RAJAPACK Nederland Opiniões 124

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik begrijp die negatieve reacties niet zo goed. Er was in eerste instantie iets misgegaan met de bestelling (zal wel iets technisch zijn geweest, wat ik dan niet begrijp), maar na een telefoontje pri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zag een hoop negatieve beoordelingen dus voor ik mijn bestelling heb gedaan, heb ik het bedrijf even gebeld. Persoon aan de telefoon klonk vriendelijk en ik heb toen de bestelling geplaatst (draagt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top bedrijf ! Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service geleverd door Mart Walstra van de Sales Department. Ik ben sinds vandaag een nieuwe klant bij RAJA en hij belde mij gelijk op om te vragen naar meer informatie, en dat ik mijn winkelmand... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista
  2. Grossista de acessórios para escritório
  3. Loja de embalagens

RAJAPACK Nederland is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen voor élke professional. Om haar klanten tijd en geld te laten besparen, kunnen ze hun aankopen hier groeperen bij slechts 1 leverancier. In haar webshop kan u kiezen uit vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar. Als lid van de internationale RAJA Group is RAJAPACK Nederland bovendien actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

124 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Kon véél beter verpakt worden

Wij bestelden diverse formaten brievenbusdoosjes.
De doosjes werden verpakt in een slecht passende omdoos, waardoor de omdoos open en beschadigd aankwam. Gelukkig was de inhoud onbeschadigd.
Maar van een dozen-leverancier zou je toch mogen verwachten dat ze hun zendingen goed verpakken....?

14 de novembro de 2024

Beste,

Bedankt voor je feedback en voor het melden van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de verpakking van je bestelling niet voldeed aan de verwachte kwaliteit. Hoewel we blij zijn dat de inhoud onbeschadigd is aangekomen, begrijpen we dat een goede verpakking essentieel is.

We hebben je opmerkingen doorgegeven aan ons logistieke team, zodat zij dit verder kunnen onderzoeken en de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons Sales team via 0800 224 24224 of sales@rajapack.nl.

Met vriendelijke groeten,
Het RAJA-team

Classificada 3 em 5 estrelas

The boxes are fine in themselves

The boxes are fine in themselves, but the transport they have arranged at the moment is really a drama. This was also the reason that I am looking for another company to be able to deliver boxes.

13 de novembro de 2024

Dear,

Thank you for your feedback. While we are pleased to hear that you are satisfied with the quality of our boxes, we deeply regret that the transportation service did not meet your expectations. We understand how crucial reliable delivery is and are actively reviewing our logistics processes to address these issues.

We sincerely apologize for the inconvenience this has caused.
Should you have any further questions or wish to discuss this matter further, please feel free to contact our Sales team at +31 0800 224 24 24 or sales@rajapack.nl.

Kind regards,
The RAJA Team

bestelling en afhandeling prima

bestelling en afhandeling prima. Een minpunt voor de vervoerder die vrijdag de pakketjes buiten bij het hek plaatste. Het hele weekend buiten gelegen in het zicht voor iedereen

8 de novembro de 2024

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback! We betreuren het dat de bezorging niet goed is verlopen en dat de pakketjes onbeheerd zijn achtergelaten. We nemen dit op met onze vervoerder om dit te verbeteren. Bedankt voor het melden!

Het RAJA-team

Top sevice

Top sevice. Denken mee en komen met oplossingen. Veel opties mogelijk. Top om zaken mee te doen

1 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Artikel was niet geleverd...

Een artikel was na een paar dagen niet geleverd?
Een mail naar sales en de volgende dag kwam het artikel al. Echt een geweldig support.
Al 5 jaar klant van Rajapack en nog steeds tevreden.
Een grote keus aan verpakking kartons bij Rajapack.

8 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en vriendelijk geholpen

In het verleden een minder goede ervaring gehad met Rajapack maar dat is naar volle tevredenheid opgelost. Nu ook snel en vriendelijk geholpen en de order de volgende dag geleverd!

31 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.