Banner for RAAMWINKEL

RAAMWINKEL Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en advies bij het bezoek aan Raamwinkel in Roeselare. Na de controlemeting werden de ramen besteld en gemaakt. Eenmaal de ramen klaar waren, kregen we telefoon om de datum af te spreken... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vlotte bestelling en afhandeling. Het plaatsen zelf ging vlot dankzij plaatser Frederik waarmee het aangenaam communiceren en samenwerken was. Fijn dat hij ook goed overweg kon met onze grote hond.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De plaatser Gino Verbeke heeft fantastisch werk geleverd. Samen met hem hebben we de oude ramen uitgebroken en de nieuwe ramen geplaatst. Perfect binnen de tijdspanne die voorzien was. Gino werkt g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles perfect verlopen. Perfecte plaatsing, volledige uitleg gekregen. Zeer vriendelijk! Bedankt voor alles Frederik! We kopen zeker terug bij Raamwinkel voor verdere afwerking van ons huis!

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de janelas de PVC
  2. Fornecedor de quadros de alumínio

Sobre RAAMWINKEL

Topmerken aan fabrieksprijzen

Van doe-het-zelf …
tot alles geplaatst

Doe-het-zelf, doe een beetje, of doe helemaal niets! Bij Raamwinkel ondersteunen we iedereen: van zelfbouwers tot comfortzoekers, met een bouwtraject op maat.

Een menukaart aan diensten

Kies uit onze comfortdiensten zoals opmeting, plaatsing, uitbreken en binnenafwerking. Jij beslist wat je zelf doet en wat je aan ons overlaat.

Enkel topmerken

Onze ramen en deuren zijn van Belgische en Duitse topkwaliteit, perfect op maat gemaakt voor jouw project. Met A-merken aan fabrieksprijzen bespaar je meer dan 40%.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

82 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

70 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie ramen, mooie service!

Samen met Thomas 3 ramen en 1 deur geplaats, ging vlot en met een goed humeur. Ondanks de hitte een top service, wanneer we meer ramen nodig hebben bestellen we terug zonder twijfel!

18 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback, ik geef het ook intern door!

Classificada 5 em 5 estrelas

Glen en Frederik waren vakkundige…

Glen en Frederik waren vakkundige installateurs, zowel bij de uitbraak van de bestaande ramen als bij het plaatsen. Vriendelijke en behulpzame mannen. Ons volgende projecten zullen zeker via Raamwinkel verlopen. Ook een dikke pluim voor Nancy, zocht mee voor oplossingen en reageerde snel op onze vragen.

16 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback Sandra, ik geef het intern door!

Prima werk

Jasper komen plaatsen. Zo moesten er meer zijn. Prima werk, vriendelijk, professioneel geplaatst .

15 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback Daniel, ik geef het zeker door!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, alles volgens planning. Bedankt Gino!

12 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback Lars, ik geef het zeker ook door!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de kwaliteit en plaatsing

Zeer tevreden over de kwaliteit van ons raam en ook de De installateur Fredrik was heel professioneel en efficiënt. Op basis van deze ervaring raad ik de raam winkel aan voor ramen

8 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback, ik geef het zeker intern door.

Goede service en samenwerking

2 dagen met assistentie geboekt. Samen met onze plaatser Thomas alles vlot kunnen installeren, we hadden een zeer goede samenwerking. 2 opmerkingen tijdens de levering maar hier zijn ze direct mee aan de slag gegaan en is al opnieuw besteld en zal achteraf geleverd worden.
Een zeer goede service van a tot z.
Zeker een aanrader.

4 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Top kwaliteit en zorgvuldige plaatsing

Duidelijk advies voor om het zelf op te meten, gemakkelijk besteld. Onze plaatser Thomas heeft een snel en met zorgt geplaatst. De kwaliteit van het schrijnwerk is ook top. Kortom, van Raamwinkel enkel lof! Aanrader

3 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback, ik geef het zeker intern door!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hulp bij plaatsing en uitbraak voor 25…

Hulp bij plaatsing en uitbraak voor 25 ramen. De eerste dag 3 plaatsers en een kraanman voor de grote ramen en wij waren met 2. Er zijn een aantal dingen de eerste dag niet helemaal correct verlopen. Ze namen mijn opmerkingen heel serieus en dankzij de tussenkomst van Raamwinkel werd dit de 2de dag helemaal rechtgezet zodat de 25 ramen toch allemaal geplaatst konden worden op 2 dagen tijd. Hiervoor gaat mijn dank uit naar Frederik, Bram en ook Gino. Ik ben heel tevreden hoe de problemen de eerste dag aangepakt werden en opgelost. Kortom, voor mij een aanrader. We hebben ondertussen ook een tweede reeks ramen besteld bij hen.

1 de junho de 2026

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback Tim, ik geef het zeker ook door aan de plaatsers. Ze zullen dit zeker waarderen.

Top bedrijf

Top bedrijf! Zeer betrouwbaar en klant gericht!

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback Laure!

Een zeer tevreden klant

Frederik heeft ons geholpen met de ramen en deuren te plaatsen en de oude uit te breken.

Wij zijn super tevreden over de uitvoering! Een zeer vriendelijke man die zijn vak door en door kent en ons goed op weg heeft kunnen zetten om alles tot in de puntjes te kunnen afwerken.

Alles is tip top in orde. Van de vliegenramen tot de raamtabletten, kortom ALLES.

Zeker een aanrader!

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback, ik geef het zeker ook door aan Frederik!

Ramen

Jasper heeft ons geholpen bij de plaatsing van onze ramen. Dit is vlot verlopen. Het was aan fijne samenwerking en we zijn blij met het resultaat. 1 raam was tijdens transport beschadigd, maar dit is meteen opgenomen en gaat vervangen worden.

Resposta da RAAMWINKEL

Bedankt voor de feedback, ik geef het ook door aan Jasper!