Real Coffee Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ringe kakao kapsler

Jeg købte stort set kun fra Real Coffee for at få kakao kapslerne. Disse er ikke blot kedelige i smagen, men har beskadiget vores maskine, som nu er begyndt at lyde helt mærkeligt (også når den brygger andet end kakao) og har flere gange lækket ved brug af kapslerne eller lavet bitte små kopper.
Det har den altså aldrig gjort før..
Så nu er alle kapslerne smidt ud. Hold da op et fejlkøb

30 de janeiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Tak for dit review. Jeg vil bede dig kontakte vores kundeservice. Årligt producerer vi mere end 100 mio. kaffekapsler, og de kan ikke gøre skade på din maskine. Men vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad der er gået galt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skuffer med uønsket levering

Har prøvet realcoffee i oktober 2019 men var ikke særlig glade for smagen og har derfor sæt kaffeaftalen inaktiv.

I slutningen af november - mere end et år senere - få jeg lige pludselig en mail, at min bestilling er på vej og penge er blevet trukket.

Troede det må har været en software fejl men supporten svarede at det var rigtig og at jeg blevet informeret i forvejen (har aldrig modtaget nogen mails, hellere ikke i spam) og at det ikke er længere mulig at sætte aftalen på pause (hvad!?).
Vi blevet enig om at jeg ikke afhenter pakken og dermed få pengene retur. Det er nu 4 uger siden at pakken gik retur men jeg har ikke fået penge. Kundesupport har ikke svaret på mine sidste 2 emails.

Så noget "tricks" til mere omsætning er en absolut no-go og skader bar mere end det gavner. Håber at jeg få pengene tilbage, ellers må jeg overveje at kontakte tænk eller lignende med denne oplevelse.

Meget skuffende oplevelse!

15. Januar: har nu fået penge retur +1 stjern

7 de janeiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Av - det lyder som en dårlig oplevelse. Vi svarer ellers kundeservicebeskeder indenfor få timer. Jeg vil bede dig om at skrive ind til os i dag. Og så er jeg helt sikker på at du også får svar tilbage. Hvis vi har modtaget din pakke retur, så får du også helt automatisk dine penge retur. Sådan er det. God weekend,

Classificada 5 em 5 estrelas

God kaffe, hurtig levering og fantastisk kundeservice

Jeg havde bestilt kaffe fra Real Coffee én gang før, og var ved at læbe tør. Støder ind i en reklame på Instagram, hvor de reklamerer med at man kan få en ‘cube’ med, såfremt man bestiller. Jeg skynder mig ind at bestille mere kaffe, hvor jeg desværre glemmer et sætte rabatkoden ind, og får dermed ikke min cube. Ringer til kundeservice dagen efter, og det var det mindste problem at smide sådan i min levering.
Fantastisk service!

17 de dezembro de 2020

Resposta da Real Coffee

1000 tak for dit review af vores kundeservice. Det varmer i denne kolde tid.

Classificada 2 em 5 estrelas

Har stadig ikke modtaget min kaffe

Bestilte kaffe i søndags - idag, torsdag, er det stadig ikke modtaget.
Har tidligere benyttet mig af Real Coffee og har altid haft min ordre dagen efter.

De undskylder sig med Black Friday i sidste uge og systemnedbrud i mandags, men der er ingen info om dette på hverken hjemmeside eller Facebook - det kunne have været rart at være blevet informeret om den ændrede leveringstid (fra 1-2 dage til nu 5 dage), så man selv kunne have valgt om man gad at vente på kaffen så længe.

Har tidligere været tilfreds, men må indrømme at det nok er sidste gang jeg handler her. Både grundet den alt for lange leveringstid og manglen på info om dette.

3 de dezembro de 2020

Resposta da Real Coffee

Tak for dit review. Når der er Black Friday så kan det desværre ikke undgås at forsinkelser forekommer. Konkret er der tale om tre dage og det undskylder vi naturligvis mange gange. Hvis du har talt med vores kundeservice, så vil de forsøge at fremskynde afsendelsen af dine varer.

Bedømmelse af kakaokapsler

Kan absolut IKKE anbefales.
Den tyndeste kop kakao, jeg nogensinde har fået virkelig virkelig elendig.
Der skal laves en halv espresso kop, for at det smager af bare lidt.

Classificada 1 em 5 estrelas

og nu også ulovlig spamming!

Spammer via SMS uden opt-in og det er mig bekendt ulovligt. Møg irriterende ringe og nu også ulovlig kunde oplevelse.

Resposta da Real Coffee

Den oplevelse undskylder vi mange gange ! Må jeg bede dig skrive ind på vores kundeservice: kundeservice@realcoffee.dk med din e-mail adresse. Og så vil vi sikre at du bliver taget af vores lister.
Endnu engang; - vi beklager mange gange.

Utroligt irriterende firma

Utroligt irriterende firma. Bliver spammet ned på både e-mail og telefon!

