Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Was een super gezellige avond. Onwijs goed gepresenteerd door Linda. Ik raad het iedereen aan als ze een leuke avond willen vol met muziek en gezelligheid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ons 10 jarig bestaan hebben wij gekozen voor een pub-quiz met diner voor onze gasten meden georganiseerd door QuizX. Wat waren onze gasten hier enthousiast over. echt een aanrader om dit door Qui... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Enthousiaste quizmaster, erg motiverend en zorgt voor een leuke samenwerking/verbinding met en tussen de groep. Goede mix van categorieën en vragen, waarbij iedereen zijn of haar toevoeging kan leve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de entretenimento para escritórios
  2. Organizador de eventos
  3. Serviço de soluções de tecnologia para eventos

QuizX: Jouw ultieme quizervaring! Bij QuizX draait alles om interactief plezier en teambuilding door middel van onvergetelijke quizshows. Of je nu op zoek bent naar een spannende pubquiz voor je bedrijfsuitje, een interactieve spelshow op locatie, of een online quiz om de teamspirit te versterken, bij QuizX ben je aan het juiste adres. Onze quizzen zijn speciaal ontworpen om iedereen mee te laten doen en te genieten, ongeacht je kennisniveau. Wat maakt QuizX uniek? - Interactieve Beleving: Met onze smart buzzers en live scores zorgen we voor een dynamische en competitieve sfeer. - Maatwerk: Of je nu een standaard quiz wilt of een volledig gepersonaliseerde show, wij passen alles aan naar jouw wensen en stijl. - Professionele Quizmasters: Onze quizmasters zijn getrainde entertainers die ervoor zorgen dat elke quiz een groot succes wordt. - Flexibiliteit: Of je nu kiest voor een fysieke, online of hybride quiz, wij maken het mogelijk. Sinds onze oprichting hebben we talloze bedrijven, evenementenlocaties, en particulieren geholpen om hun bijeenkomsten om te toveren tot een waar spektakel. We zijn trots op onze positieve beoordelingen en streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen! Klaar om de ultieme quizervaring te beleven? Neem contact met ons op en boek vandaag nog je volgende QuizX evenement!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

100 opiniões

Leuke quiz

Leuke quiz. Mike topper..

Skbnm

Resposta da QuizX

Super dat je zo genoten hebt van de quiz! 🎉 Mike gaat hier helemaal van glunderen ! Hij is inderdaad een topper. We hopen je snel weer te zien voor nóg een gezellige quizavond!

Geweldig!

Geweldig!! Wat een leuke quiz enwat deed Mike het leuk!

Resposta da QuizX

Wat geweldig om te lezen! 😍 Fantastisch dat je zo genoten hebt van de quiz en dat Mike het zo leuk deed. We geven je complimenten meteen aan hem door 😃🎉

Wat een fantastische pubquiz

Wat een fantastische pubquiz! Tof ook dat we een eigen ronde van het spel konden inbrengen. Bedankt Mike voor de super leuke presentatie

Resposta da QuizX

Wat super om te horen dat jullie zo genoten hebben van de pubquiz! 🤩 Leuk dat jullie eigen ronde zo goed in de smaak viel. We geven de complimenten met plezier door aan Mike. Bedankt voor jullie enthousiasme! 🎉

Heerlijke avond met collega's

Een fantastische pubquiz gehad met Linda! Schorre keeltjes, natte broek van het lachen en klotsende oksels van de spanning. Het had niet leuker kunnen zijn dan dit. Zooo lang bovenaan gestaan en dan met de laatste vragen van de troon gestoten worden, dit vraagt natuurlijk om een revanche MET quizmaster Linda!

30 de maio de 2024

Festina Lente avondje!

Linda heeft ons een fantasch gezellige avond gegeven, we hebben ontzettend gelachen, gegild voor de paardenrace en op ons allerfanatiekste meegedaan, en ja hoor, de 3de prijs!!!
We willen nog een keer, whoohooooo!

30 de maio de 2024

Hoi Joyce,

Bedankt voor je review en wat fijn dat jullie zo hebben genoten!
Deze ochtend Linda gesproken en zij wil ook nog een keer Whoohoo!
< Groetjes Quizmaster Barry

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg gevarieerde super leuke quiz .

