vlees van hele goede kwaliteit, er werd nog niet niet om gevochten (BBQ pakket) flexibiliteit in het afhalen
Leia as opiniões dos outros
Nadat ik in eerste instantie schrok van de melding dat mijn pakket pas in januari geleverd zou krijgen( oké we moeten plan b maken met kerst) kreeg ik onverwacht een persoonlijke reactie ( telefoon👍... Ver mais
Men heeft alles in het werk gesteld om het Paaspakket een dag eerder te kunnen laten afhalen. Ikzelf, en mijn verjaardagsgasten die dag, hebben dat zeer op prijs gesteld. Men was tevreden over de kw... Ver mais
Ik bestel al jaren bij buitengewone varkens. Ik ben groot fan van het dierenwelzijn dat ze voorop stellen. Je ziet dit door de zorg en de liefde voor hun beesten, die heerlijk buiten met ruimte opgroe... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Top!
Heerlijk, verantwoord vlees.
Service bij de bestelling.
Allee aangeven welke sóórt droge worst lukte niet.
Top!
Zeer beleefd en hulpzaam. Bezorging zonder problemen en vlees was nog ingevroren. Tevens ook lekker en goed vlees.
Alles op tijd en compleet 😀
Buitengewoon goed!
Duidelijk bestelproces, alles goed te vinden op de website. Het vlees is van geweldige kwaliteit, je proeft dat er met liefde voor de dieren is gezorgd. Buitengewoon goed!
(H) eerlijk vlees
Levering volgens afspraak. Netjes verpakt. En het belangrijkste het vlees is super lekker.
Uitstekende dienstverlening en klantencontact
Bezorging was eerder dan gepland, positief verrast over het klantcontact en de dienstverlening.
Waanzinnig vlees met waanzinnige prijs
Waanzinnig goed vlees tegen een geweldige prijs. Goede communicatie, en waanzinnige producten. Heb van varken en rund van alles gekocht en gegeten, ik koop niet meer varken - rundvlees in de supermarkt.
Heerlijk en eerlijk vlees
Al vele bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden! De varkens zelf in de buurt zien rollen in een modderpoel is heel bijzonder.
Mooi vlees van buitenvarkens
Mooi en lekker vlees van varkens die buiten hebben kunnen wroeten. bestellen kan eenvoudig via de website en bij een lokale slager hebben we het vleespakket opgehaald.
Her vlees is prima
Her vlees is prima. De medewerkers waren vriendelijk en dachten goed mee met een verzoek van mijn kant. Enige punt is dat ik de dag voor de levering nog geen bevestiging had ontvangen. Wel keurig op tijd geleverd.

Heel goed vlees
Heel goed vlees. Veel beter en lekkerder dan uit de supermarkt of bij gewone slager.

Resposta da Rauwr
Goede service en een mooi product!
Goede service en een mooi product!
Buikspek besteld. Product niet op voorraad, netjes gebeld dat de varkens nog niet voldoende op gewicht waren en of het een ‘ronde’ kon wachten.
In combinatie met wildpoulet perfect voor worst, hamburgers enz.

Goed vlees, degelijk verpakt
Goed vlees dat degelijk is geseald en ingevroren. Bij ophalen netjes verpakt in een doos. Na ontdooien is kwaliteit nog prima.
Als de website iets vriendelijker zou zijn, bijv met filter/zoek opties, dan had ik 5 sterren gegeven.

Super lekker!