Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços de informação
  2. Empresa de gestão de dados
  3. Serviço de notícias

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

183 opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Hur kan ni använda er av felaktiga…

Hur kan ni använda er av felaktiga uppgifter angående en privatperson. Detta kan skapa oerhörd otrygghet och besvär för den personen.
Skärpning på alla områden. Skandal är det minsta man kan säga.

1 de agosto de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, vi tar din feedback på största allvar. Att informationen ska vara korrekt och inte skapa besvär för enskilda personer är en självklarhet för oss. Vi vill gärna titta närmare på ditt specifika fall för att snabbt kunna rätta eventuella felaktigheter. Hör av dig till oss på kundservice@ratsit.se så hjälper vi dig direkt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker att det är oansvarigt att gå…

Jag tycker att det är oansvarigt att gå i ut med människors personnummer i dessa tider när oseriösa personer kan komma att utnyttja det. Ex. kapa det!!!!!!!!! Att vara presenterad på Ratsit skulle vara frivilligt.

29 de julho de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för din synpunkt. Ratsit följer de lagar och regler som gäller för publicering av personuppgifter, bland annat offentlighetsprincipen. Vi förstår att det kan kännas obehagligt och vill gärna förklara mer om varför och hur informationen visas. Du är alltid välkommen att kontakta oss på kundservice@ratsit.se så berättar vi mer och ser över ditt ärende. Det finns även möjlighet att ta bort sig

Otroligt seg nerladdning

25 de julho de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi beklagar att du upplevt långsam nedladdning, det är inte den kvalitet vi strävar efter. Vi vill gärna undersöka ditt fall närmare och hitta en lösning. Hör gärna av dig till kundservice@ratsit.se så hjälper vi dig direkt.

Lurendrejeri

Lurendrejeri, sluta med detta. Se mitt separata mail !

2 de junho de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, vi är ledsna att du fått den upplevelsen. Det är absolut inte vår avsikt att någon ska känna sig lurad. Vi vill gärna förstå mer om ditt ärende och följa upp det mail du nämner. Kontakta oss gärna på kundservice@ratsit.se om vi inte redan svarat dig, så säkerställer vi en lösning.

Kommer inte in med kod.

Kommer inte in med kod.

27 de abril de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, tack för din feedback. Vi beklagar att inloggningen med kod inte fungerat. Vi vill gärna hjälpa dig att komma in så snabbt som möjligt. Hör av dig till kundservice@ratsit.se så guidar vi dig steg för steg.

Classificada 2 em 5 estrelas

För dyrt

För dyrt, för dyrt, för dyrt.

1 de abril de 2025

Hej Stefan,

Vi beklagar att du tycker att våra produkter är dyra.
Kontakta gärna kundservice@ratsit.se ifall du har frågor

Classificada 1 em 5 estrelas

Ej betald medlem ändå skickat medelande

Trots att ijag nte registrerat något konto eller betalat någon prenumerationsavgift hos Ratsit fick jag idag en påminnelse om att min deklaration godkänts av skatteverket.?

15 de abril de 2025

Resposta da Ratsit

Hej Kalle, kontakta gärna Kundservice@ratsit.se ifall du har några frågor om våra tjänster.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni tog två betalningar samtidigt

Ni tog två betalningar samtidigt. Det gick inte kontakta er för att fråga om detta😏

21 de março de 2025

Resposta da Ratsit

Hej, Har du tagit kontakt med Kundservice via https://www.ratsit.se/kontakt eller kundservice@ratsit.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Dragit pengar i 18 månader på uppsagt abonnemang. Ingen respons från kundtjänst.

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efter det inget svar.
Nu måste jag spärra mitt kort för att få dom sluta dra pengar.
Sen ger jag inte en krona för deras automatiska svar här på Trustpilot att man ska kontakta kundtjänst. Vad hjälper det när kundtjänst inte svarar?? Varning!!

28 de março de 2025

Resposta da Ratsit

Hej Lena, Om du kontaktar oss igen via kundtjänst så kan vi gå igenom ditt ärende. Vi vill hjälpa dig med detta men behöver mer information för att kunna göra detta

Fake company highly misrepresenting

Fake company highly misrepresenting. All information about people are misleading.

12 de março de 2025

Resposta da Ratsit

Hör gärna av dig till Kundservice så hjälper vi dig https://www.ratsit.se/kontakt

Alldeles för dyrt

Alldeles för dyrt! Jag är en singelmamma som bor i norra fäladen och detta är inte alls okej! Jag måste mata mustafa (12 år) och Fatima 9.5 år samt 70kg) Detta är ungefärligen troligen priset av en falafelmiddag i malmö! :( Detta är ett skamruskföretag, rekommenderar EJ!

/MvH Majid Isam Laith!

20 de janeiro de 2025

Resposta da Ratsit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.