Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de informação
  2. Empresa de gestão de dados
  3. Serviço de notícias

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

183 opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har använt Ratsit i 18 år.

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar inte Ratsit rätt person utan man får hjälpa den på traven med t ex åldersuppgifter eller postort. Igår såg jag att Trustly höjt omsättningen 1,000 ggr till 1,070 miljarder kr, det var förstås fel men det fattar man själv
Rekommenderas varmt ⭐⭐⭐⭐⭐

3 de novembro de 2025

Bra!

Bra sida! Saknar bara informationen om vart personer har bott tidigare

1 de outubro de 2025

Resposta da Ratsit

Tack för ditt omdöme! Vi förstår att historisk adressinformation hade varit värdefullt. Vi tar med oss önskemålet i vårt förbättringsarbete.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra!

Det var mycket enkelt att förstå uppgifterna. Lättläst helt enkelt.

11 de outubro de 2025

Resposta da Ratsit

Vad roligt att du tycker det är lätt att hitta och förstå informationen hos oss. Stort tack för ditt omdöme!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hel värdelöst … har betalat 39:- för en…

Hel värdelöst … har betalat 39:- för en lönekoll jag inte får. Har mailat 2 frågor om detta till kundservice utan återkoppling …. fel kan det bli men får man ingen återkoppling när man uppmärksammar företaget på det så känner man sig verkligen LURAD,

8 de outubro de 2025

Resposta da Ratsit

Hej! Vad tråkigt att höra att något gått fel. Det ska självklart fungera direkt när du betalar. Kontakta oss gärna på kundservice@ratsit.se så hjälper vi dig att lösa det så fort som möjligt

Bra och enkelt.

7 de outubro de 2025

Resposta da Ratsit

Tack! Vi är glada att du tycker Ratsit är både bra och enkelt. Det betyder mycket för oss.

Bra som f**

Bra som f**, nu har jag koll på alla som ljuger om sin lön när jag rekryterar...

2 de outubro de 2025

Resposta da Ratsit

Stort tack för ditt fina omdöme. Riktigt kul att höra att du får nytta av tjänsten i rekryteringen. Tack för att du använder våra tjänster!

USELT

USELT
Har beställt lönekoll på en person tre gånger ikväll. Först utan att skapa Ratsit-konto. När det inte fungerade skapade jag ett konto. Försökte två gånger till utan resultat. Betalat via Klarna. Men får inte några uppgifter.... Pengar direkt i sjön. Otroligt irriterande....

29 de setembro de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för att du delar din upplevelse.
Vi beklagar verkligen att du haft problem med att få ut din beställda lönekoll. Självklart ska det fungera smidigt.

Din betalning via Klarna är inte förlorad och vi hjälper dig gärna att antingen få fram rapporten eller lösa återbetalning om något gått fel.

Har du varit i kontakt med Kundtjänst hos oss? Dom hjälper dig gärna att undersöka ditt ärende och se till att du får den hjälp du behöver.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fungerar bra

18 de setembro de 2025

Resposta da Ratsit

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du tycker att tjänsten fungerar bra och hoppas att du fortsätter få nytta av Ratsit.

Kass dålig

Kass och dålig

14 de setembro de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att vår tjänst inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna förstå mer konkret vad som inte fungerade så att vi kan åtgärda det. Hör gärna av dig till vår support på kundservice@ratsit.se så hjälper vi dig direkt.

Sämsta service

Sämsta service, man betalar och får inget, då det inte går att logga in

8 de setembro de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, vi är ledsna att du haft problem med inloggning och inte kunnat använda tjänsten du betalat för. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vänligen kontakta vår support på kundservice@ratsit.se så löser vi ditt ärende omgående och säkerställer att du får tillgång till det du betalat för.

får inte något aktiveringsmail

får inte något aktiveringsmail

2 de setembro de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för att du hör av dig. Vi förstår hur frustrerande det är att inte få sitt aktiveringsmail. I vissa fall kan mailet fastna i skräpposten eller fördröjas. Om problemet kvarstår, kontakta oss på kundservice@ratsit.se så skickar vi om aktiveringslänken och hjälper dig igång direkt.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.