Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel

Escrito pela empresa

Autoværksted i Farum. Hos RB Biler sætter vi en ære i godt håndværk og høj kundetilfredshed. I vores tid som en del af Din Bilpartner opnåede vi over 1300 femstjernede anmeldelser på Trustpilot – noget vi er meget stolte af. Selvom vi i dag står som et selvstændigt værksted, fortsætter vi med samme høje standard og dedikation.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Kobling på bil

Kobling på bil
mange gange varm anbefaling til dette firma ,, de tog imod min bil og fandt lynhurtigt ud af hvad der var galt med den og fixet det lynhurtigt,, aldrig har jeg oplevet så fantastisk en service eller arbejde som jeg har gjort os RB biler , det er 110% et sted jeg vil holde mig til og bruge i fremtiden fast

7 de abril de 2026

Flot og hurtig service

Flot og hurtig service. Har brugt RB Biler i mere end 25 år. Har ALDRIG fået dårlig service og kan varmt anbefale Rene Bonde RB Biler.

5 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid super service uden ubehagelige overraskelser.
Dette værksted har jeg brugt i mange mange år.
Jeg kan kun anbefale til alle

28 de agosto de 2024

Kun ros 😊

Kun ros 😊
Vi har brugt RB biler en del gange. Altid fantastisk service, der laves ikke mere end hvad der er nødvendigt, priserne er meget rimelige og de udviser stor forståelse for personlige udfordringer. Man føler sig meget tryg.
Tak for jer.

15 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med mekaniker!

Fantastisk oplevelse med mekaniker!

Jeg fik bilen sendt til service hos RB biler, hvor diverse sliddele også blev skiftet, herunder bremser og dæk.

Oplevelsen hos René Bonde, som ringede med prisestimat inden udskiftning, var super!

Prisen for ydelsen var helt fair ift. både dele og forbrugte timer. Det er en af de første fakturaer fra en mekaniker, som jeg betaler med et smil på læben, fordi jeg føler, at jeg har fået noget for pengene.

5 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

RB Biler har forstået altid at levere…

RB Biler har forstået altid at levere mere end forventet. Denne gang fik han lige tid til at syne bilen for mig uden jeg havde bedt om det. Jeg har heller aldrig fået en regning der var større end estimeret - tværtimod. Her føler man der bliver taget hånd om en.

29 de junho de 2022

Fantastisk service

Endnu engang en fantastisk service fra Rene Bonde og hans team af medarbejdere. Jeg er taknemmelig for Jeres effektivitet og hjælpsomhed.

19 de novembro de 2020
logótipo da RB Biler

Resposta da RB Biler

Hej Gitte,
Tusind tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på.
Vi gør os også umager for at være effektive og hjælpsomme.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service skal belønnes med 5…

God service skal belønnes med 5 stjerner!
Hos RB-biler bliver man altid mødt af personale med overskud og godt humør.
Man er altid velinformeret før, under og efter at en reparation, eller et service er udført.
Og priserne er altid MEGET rimelige.
Jeg kan helt bestemt anbefale RB-biler til andre.

16 de outubro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

RB biler.

RB biler.
Er nogle flinke folk.
Og har fået lavet bil der to gange.
Første gang gik det godt ,
Men nu her anden gang gik det knap så godt.
Skulle have lavet et olieskift, og nye bremser, og få udskiftet en blæser.
Alt er også blevet lavet, MEN... da jeg fik bilen retur blinkede Airbag lampen, og mit nærlys virkede ikke, samt mit horn.
Kontaktede RB biler dagen efter, og aftalte at komme med den igen
De kiggede på bilen skiftede pærer som mærkeligt nok begge var sprunget helt naturligt lige pludselig.
Med min Airbag var der mere problem med der skulle skaffes en airbag ring der også bare helt naturligt var gået i stykker, og det var ikke noget så de havde lavet fejl ved selvom det lige pludselig var sket efter at de har haft skilt det ad.
MEN DE VAR MEGET VENLIGE,
jeg skulle ikke betale for arbejdstiden kun for det som var blevet ødelagt hos RB biler
Ergo, bliver de vil ødelagt hos RB biler skal du selv betale.

Fair nok at der kan ske noget men at tørre det af på kunden er ikke fair.
Beklager, har ellers anbefalet jer til andre det gør jeg ikke mere.
Lasse

4 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Simpelthen super venlige og ordentlige

Simpelthen super venlige og ordentlige. Der er langt imellem, men man får fornemmelsen af tillid og troværdighed fra man bestiller til msn kører. Var der i dag med min Clio, det sgu til at blive glad af

12 de fevereiro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais