten te maken. Dank voor deze prachtige woorden! 🙌

Hele leuke ervaring!

Super leuke quiz met het team van RHR Pets. Beviel een stuk beter dan "lui uit eten" 😄

20 de dezembro de 2024

Resposta da QuizX

Wat leuk om te lezen dat jullie met het team van RHR Pets zo genoten hebben! 😄 Bedankt voor jullie enthousiaste woorden! 🎉

A wonderful team event!

Our entire team thoroughly enjoyed the pub quiz and the teams energy and enthusiasm really showed this.
It brought teams together, interacting and laughing and learning about news things that were not known before.
Our Quiz master, Djiorro was humble, kind and very spirited with the team. He was certainly an asset to the success of the Quiz!

11 de dezembro de 2024

Resposta da QuizX

What a wonderful review, thank you so much! 🌟 We’re delighted to hear how much your team enjoyed the quiz and how it brought everyone together with laughter, interaction, and even some new discoveries. Fantastic to read that Djiorro’s spirit and kindness added so much to the success of the evening. We’ll be sure to pass on your kind words to him! 🙌

Leuke pubquiz!

Liam van QuizX heeft voor ons bedrijf een geweldige pubquiz verzorgd. Louter positieve reacties van onze werknemers en met zijn enthousiasme heeft hij een hele mooie bijdrage geleverd aan ons einedejaarsevent.

7 de dezembro de 2024

Resposta da QuizX

Wat ontzettend leuk om te lezen dat Liam jullie eindejaarsevent zo’n succes heeft gemaakt! 🎉 Fantastisch dat zijn enthousiasme zoveel positieve reacties heeft opgeleverd bij jullie werknemers. Bedankt dat we hieraan mochten bijdragen! 🙌

Super leuk

Super leuk. Linda was een fantastische gamehost. Ze brengt ontzettend veel sfeer op deze dag

21 de novembro de 2024

Resposta da QuizX

Wat geweldig om te horen dat jullie zo genoten hebben! 🎉 Linda brengt inderdaad altijd een hoop sfeer en energie mee. Super dat ze jullie dag zo bijzonder heeft gemaakt. Bedankt voor deze mooie woorden! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een groot succes!

De quiz was pittig qua vragen maar erg leuk en voor ons gemêleerde gezelschap qua leeftijd super geschikt. Onze quizmaster Desley was een topper en wist de sfeer er goed in te brengen!!

8 de novembro de 2024

Resposta da QuizX

Wat fijn om te horen dat de quiz voor jullie gemêleerde gezelschap zo goed in de smaak viel! 🙌 Geweldig dat de vragen uitdagend maar leuk waren, en dat Desley met zijn energie de sfeer er helemaal in wist te brengen. Dank voor deze mooie feedback! 🎉

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.