Erg gevarieerde super leuke quiz .
Ik mocht me quizqueen noemde. Met een leuke cape en kroon . Was erg gezellig . Super bedankt

23 de maio de 2024

Bedankt voor de review.
Super dat jullie zo hebben genoten 😁
Wij weten zeker dat je er uit zag als een ware koningin! 👑

Tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Quiz SUPER Bedankt voor 3 geweldige…

Quiz SUPER Bedankt voor 3 geweldige avonden met een leuke, spannende en voor iedereen toegankelijke pub quiz met twee geweldige Quizmasters Sylvester en Desley. Jullie hebben de collega's heerlijk bezig gehouden en als klap op de vuurpijl een mooie eindstrijd te paard. Nogmaals dank ook namens de collega's op de meldkamer Oost Nederland

3 de abril de 2024

Hoi Alex,

Bedankt voor de review!😁
Ook wij hebben genoten van deze 3 geweldige dagen!
Namens Sylvester en Desley mag ik je dan ook bedanken voor de gastvrijheid en gezelligheid tijdens deze dagen!

Hopelijk tot de volgende editie!

🎩Quizmaster Barry

Classificada 5 em 5 estrelas

Het een super leuke quiz met net zo leuke presentatrice

Het een super leuke quiz met gevarieerde vragen waardoor iedereen een eerlijke kans maakte.
Heel leuk opgezet met groot scherm, leuke muziek en makkelijk toegankelijk voor kleine en grote groepen doormidden gebruikt Vd app.
Wij hadden een super leuke presentatrice, Linda die de quiz duidelijke uitlegde, goed begeleide en door haar enthousiasme ons ook opzweepte en hiermee een super leuke extra dimensie toevoegde aan deze gezellige activiteit
We hebben genoten bedankt!

Hoi Romy,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de quiz en onze quizmaster Linda.

hopelijk zien we jullie weer een keer terug 😃

Geweldige werkplek

Als QuizX-master bij QuizX kan ik alleen maar zeggen: wat super leuk om hier te mogen werken!! Echt een toffe organisatie die fantastische quizzen in elkaar zet! Eventueel ook met persoonlijke vragen erin verwerkt! Kan allemaal niet gek genoeg! Elke keer weer het publiek zien lachen, gieren, brullen, gillen en op zijn kop zien staan, is een waar feestje!

Resposta da QuizX

Hee Linda, super bedankt voor je enthousiaste review! Het is echt erg leuk om te horen hoeveel plezier je hebt in je rol als quizmaster. Jouw energie en overgave maken dat de quizzen altijd zo'n succes zijn.😄🎉

Geweldige avond gehad

Geweldige avond gehad! Hele leuke pubquiz en showmaster Linda deed het ook super!

Resposta da QuizX

Bedankt voor deze review! Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een mega leuke quizz

Wat een mega leuke quizz! Met heel veel energie en enthousiasme van Lin was het een top avond!

Resposta da QuizX

Fijn om te horen! Linda doet het inderdaad érg goed als quizmaster! Top dat jullie het leuk hebben gehad

Classificada 5 em 5 estrelas

Die quiz is leuk en leuk isen lekker

Die quiz is leuk en leuk isen lekker. Top om bij een wijnproeverij te doen.. veel bier is ook lekker.. Leuk

Hoi Alwin,

Bedankt voor je review, zo te zien was de wijn en bier een goeie toevoeging🍻

Super dat de quiz ook zo aansloeg.
Wij hebben ook een motto,

"Bij QuizX is het altijd een feestje: geen quiz zonder een goed glas bier!"

Classificada 5 em 5 estrelas

Een super gezellige avond gehad met…

Een super gezellige avond gehad met onze personeels vereniging. Desley wist het publiek helemaal mee te krijgen en iederen was heel fanatiek! Leuke grappen! Een heel mooie avond geworden!

16 de março de 2024

Resposta da QuizX

Wat goed om te horen dat jullie zo'n leuke avond hebben gehad met jullie personeelsvereniging! Bedankt voor de mooie review 😄

Wat een top avond!

Wauw, wat een geweldige ervaring hebben we gehad met het inhuren van QuizX voor onze avond! De diversiteit van de quizvragen maakte het super interessant, en het publiek werd op een enthousiaste manier betrokken. De voorbereidingen verliepen soepel, en de communicatie was zeer prettig, waarbij het team van QuizX ook actief meedacht. Absoluut een aanrader voor een onvergetelijke avond!

21 de novembro de 2023

Resposta da QuizX

Dag Nicky, bedankt voor jouw uitgebreide review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.