Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service had het modelnummer niet. Afbeeldend van sticker gestuurd. Ze gaven aan waar de qr code van de fabrikant stond gemaild naar autocodes binnen een paar uur de code ontvangen. Super... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn accu was eruit gehaald ivm reparatie, hierdoor een code aan moeten vragen voor mijn Renault Clio. Vanochtend aangevraagd en binnen 1 uur al antwoord terug met de juiste code. Ik wist niet zeke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

414 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Radio code alsnog ontvangen.

Door onduidelijke reden geen email ontvangen met code..
Na een email en Whatsapp.. na paar dagen later ,reactie..met code..via wahtsapp..nog niet gebruikt ,had inmiddels een andere radio geplaatst..uiteindelijk toch nog prima geregeld door dit bedrijf..aanrader..!!

18 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters!

Oplichters!

De code voor mijn radio opgevraagd bij radio-code.nl. Nooit een code ontvangen

Vervolgen een mail willen sturen, bestaat het mail adres niet, meerdere appjes gestuurd aangezien ze niet telefonisch zijn te bereiken maar nooit een reactie gehad.

Kortom niet een zaak om mee in zee te gaan.

30 de agosto de 2024
logótipo da Radio-Code.nl

Resposta da Radio-Code.nl

U heeft zelf de mail adres verkeerd ingevoerd, zoals wij u hebben laten zien in het whatsapp gesprek.

klasse

zeer goede service, snel een antwoord gehad,top bedrijf

2 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Beter dan de autodealer!!

Geruime tijd accu losgekoppeld geweest ivm reparatie aan mijn Jeep Patriot. Je raad het al........geen radio meer. Bij de Jeepdealer alle info verstrekt die nodig was volgens hun: VIN van de auto, radio serienummer en streepjescode. Na 2 dagen het antwoord "In onze database is geen radiocode gekoppeld aan de gegevens en onderhoudsboekjes van deze Jeep. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de leeftijd ( 16 jaar ) van het voertuig".
Gelijk na dit bericht Radio-Code.nl ingeschakeld en meteen na 1 dag de juiste code ontvangen! Dus in de helft van de tijd en met minder gegevens dan de Dealer nodig had.

19 de junho de 2024

Radiocode

Bij het vernieuwen van mijn accu geen by-pass gemaakt. Resultaat,radio deed het niet meer en geen code meer te vinden. Gezocht op internet en bij dit bedrijf terecht gekomen. Uitleg gevraagd via de mail en kreeg direct een reactie. Gedaan wat er mij is uitgelegd en binnen een dag de code binnen gekregen
Radio doet het gelukkig weer
Aan de werkwijze van deze mensen kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Krijgen een hele dikke 10 van mij. Nogmaals bedankt
Mvg Henk Bos

8 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

heel net bedrijf komt hun afspraak na.

heel net bedrijf komt hun afspraak na.
ik heb deze auto net maar er moest een nieuwe accu in. maar wat ik niet wist dat er een code op der radio zit en was er niet bij geleverd.tot ik radio-code.nl zag op internet een mail gestuurt gisteravond en op zondag de code al binnen.
radio-code.nl heel erg bedankt
code werkt

26 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.