Leia as opiniões dos outros
Top bedrijf ! Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder... Ver mais
Top service geleverd door Mart Walstra van de Sales Department. Ik ben sinds vandaag een nieuwe klant bij RAJA en hij belde mij gelijk op om te vragen naar meer informatie, en dat ik mijn winkelmand... Ver mais
Informações sobre a empresa
RAJAPACK Nederland is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen voor élke professional. Om haar klanten tijd en geld te laten besparen, kunnen ze hun aankopen hier groeperen bij slechts 1 leverancier. In haar webshop kan u kiezen uit vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar. Als lid van de internationale RAJA Group is RAJAPACK Nederland bovendien actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa.
Informações de contacto
Postbus 9415, 4801LK, Breda, Holanda
- 0800-224 24 24
- Sales@rajapack.nl
- rajapack.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
All went fast
All went fast , contact , samples , production so a good experience
Bestelling niet ontvangen…
Bestelling niet ontvangen waarna Raja vraagt formulieren op te sturen maar er wordt aangegeven dat deze niet zijn ontvangen. Na diverse mails nog steeds de zending niet opnieuw opgestuurd gekregen.

probeem
Ik had laatst een probleem met geleverde dozen, maar dat hebben ze heel netjes verholpen.
Goede kwaliteit producten en snel…
Goede kwaliteit producten en snel geleverd.
Wat een clowns!
Wat een clowns hier bij dit bedrijf: product besteld (custom tape) en ben vier maanden lang het bos ingestuurd. Conclusie: na vier maanden geen product en ze hebben een grote klant misgelopen.
Bestelling geplaats
Bestelling geplaats, het was een custom print tape. kon niets laten aanpassen, wou de order annuleren en de betaling terug krijgen dit was helaas te moeilijk!
Besteld is besteld pas op voor dit bedrijf, je geld ben je kwijt!

Resposta da RAJAPACK Nederland
Heel tevreden over telefonische hulp en het pakket!
Ik begrijp die negatieve reacties niet zo goed. Er was in eerste instantie iets misgegaan met de bestelling (zal wel iets technisch zijn geweest, wat ik dan niet begrijp), maar na een telefoontje prima opgelost en ik kreeg als nieuwe klant ook nog een leuk cadeautje! Doosjes prima kwaliteit.
Wellicht heeft Raja haar klantenservice verbeterd?
Prima !
Goede kwaliteit en snelle leveringen.
Fijn contact met het salesteam. Snelle offertes en bij voldoende afname is er een prijsafspraak te maken.
Misleidende teksten bij RAJA pack
Artikel besteld bij RAJA pack. In de omschrijving staat
Palletdoos:
13,45 € Excl. BTW per voordeelpakket van 2
Ik heb er 2 besteld en dan verwacht je 4 dozen te ontvangen. Echter RAJA pack levert 2 dozen en zegt
nee de prijs is als je er 2 besteld. Na contact met de verkoopafdeling willen niet 2 extra dozen opsturen.
Misleidende teksten!!

Resposta da RAJAPACK Nederland
Het groene imago dat Rajapack graag wil wordt teniet gedaan met die milieuvervuilende catalogus iedere paar maanden
Raja pretendeert erg groen te zijn, maar zodra je hier 1 keer iets hebt besteld, ontvang je iedere paar maanden ongevraagd een zware milieuvervuilende catalogus van bijna 700 pagina's. We leven inmiddels toch echt in 2024, dan is zo'n catalogus niet meer van deze tijd, met alle digitale mogelijkheden. Je kunt het zelf ook nergens "uit" zetten, daarvoor moet je speciaal contact opnemen met de servicedesk die het overduidelijk maar onzin vinden en die het ook niet zo veel kan schelen.
Edit: de reactie van Rajapack laat duidelijk zien dat dat groene imago alleen maar een marketing trucje is. Een werkelijk groen bedrijf begint met digitale informatievoorziening en communicatie en voor de mensen die wat ondersteuning nog hebben zijn er contactmogelijkheden. Voor de paar neanderthalers die er de voorkeur aan geven om een 652 pagina tellende bomenkiller van een catalogus te lezen, kun je op speciaal verzoek een papieren catalogus opsturen. Niet andersom.

Resposta da RAJAPACK Nederland
Infficiëntie van uw administratieve procedureerder genoemde…
Naar aanleiding van de eerder genoemde levering op een onjuist adres, namelijk dat van de heer Pietje Jantje, wens ik u op de hoogte te stellen dat ik de ontvanger ben geworden van het betreffende pakket met een gewicht van bijna 200 kilogram.
Dit pakket werd ongevraagd bij mijn woonadres afgeleverd, hoewel er niemand aanwezig was.
Na contact met uw organisatie werd mij medegedeeld dat het pakket binnen een periode van 10 dagen zou worden opgehaald.
Tot mijn ontsteltenis ontving ik na drie dagen ook nog een factuur, opgesteld op mijn adres.
Dit getuigt van een aanzienlijk gebrek aan competentie binnen uw organisatie.
Naar aanleiding van mijn daaropvolgende telefonische klacht ontving ik een e-mail waarin werd aangekondigd dat er binnen een termijn van 2 tot 3 weken een creditnota zou worden verstrekt, echter pas na ontvangst van het pakket voor inspectie en goedkeuring.
Deze gang van zaken roept niet alleen ernstige vragen op met betrekking tot uw logistieke processen, maar ook met betrekking tot de efficiëntie van uw administratieve procedures. Het is onacceptabel dat ik, als onschuldige ontvanger, geconfronteerd word met een dergelijke opeenstapeling van fouten aan uw zijde.
Ik verzoek u dringend om deze kwestie met de hoogste prioriteit te behandelen en onverwijld de nodige stappen te ondernemen om de geconstateerde fouten te corrigeren. Een onmiddellijke herziening van de uitgevaardigde factuur en een snelle afhandeling van de creditering zijn vanzelfsprekend.
Ik verwacht dat u deze zaak serieus neemt en dat dit incident niet alleen grondig wordt onderzocht, maar ook dat er passende maatregelen worden genomen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Foute levering, maar gelukkig wel geleverd!
Foute levering, maar ze hebben het wel goedgemaakt door de andere helft op te sturen! Ik kreeg binnen een paar dagen de rest van mijn levering. En de klantenservice is echt toppie! Ik werd meteen geholpen en ze hebben gelukkig aan hun woord gehouden. Dus ik kom hier zeker weer terug voor een bestelling~!
Top service geleverd door Mart Walstra…
Top service geleverd door Mart Walstra van de
Sales Department. Ik ben sinds vandaag een nieuwe klant bij RAJA en hij belde mij gelijk op om te vragen naar meer informatie, en dat ik mijn winkelmand kon aanpassen voor extra korting. Tevens goed gesprek gehad en is nu mijn vaste contactpersoon. Dikke 10 voor service!
15 jaar trouwe klant, maar garantie kennen ze niet!
15 jaar trouwe klant, van de 6 dozen krijg je 1x doos met 200 bubble enveloppen zonder plakrand 1x doos met 200 enveloppen waar de bubble verkeerd om erin zit en moet je eerst open snijden om te kunnen gebruiken. Dit gemeld en verwijzen ze naar de verkoopvoorwaarden 8.1 en 8.4
M.A.W. er is na betaling factuur geen garantie te claimen of het moet binnen 5 dagen zijn.
Ik verstuur geen 1800 enveloppen in 5 dagen!!
Maar dat snappen ze niet.
PHHHHH nog meer oud papier 400 enveloppen.
Ga wel naar een ander.
I am very satisfied with the company…
I am very satisfied with the company experience so far. My account representative Jessy is so kind and running good communication. I recommend this company.
Foutieve zending
Foutieve zending
Wij zijn al heel lang klant bij Raja maar wat ik nu meemaakt gaat mijn verstand te boven!!!
Raja maakt een fout in magazijn met verpakken waardoor ik de helft van mijn bestelling op 2 verzend labels krijg en de andere helft nog in hun magazijn staat.
gelijk gemeld en moets ik een formulier invullen van DPD ??
hoezo het is toch niet mijn probleem ?
maar goed ik ben behulpzaam en doe dit gewoon.
2 dagen later had ik de andere helft van bestelling die opnieuw gestuurd was. so far so good zou je denken !!
helaas een week later staat hier iemand van DPD op de stop met formulieren om een onderzoek te starten naar het Manco pakket wat helemaal niet manco is omdat ze 2 pakketlabels op de helf van mijn bestelling hebben geplakt!!!!!
De vraag van DPD of ik 2 zendingen heb gehad is ja en ik heb de labels hier nog.
alleen had 1 label de andere helft van mijn bestelling moeten zijn.
ik heb in goede trouw hier voor getekend.en gelijk met Raja kontakt gezocht om het probleem uit te leggen.
Ze snapte het helemaal !!!
Alleen belde ze mij op dat ik de rekening van de na geleverde halve bestelling moet betalen en hangen mij op dat ik getekend heb voor 1 zending met 2 labels en daarmee bekent dat ik het WEL heb gekregen ????????
Op de een of andere manier kan ik niet aan hun verstand brengen dat ik in eerste instantie de helft van mijn betstelling heb gekregen met 2 VERZENDLABELS MET IEDER EEN EIGEN NUMMER
en dat de helft van mijn bestelling dus in tweeen gesplitst was. waardoor het lijkt alsof ik alles heb gekregen wat dus niet zo is en nu moet ik de na gezonden zending betalen en blijven zich verschuilen dat ik bij dpd hiervoor getekend heb,
ik wordt dus uitgemaakt als dief alsof ik voor ons bedrijf die al meer dan 30 jaar bestaat dat zal doen en al deze moeite voor let op 34 euro?????
het heeft mij nu al zoveel tijd ( geld) en ergernis gekost dat het wel hele dure doosjes zijn geworden!!!!
Het resultaat is dat wij Teleservice Nederland BV geen zaken meer doet met RAJA.
Zo ga je echt niet met klanten om JAMMER
Trouwe klant en goede ervaringen
Bestel al jaren nu bij Rajapack en zeer tevreden. Wordt goed en snel geholpen en de producten zijn van goede kwaliteit.
Ik sta te kijken van de negatieve…
Ik sta te kijken van de negatieve reviews. Wij kopen behoorlijk wat in op jaarbasis. Bestellingen zijn altijd snel en correct binnen. Mochten we ergens mee zitten of ergens niet tevreden over zijn. Wordt daar altijd snel en goed op gereageerd. En ook daadwerkelijk goed opgelost.
Positieve ervaring!
Ik zag een hoop negatieve beoordelingen dus voor ik mijn bestelling heb gedaan, heb ik het bedrijf even gebeld. Persoon aan de telefoon klonk vriendelijk en ik heb toen de bestelling geplaatst (draagtassen). Heb alles zojuist ontvangen. Perfect verpakt, leuke attentie erbij, en helemaal zoals beschreven op de website. Dus ook leuk om dan hier even een positieve ervaring te delen! ps: ik heb een eigen bedrijf en dan is er zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.