vlees van hele goede kwaliteit, er werd nog niet niet om gevochten (BBQ pakket) flexibiliteit in het afhalen
Leia as opiniões dos outros
Nadat ik in eerste instantie schrok van de melding dat mijn pakket pas in januari geleverd zou krijgen( oké we moeten plan b maken met kerst) kreeg ik onverwacht een persoonlijke reactie ( telefoon👍... Ver mais
Men heeft alles in het werk gesteld om het Paaspakket een dag eerder te kunnen laten afhalen. Ikzelf, en mijn verjaardagsgasten die dag, hebben dat zeer op prijs gesteld. Men was tevreden over de kw... Ver mais
Ik bestel al jaren bij buitengewone varkens. Ik ben groot fan van het dierenwelzijn dat ze voorop stellen. Je ziet dit door de zorg en de liefde voor hun beesten, die heerlijk buiten met ruimte opgroe... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Een eerlijk en heerlijk stukje vlees
(H)eerlijk vlees
(H)eerlijk vlees met respect voor het dier zoals het hoort. Als alle vleeseters voor kwaliteit boven kwantiteit zouden kiezen zou de wereld er een stuk mooier uitzien!
telefonische controle van bestelling
er werd telefonisch gecontroleerd wat ik precies nodig had. snel geleverd. goed verpakt.
goede kwaliteit!
Uitstekende service
De levering bij het afleverpunt werd niet gehaald, maar de dag erna hebben ze het thuis bezorgd. Niet alles was voorradig, maar ik werd netjes gebeld over mogelijke alternatieven. Uitstekende service!
Persoonlijk contact voor zeer goed…
Persoonlijk contact voor zeer goed geprijsd vlees dat ook nog eens maximale kwaliteit heeft voor mens én dier!
Wij kopen ons vlees enkel nog hier!
Top lunch
Wat een heerlijke, goed verzorgde lunch.
Ontvangst aller vriendelijks en persoonlijk. De rondleiding, met uitgebreide en duidelijke toelichting was een hele leuke aanvulling op de middag.
Wij waren met 4 personen en hebben alle 4 genoten.
(h)eerlijk varkensvlees en prima…
(h)eerlijk varkensvlees en prima bezorging met tijdindicatie
Diervriendelijk en mens vriendelijk
Goed concept! Heb de varkentjes zelf lekker zien graven en plezier maken. Liever zo af en toe vlees eten dan uit de varkensflats. Site was erg duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk. Kreeg nog even een belletje of ik thuis was en of ze het anders voor de deur mochten zetten. Diepgevroren en goed verpakt. 5 sterren!!
Tomeloze inzet voor varkens…
Met tomeloze energie zetten Josse en Cas zich al jaren in voor een goed leven voor varkens. En met succes, super om te zien dat Buitengewone varkens steeds groter wordt en het verschil maakt. Stap voor stap naar beter vlees.
Zowel het bestellen als het ophalen…
Zowel het bestellen als het ophalen ging erg goed. De inhoud ziet er prima uit.
Adequate levering
Adequate levering
Top kwaliteit producten
Uitstekende aandacht voor dierwelzijn
Soms zegt een waardering genoeg en zijn…
Soms zegt een waardering genoeg en zijn er geen woorden nodig 😉
Geweldig vlees
Tot nu toe de verse worst en de hachee gegeten en die smaken zoals vroeger, perfect 👌. De omgang met dieren (door dit bedrijf) en het verkopen van grasgevoerd rundvlees waren voor mij een extra reden om hier te bestellen.
Wij hebben al zo’n 6 jaar vlees van hen…
Wij hebben al zo’n 6 jaar vlees van hen en nooit geen klachten. Goede verzorgde levering en prima vlees zoals wij het van onze jeugdjaren gewend zijn geweest!
Zeer tevreden klant!!
Heerlijk vlees met een goede afkomst…
Heerlijk vlees met een goede afkomst voor een goede prijs. Ik ga zeker vaker bestellen!!
Hoe met de dieren en de producten wordt…
Hoe met de dieren en de producten wordt omgegaan is super. Evenals de kwaliteit van de producten.