Leia as opiniões dos outros
Vlotte bestelling en afhandeling. Het plaatsen zelf ging vlot dankzij plaatser Frederik waarmee het aangenaam communiceren en samenwerken was. Fijn dat hij ook goed overweg kon met onze grote hond.... Ver mais
De plaatser Gino Verbeke heeft fantastisch werk geleverd. Samen met hem hebben we de oude ramen uitgebroken en de nieuwe ramen geplaatst. Perfect binnen de tijdspanne die voorzien was. Gino werkt g... Ver mais
Alles perfect verlopen. Perfecte plaatsing, volledige uitleg gekregen. Zeer vriendelijk! Bedankt voor alles Frederik! We kopen zeker terug bij Raamwinkel voor verdere afwerking van ons huis!
Informações sobre a empresa
Sobre RAAMWINKEL
Topmerken aan fabrieksprijzen
Van doe-het-zelf …
tot alles geplaatst
Doe-het-zelf, doe een beetje, of doe helemaal niets! Bij Raamwinkel ondersteunen we iedereen: van zelfbouwers tot comfortzoekers, met een bouwtraject op maat.
Een menukaart aan diensten
Kies uit onze comfortdiensten zoals opmeting, plaatsing, uitbreken en binnenafwerking. Jij beslist wat je zelf doet en wat je aan ons overlaat.
Enkel topmerken
Onze ramen en deuren zijn van Belgische en Duitse topkwaliteit, perfect op maat gemaakt voor jouw project. Met A-merken aan fabrieksprijzen bespaar je meer dan 40%.
Informações de contacto
2880, Bornem, Bélgica
- raamwinkel.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Werken met onderaannemers die naar niets kijken, veel schade, slechte plaatsing zelfs gebarsten glas vanuit chassis.
Werken met onderaannemers die naar niets zien, zonder enige controle door de firma. Slechte plaatsing en veel schade. Barst in glas komende vanuit chassis, niet te zien in begin en door warmte verder doorbarst wordt niet vervangen. De buitenafwerking na 4 maand nog steeds niet gebeurt. Binnenafwerking lamentabel en niet volgens de regels der kunst met veel schade. De communicatie met bedrijf loopt slecht, je krijgt mail met nummer dat binnen de 5 dagen contact met je opgenomen wordt, tevergeefs geen reactie... Je wordt van kastje naar de muur gestuurd.
Zeer tevreden over de plaatsing van…
Zeer tevreden over de plaatsing van onze nieuwe ramen! Glenn heeft uitstekend werk geleverd.
Vlotte bestelling en afhandeling.
Vlotte bestelling en afhandeling.
Alles proper achtergelaten en correct gewerkt.
Kwaliteitsvolle ramen met eerlijke service
Goede service en advies bij het bezoek aan Raamwinkel in Roeselare. Na de controlemeting werden de ramen besteld en gemaakt. Eenmaal de ramen klaar waren, kregen we telefoon om de datum af te spreken van plaatsing. Vandaag en gisteren werden de ramen geleverd en met hulp van Gino van Raamwinkel geplaatst. Heel goede en degelijke plaatsing van kwaliteitsvolle ramen.
Eindeloze opeenstapeling van fouten
Raamwinkel kiezen is zonder twijfel één van de grootste fouten van onze hele verbouwing. Onze ramen werden in september 2024 geplaatst en bijna 2 jaar later (!!) is het nog altijd niet correct afgewerkt. Verkeerd glas, niet-passende vliegenramen, ontbrekende materialen, verkeerd en slordig geplaatste kruishouten… Alles wat fout kon lopen, is fout gelopen. En telkens hetzelfde verhaal: maandenlange stilte, zelf blijven bellen en mailen, opnieuw afspraken inplannen en vervolgens vaststellen dat er wéér iets verkeerd of onvolledig is. Zelfs bij de 4de interventie (!) kon niet alles worden afgewerkt omdat er opnieuw onvoldoende materiaal was voorzien. Dit is geen eenmalige fout meer, maar een opeenstapeling van gebrekkige voorbereiding, slechte communicatie en ondermaatse uitvoering.
De zogenaamde na-service is ronduit beschamend. Van enige professionele opvolging is amper sprake: als klant mag je zelf eindeloos achter Raamwinkel aan zitten om hun eigen fouten rechtgezet te krijgen. Zelfs na een formele ingebrekestelling lukt het blijkbaar nog steeds niet om dit dossier eindelijk in één keer correct af te handelen. De hoeveelheid tijd, energie en frustratie die wij hier intussen aan verloren hebben, is totaal buiten proportie. Wie ramen zoekt en verwacht dat een leverancier verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets fout loopt: blijf hier ver vandaan. Wij zouden Raamwinkel aan niemand aanraden en hebben voor onze overige ramen van aanbouw en bijbouw een andere leverancier gekozen.
Alles perfect verlopen
We kopen zeker terug bij Raamwinkel voor verdere afwerking van ons huis!

