Randersbilhus Opiniões 30

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Edgar fra Randers Bilhus tager service til et nyt niveau. Der var ballade med pladerne til min nye bil, så resolut besluttede han at køre til Århus og hente pladerne selv. Super service og de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en Nissan Ariya fra Randers Bilhus, hvor alle de relevante informationer blev leveret til UG. Derudover har de hidtil holdt alle aftaler mht afhentning af bil og hjælp mht opdaterin... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Netop hjemvendt med min nye bil købt af…

Netop hjemvendt med min nye bil købt af Lasse. Jeg har aldrig fået så god service nogen steder ! Det har været helt fantastisk !
Fik lov at prøvekører bilen en hel eftermiddag for at være sikker på mit valg. God, professionel vejledning ,montering af træk og vinterhjul, min tidligere bil i bytte til en god pris og en klargøring af den nye, så den ligner en fabriksny ….. og så kører den som en drøm.
Jeg er helt høj over bilen og oplevelsen Lasse har givet mig over den bilhandel. Varme anbefalinger herfra .
Også stor tak til resten af crewet 👍

19 de novembro de 2025

Verdens bedste service!

Vi har lige købt ny bil hos randersbilhus, aldrig har vi fået så god service og behandling! Der var nogle ting ved bilen der skulle ordnes, der var ingen problemer med noget alt er i topklasse hos dem - vil helt klart anbefale dem til andre.
Tusind tak

5 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice og kvalitet i top.

Jeg har for en uges tid siden købt bil ved Edgar og Lasse, og kan varmt anbefale dem. Hele processen har været en fornøjelse, og de har sidenhen også ringet for at følge op på om bilen stadig kørte uden problemer. Super service og nogle virkelig behagelige mennesker, jeg vil kigge ned til dem igen, hvis jeg står og mangler brugt bil en anden gang!

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super tilfreds med bilkøb.

Super tilfreds med bilkøb.
Jeg var oppe for at købe en brugt bil og mødte de sødeste kompetente unge mennesker. Der blev gjort alt for at jeg fik den fineste bil med hjem og jeg er super tilfreds.
Mvh Christina

5 de agosto de 2025

Har handlet bil hos Edgar og Lasse

Har handlet bil hos Edgar og Lasse, utrolig flinke og har virkelig været gode at snakke med frem og tilbage, vi lavede en aftale om reservation af bilen på trods af flere interesserede, de holdte deres ord, klar anbefaling herfra

3 de maio de 2025

STOR anbefaling!!!

STOR anbefaling!!!
Edgar og Lasse er super rare, ærlige, imødekommende og hjælpsomme - ligesom resten af personalet hos Randers Bilhus🤩
Jeg havde en rigtig god oplevelse med køb og salg af bil hos dem🤩
Jeg anbefaler dem til alle, jeg kender🚗🚙

28 de fevereiro de 2025

El bil hos Randers Bilhus

Derudover har de hidtil holdt alle aftaler mht afhentning af bil og hjælp mht opdateringer.

Kun de varmeste anbefalinger herfra.

31 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte Volvo Hos Edgar Randers…

Købte Volvo Hos Edgar Randers Bilhus.Super god professionel Service. Alle venlige medarbejdere, Rasmus, Mikkel, Lasse , har nu fået Gløderør skiftet,renset Partikel filter Olie, filtre,og nu her sidst Batteri,og afløbskanaler renset . Alt lavet på, Garantien Enestående 5 Stjerner til jer alle Tak JJensen

18 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har handlet bil hos Edgar og Lasse i…

Vi har handlet bil hos Edgar og Lasse i Randers Bilhus. Let kommunikation, ærlig beskrivelse af den engros bil som vi købte. Fik fair pris for vores brugte bil.
Der var et lille problem med reg attest, så bilen blev leveret på vores adresse efter weekend.
God oplevelse herfra.

23 de novembro de 2024

Service i topklasse…

Edgar fra Randers Bilhus tager service til et nyt niveau.

Super service og de varmeste anbefalinger herfra. Det bliver helt sikkert ikke min sidste bil fra Randers Bilhus, og jeg kommer altså fra Sjælland.

2 de agosto de 2024

Fantastisk kunderservice

vi er meget glade for vores bilkøb hos Randers bilhus. kundeservicen var helt i højsæde. Edgar virkede ærlig og meget troværdig. Vil klart anbefale dig at kigge forbi og se om de har noget du kan bruge.

26 de julho de 2024

Har handlet ved Randers bilhus 1 gang

Har handlet ved Randers bilhus 1 gang, og er meget positivt overrasket over hvor nem en bilhandel kan være, super service, og meget samarbejdsvillige, hvis der skulle komme lidt problemer. Så hvis nogen i min vennekreds mangler et køretøj vil jeg sige de lige skal tage her forbi inden de køber et andet sted 😃

23 de julho de 2024

Super service

Vi købte en brugt bil og fik den bedst tænkelige service i forbindelse med handlen. Da der senere viste sig at være nogle problemer med bilen, var Edgar og compagni i Randers Bilhus helt på toppen igen. Helt igennem en god oplevelse.

26 de julho de 2024

Super service

Super service. Meget troværdig, kompetent og høflig.
Hjælpsom og imødekommende.
Randers bilhus får mine bedste anbefalinger

26 de junho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais