Något hände vid betalningen av fakturan så de drog dubbelt från mitt konto, vid kontakt för återbetalning får jag bara 400 kr av 499 kr tillbaka pga att de tar ut en avgift vid återbetalning på 99 kr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snabb och trevligt samt proffsigt bemötande .
Informações sobre a empresa
Collectia hjälper företag att få betalt för obetalda fordringar och våra kunder kunder att bli skuldfria. Vi arbetar utifrån gällande lagstiftning och gör vårt yttersta för att alla ska få snabb och korrekt hjälp. Vin hanterar ca 40 000 ärenden i månaden.
Informações de contacto
Suécia
- www.collectia.se
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Collectia få dig att missa kunder
Anlitar du Collectia finns risk att du förlurar dina kunder. Fitness 24/7 i Feb kunde ej debitera månadsavgiften om 299 kr för jag begränsade mitt konto pgv en olovlig dragning från utlandet. F24/7 skickade två e-post och uppmärksammat att dragning kunde ej genomföras. Jag svarar och ber de att dra pengarna ”nu” för jag övervakar konto. Inget hände, sen svarar F24/7 att jag ska betala till Collectia. Jag försökte förhandla utifrån läget men det gick inte. Jag betalade huvudfaktura på 299 kr till F24/7 och fortsätter förhandla med Collectia om deras avgift som går på nästan lika mycket. Trots att huvudfaktura till F24/7 är betald får jag inte tillgång till gymet. Och på appen hos F24/7 står det att faktura för Mars månad är obetald därför åtkomst till gymet inte är möjligt pgv obetalda fakturor. Collectia svarar istället för F24/7 att inkassavgiften hör till hela fakturan och jag kommer inte att kunna använda tjänsten om inkassokostnad är obetald. Collectia avgifter är inte F24/7 problem har båda företag gaddat ihop sig och utpressar mig på pengar annars får jag inte använda tjänsten jag betalar för.
Pgv nonchalans och klena metoder har jag nu sagt upp medlemskapet hos Fitness 24/7 samt kräver återbetalning av 299 kr för månad mars då service inte levereras, jag bad även om bekräftelse på uppsägningen för att försäkra mig om att de inte drar pengar för April månad lämnade F24/7 oxå utan respons. Girighet och klen attityd om så lite som hade kunnat betydda mycket i slutresultat är vedervärdig hos båda företag. Hot och utpressning på pengar strider mot god sed.
Något hände vid betalningen av fakturan…
Otrevliga och omedgörliga och kan inte ta hänsyn till något utan hänvisar bara till deras regler. Riktigt girigt företag som bara bryr sig om sina pengar!
Snabb och trevligt samt proffsigt…
Snabb och trevligt samt proffsigt bemötande .
Det värsta kundtjänstsamtalet någonsin
Det här var det absolut värsta samtalet jag någonsin haft med kundtjänst. Elin var otrevlig, helt oprofessionell och verkade mest ha bråttom att lägga på. Hon lyssnade inte på mina frågor utan försökte bara slänga över ansvaret på någon annan för att slippa hjälpa. Jag fick ingen som helst hjälp eller lösning. Mycket frustrerande och fullständigt värdelöst bemötande.
oprofessionella
oprofessionella! Och dryga kundtjänst. Får fakturor hem som är betalda
Väldigt dåliga helt ärligt
Väldigt dåliga helt ärligt, de försöker dra ut på ärendet för att utöka skulderna. Jag betalade men de säger att du måste skicka skärmbild på betalningen och den som pratar var riktig trött verkade det som och inte brydde sig. Sjukt att detta tillåts i Sverige. Nordic Wellness borde skämmas att de samarbetar med detta företag.
Min son fick påminnelse utan att få…
Min son fick påminnelse utan att få fakturan. Man ringer dem och de svarar inte.
Rena bedragare
Rena bedragare, försöker driva falska skulder!
Anmäl de direkt
Varning för detta företag
COLLECTIA AB är ett företag med oproffsig och undermålig service. Personalen agerar okunnigt och är dessutom både otrevliga och nonchalanta.
Jag vill varna alla företag för att använda Collectias tjänster! Ni riskerar att förlora era kunder på detta företag!
Blufföretag som skickar förfalskade…
Blufföretag som skickar förfalskade fakturor utan anledning, trots att man redan betalat. Borde inte få existera.

Resposta da Collectia.se
Bluff!
Varför är en sådan företag är i tjänst i Sverige?
Det finns inte en enda positiv omdöme av alla människor som har varit i kontakt med dom.
Totalt bluff akta er!
Brutalt dåliga
Hatar dem. Får meddelande om att betala faktura som jag betalar, får senare meddelande om samma faktura och betalar den IGEN, och sedan får jag ett till meddelande om samma fittfaktura igen men det står att det inte finns något där(eftersom den är betald) men sen helt plötsligt får jag den tredubblad summa av dessa incels. Rekommenderar inte
Receive Payment but no Receipt
such an immature staff and lame business model. I have paid couple of bills due to autogiro is not supported in my company bank account. but to register the transaction i cannot get any receipt which mention the details of transaction. Even a small grocery store gives you receipt for your payment in sweden . is collectia buisness even legal in sweden ?
Oregelbundna utskick med hänvisning…
Oregelbundna utskick med hänvisning till deras hemsaid som listar oförståelig information. Svara inte på meddelanden eller telefon
väldigt otrevliga
Värsta systemet och kundtjänst jag någonsin varit med om. När man försöker förklara och be om hjälp försöker dem avbryta en.'
Jag pratade med en av de som är väldigt otrevliga och hade ingen vilja att hjälpa en.
Vi har fått ett inkasso krav på en…
Vi har fått ett inkasso krav på en bluff faktura som dom nu skickat till kronofogden. Otrevlig kundtjänst som inte kan hjälpa till med någonting. Borde stänga ner detta oseriösa företag och ge kundtjänst lyckopiller.
Skickar fakturor som är förfallna redan…
Skickar fakturor som är förfallna redan när dom ramlar ner i brevlådan, detta har nu skett månad efter månad. Sedan kräver dom "såklart" ränta och påminnelseavgift på den fakturan som kom sent. STOR VARNING är faktiskt inte värt 1 stjärna knappt noll.
Det här bolaget är ett skämt
Det här bolaget är ett skämt.
Otrevlig kundtjänst, och helt värdelöst system. Betalade in för mycket då dem själva skickade dubbla fakturor, ringde och förklarade detta då säger dom att dom inte betalar tillbaka per automatik utan man behöver själv ringa tillbaka för att begära återbetalning. När man sedan ska få sina pengar återbetalade för något de själva ställt till, tar de ut en avgift på 99 kronor för administrativ tjänst. Finns ingen rimlighet i detta överhuvudtaget.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.