Resposta da RAAMWINKEL
De levering was mooi op tijd volgens…
De levering was mooi op tijd volgens afspraak.Goede en duidelijke "begeleiding" van Fredik!De "samenwerking" was zeer aangenaam!
Topservice van Frederik
Topservice van Frederik. Denkt mee om kleine problemen op te lossen. Geen vraag is teveel.

Zeer tevreden over plaatser Frederik
Zeer tevreden over plaatser Frederik. Stipt op tijd, vriendelijk, zin in een grapje.
Proper werk geleverd.
Top!

Bedankt Mr Elsen
Bedankt Mr. Elsen voor de aangeboden oplossing na enkele perikelen...

Resposta da RAAMWINKEL
Mooi op tijd voor levering.
Mooi op tijd voor levering.
Goed werk. Proffessionele omgang met klant. Topservice. Niks op aan te merken.
Plaatser. Jasper.

Simply the best
Simply the best. Vriendelijke en zeer harde werker. Werken snel en perfect uitgevoerd door Frederik… Een echte aanrader!

Resposta da RAAMWINKEL
Het bezoek aan de toonzaal en het…
Het bezoek aan de toonzaal en het verkoopgesprek verliepen heel vlot. Ook de opmeting werd duidelijk en correct uitgevoerd en alles werd goed overlopen.
Het enige minpunt is de planning van de plaatsing. De levertijd van 10 weken is al vrij lang, en pas als bestelling af fabriek is, kan een afspraak voor de plaatsing worden ingepland. Daardoor loopt de totale wachttijd behoorlijk op.
De plaatsing zelf was echter uitstekend. Glen heeft fantastisch werk geleverd: ongelooflijk efficiënt, vriendelijk en enorm hardwerkend. Een echte vakman. Mochten alle plaatsers zo werken, dan zou de ervaring perfect zijn!

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Aangename en goede service van begin tot einde! Zeer goed geholpen bij de opmeting en bestelling, goed geplaatst door Jasper en Bram

Hallo
Hallo ,
Ben echt heel tevreden van concept
Van Raamwinkel.
Super tevreden van Frederik , kent super goed zijn vak .
Heel vriendelijk persoon om mee samen te werken.

Resposta da RAAMWINKEL
De plaatser Gino Verbeke heeft…
Gino werkt gedetailleerd, rustig, een aangename man!
Ik ben zeer tevreden van het resultaat en ik raad het zeker aan bij mensen.

Jasper was supper vrindelijk
Jasper was supper vrindelijk
En alles goed en proper geplaats 🔝

Goeie service
Goeie service. Competent personeel die meedenkt bij de offerte maar ook bij de installatie.
Mathijs en Frederick hebben ons heel goed geholpen.

Resposta da RAAMWINKEL
Twee mannen gino en Thomas hebben hier…
Twee mannen gino en Thomas hebben hier fantastisch werk afgeleverd alles is netjes top mannen