De website is makkelijk toegankelijk. Keuze maken is overzichtelijk te volgen. Opties zijn ook duidelijk. Zuignappen is wel wat duurder, maar op zich logisch. Na bestelling gedaan te hebben wel b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Toen het raambord binnen kwam zat er maar 1 zuignap bij, gelijk een mailtje gestuurd. Dezelfde dag antwoord en de volgende dag werden er 4 zuignappen nageleverd. Het bord heeft inmiddels een paar dag... Ver mais
Beste, wij zijn zeer tevreden over raambordje.nl en hebben ook vrienden, familie en andere kunnen inspireren om eens op de website te gaan kijken. Mooi optijd binnen gekregen. En onze dochter was heel... Ver mais
Een geslaagd raambord voor onze dochter, maar dan wil je het net even anders (niets nieuws in mijn leven zouden andere zeggen). Contact opgenomen met de vraag of een eigen ontwerp ook mogelijk is. Sne... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Echt een prachtig mooi bord en…
Echt een prachtig mooi bord en makkelijk te bevestigen. Snel in huis gekregen. Dank jullie wel
Mooi en stevig bord
Mooi en stevig bord, was makkelijk te bevestiging op het raam.
Prcs zoals op de site!
Mooi bord, stevig en duurzaam. Zit goed stevig op het raam geplakt.
Was stevig en goed verpakt voor het transport. Product prcs zoals op de foto/site, erg tevreden!
Mooi bord!
Mooi bord!
Jammer dat een hoek van de verpakking stuk was.
Gelukkig was het bord heel.
Super dank jullie wel echt een hele…
Super dank jullie wel echt een hele mooie bord optijd geleverd eigenlijk niks te klagen
Het dubbelzijdig plakband op de…
Het dubbelzijdig plakband op de zijranden doen aan de binnenkant ipv grote deel op het bord zelf dan blijft hij zitten, nu dus niet

Resposta da Raambord.nl
Een goede keus voor een originele viering
Na bestelling gedaan te hebben wel bevestiging ontvangen, maar de beloofde track en trace bleef helaas uit. Kijkend naar de status bleef het op verwerken staan. Zo was ik dus verrast toen het pakket opeens werd geleverd.
Hangt nu mooi op het raam en al veel positieve berichten over ontvangen.
Een mooi bord
Een mooi, kwalitatief prima, bord ontvangen. En met zuignappen die goed blijven zitten. Super leuk om zo te vertellen dat je geslaagd bent.
Netjes verpakt en optijd bezorgd
Netjes verpakt en optijd bezorgd.
En volgens verwachting.
Heel mooi raambord
Heel mooi raambord! Precies zoals ik dacht en op tijd geleverd, voordat de uitslag er was
Goede kwaliteit van producten en goed…
Goede kwaliteit van producten en goed komunikasi met de verkopen.
Helemaal top.
2 Hele mooie raamborden besteld voor…
2 Hele mooie raamborden besteld voor onze zoon en dochter, beiden geslaagd! Heel blij mee, vooral met de snelle levering!
Geweldig bord
Bij ons mogen wij van de vve niet aan de gevel boren voor een vlaghouder. Jullie naambord was de perfecte oplossing om aan iedereen te laten weten dat mijn Sara geslaagd is.
Mooi bord
Mooi bord! Makkelijk te bevestigen.
Snel geleverd. We hebben onze dochter en leuk mee kunnen verrassen.
Tevreden
Snelle levering van het "geslaagd bord". Goed verpakt, makkelijk te hanteren/ophangen. En een klantvriendelijk voorwaarden van het eventueel niet slagen! Was gelukkig niet nodig 😉
Super mooi en sterk raambord
Super mooi en sterk raambord! Ook de plakstrips zijn zeer sterk!
Snelle levering zeer content over het…
Snelle levering zeer content over het product zoals gemaakt op de site ook zo is ide aangekomen ben er super blij mee zeker een aanrader om een raambord te bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.