Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bedrägeri. Skickar samma faktura i 3 månader. 180,66kr Betalde in den och fick samma faktura månaden därefter 180,66kr Hela fakturan från hela början gällde 66öre men dom la på 180kr betalade de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning på dessa oseriösa och aggressiva aktörer. Kundtjänst under all kritik som inte har någon som helst koll och kan inte få fram betalningsunderlag. Hotar med kronofogden direkt om du av någon an... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de pagamento

Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt.

Informações de contacto

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

69 opiniões

Respondeu a 11% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Bedrägeri

Bedrägeri. Skickar samma faktura i 3 månader. 180,66kr
Betalde in den och fick samma faktura månaden därefter 180,66kr

Hela fakturan från hela början gällde 66öre men dom la på 180kr betalade den men dom skickar om fakturan gång på gång. Nu är händelserna polisanmälda.

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Skickar inga påminnelser alls, inkasso direkt

Sopsämst företag, skickar inga påminnelser på skeva avgifter dom lägger till på fakturan, du får ingen påminnelse, för att sedan 7-8 månader senare skickar ut inkasso krav på den lilla prutt summa dom glömt påminna om. Helt sanslöst, sinnessjukt är det, så bara glatt betala inkassokravet.

2 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

går inte att logga in och dessa sitter…

går inte att logga in och dessa sitter och skickar ut hotbrev också när dom själva inte har någon fungernade sida över huvudaget detta är totalt värdelös inkassoboag att inte ha fungernade sida då går inte ens att betala heller.

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hel sjuk är faktura och inkassobranchen.

Helt sjukt hur en troligtvis normal aktör lämnar över sina fakturor till någon som inte på ett enkelt sätt gör att man kan betala sina fakturor via bank, Kivra eller autogiro.
Men alla ska väl tjäna pengar.
Jag valde inte detta, men bytt leverantör.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

har läst mkt negativt om Qvickly här…

har läst mkt negativt om Qvickly här men jag har bara gott att säga om dem. fakturorna har kommit i god tid till min mail och jag har betalat i tid. allt har funkat bra. har man stökig ekonomi med dålig koll så får man nog problem oavsett kreditbolag. jag har stenkoll och strikta rutiner på min ekonomi. kommer använda Qvickly igen om tillfälle ges

21 de janeiro de 2026

Ingen stjärna alls!

Egentligen förtjänar de inte ens en stjärna, Appen är helt omöjlig att använda, så det som ska betalas och det som är betalt inte går att skilja åt. Ofta står det ”obetald” men då hade man redan betalat.
Lägg ner hela tjänsten!

20 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dom här sitter skickar hot brev till…

Dom här sitter skickar hot brev till min gammla morsa helt sjukt svenska folket håller på helt sjukt jag kommer göra anmälan för man sitter inte skickar ut hotbrev till männikss som har blivit idkapad der gör man bara inte

2 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

They handled a simple payment from my…

They handled a simple payment from my electricity provider (SveKraft) completely wrong.
Even after I sent full proof of payment, they refused to register it correctly and kept sending messages claiming I still owed money.
Their communication is confusing, slow, and careless.
Everything was paid on time, but due to their internal mistakes I had to spend weeks fixing their error.
Avoid if you can – extremely unprofessional and unhelpful company.

13 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Påminnelse på obetald parkerings böter…

Påminnelse på obetald parkerings böter pga felaktigt inskrivet regnummer, hade skrivit fel på en siffra, har ej fått en bot på rutan men förväntas veta det ändå och betala.

Betalade tidigare en parkeringsbot direkt då den kom när jag fick den. Den betalda boten går ej att se på deras hemsida som betald trots att det finns en kolumn på hemsidan för ”historik”. Under kolumnen ”aktiva” syns den obetalda boten samt sådant som är betalt sedan länge för andra köp.

Hur ska man veta vad som gäller?

Otroligt rörigt!

22 de setembro de 2025

Varning för Quickly/Billmate

Quickly hittar inte min betalning trots att de har rätt OCR-nummer för ärendet.
Nu riskerar jag alltså förseningsavgift och i värsta fall betalningsanmärkning.
Om ni ska betala till Quickly, eller som det står i kontoutdraget, Billmate, var väldigt noga med att dokumentera allt. Jag väntar fortfarande på att mitt ärende ska lösas

27 de junho de 2025
logótipo da Qvickly

Resposta da Qvickly

Hej Sture,

Vi förstår din oro det ska såklart aldrig vara oklart om en betalning kommit in. Om OCR och uppgifter stämmer ska vi kunna spåra den. Hör gärna av dig direkt till vår kundtjänst med kvitto eller transaktionsunderlag så ser vi till att lösa det så snabbt som möjligt.

Tack för att du lyfter detta. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra rutiner.

Team Qvickly

Classificada 1 em 5 estrelas

Trasig hemaida som skriker fake eller i…

Får ett "inkassokrav" på en skuld som står som 0kr då betalningen som var sen blev betalad. Skulden är redan betald och ärendet är nerlagt, men nu vill de ha inkassokrav på 180kr baserat på en skuld på 0kr och 13kr i ränta på skulden på 0kr, helt stört.

Trasig hemsida som skriker fake eller i bästa fall amatör företag. Inga funktioner fungerar på den, inget seriöst företag skulle använda dem som inkasso, chansen är stor att de är helt fake.

8 de junho de 2025
logótipo da Qvickly

Resposta da Qvickly

Hej Tobi,

Vi beklagar att du upplevt situationen så här. Ibland uppstår det fördröjningar mellan betalning och avslut av ärendet, vilket kan leda till missförstånd kring ränta och avgifter. Hör gärna av dig till oss med ärendenummer så ser vi över det.

Team Qvickly

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.