Resposta da Real Coffee

Hej Tobias, det må du undskylde ! Det er bestemt ikke intentionen.
Jeg kan desværre ikke finde dig i vores kundedatabase. Må jeg bede dig skrive til vores kundeservice med den e-mail adresse hvor du har modtaget beskeder? kundeservice@realcoffee.dk
Endnu engang - vi beklager mange gange :-(

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas på med denne abonnementsløsning

Selve produktet er ikke imponerende, der findes andre kapselprodukter, som efter min mening er bedre kaffe end Real Coffee.
Som kunde skal man være opmærksom på, at en inaktivering af abonnementet på et tidspunkt udløber og derefter starter de bare med at sende kapsler igen. Så en inaktivering er dermed ikke en aktivering - man skal slette sig helt som kunde før det virker. Husk at få en bekræftelse fra dem på det.

Jeg har konstateret, at generelle informationer fra Real Coffee lander i spam mens deres mails med fakturaer ikke gør. Man ser derfor ingen beskeder fra dem først når man pludselig bliver faktureret - og så er det for sent.

Jeg bruger nu en anden kaffeløsning, hvor man ikke er bundet på hænder og fødder.

26 de novembro de 2020

Bestilte deres kakao kapsler

Bestilte deres kakao kapsler. Og har da aldrig i mit livs smagt en så tynd og vandet kakao. Det er bare vand med farve. Så ikke køb det, det er spild af penge !!!

12 de novembro de 2020

Resposta da Real Coffee

Tak for dit review. Der kan godt være stor forskel fra maskine til maskine ift. hvor god maskinen er til at udnytte kakaoen. Men - tag kontakt til vores kundeservice på kundeservice@realcoffee.dk De er altid klar til at hjælpe dig.

God kaffe, dårlige kapsler

Kaffen smaker godt, men kvaliteten på kapslene er dårlig. Det medfører mye vann før kaffen endelig kommer. Nespresso er bedre og dyrere

22 de outubro de 2020

Resposta da Real Coffee

Tak for dit review. Jeg håber at du har været i kontakt med vores kundeservice som kan hjælpe dig. Vi ser denne problemstilling ved ældre maskiner og hvis du ikke har afkalket i længere tid.

Classificada 1 em 5 estrelas

I have recently ordered coffee for the…

I have recently ordered coffee for the second time from
Real coffee.The first occasion was fine as was the coffee.The second occasion I ordered coffee on Wednesday received an Email from carrier to say it would be delivered on Saturday.On Saturday I tracked the coffee on the carriers website and it said delivered the previous day as I was at home all day I know this to be untrue.I Emailed Real coffee and was basically told as the carrier stated it was delivered it was my problem and should contact the carrier.I certainly would not recommend Real coffee as I am now out of pocket and have no coffee.Jeremy Sonnex

19 de outubro de 2020

Resposta da Real Coffee

We are very sorry that UPS in England did not live up the your expectations. Pls. contact UPS in order to find out where your parcel is.

Classificada 3 em 5 estrelas

good delivery

good delivery, well packaged got really excited about new flavours but the tastes can only be described as flat/bland to the point im sure half the pods were the same mix. contacted real coffee and they said everyone's tastes are different so was a little disappointed ..we have gone back to costa pods, Starbucks pods and genuine more expensive Nespresso pods, looking at the glowing reviews perhaps our taste buds are too basic? or the local tap water ruins any flavours?

30 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Æv,jeres kakao er virkelig skuffende.

Æv,jeres kakao er virkelig skuffende.
Det var penge lige ud af vinduet.
Smagen kan man ikke klage over - for der er ingen.
Jo, hvis man bruger 5-6 kapsler, men så bliver det en dyr kop kakao.

21 de setembro de 2020

Resposta da Real Coffee

Jeg ved ikke om du har talt med vores kundeservice? Vi plejer at være gode til at finde en fin løsning. Der er nemlig nogle få maskiner hvor vores kakao godt kan være tynd. Men vi plejer at være gode til at hjælpe i de tilfælde.

Classificada 4 em 5 estrelas

God kaffe, hurtigt levering, elendig kakao

Har nu købt derfra to gange.
Hurtig levering, god kaffe til en fair pris.

Deres kakao koster dem en stjerne. Den købte jeg første gang og kun når jeg bruger espresso (40 ml) eller ristretto (25 ml) er der ordentligt smag i. Dvs at jeg skal bruge 8-10 kapsler for at få en kop kakao af normal størrelse. Det bliver for dyrt i længden.

10 de agosto de 2020

Hej Marika,
Skønt at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode kaffe! Det er altid rart med glade kunder :-)
Vi er dog kede af, at du ikke var tilfreds med vores kakao. Vi gør altid vores bedste for at producere en kakao der falder i alles smag - dog rammer vi ikke altid rigtigt, hvilket lyder til, at være tilfældet her. Så det undskylder vi naturligvis for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er fast kunde og er super godt…

Jeg er fast kunde og er super godt tilfreds. Kaffen smager også fantastisk og vores gæster roser den altid.
I dag slog de alligevel rekord :-)

Jeg bestilte 12.41 hvor jeg også fik en ordrebekræftelse.

12.48 fik jeg så endnu en e-mail med besked om at min pakke nu er afsendt

Anbefaler til alle

6 de agosto de 2020

Resposta da Real Coffee

Fantastisk. 1000 tak for din tid til at give os et lille review. Det er virkelig værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

I use several companies for my nescafé…

I use several companies for my nescafé Dolce gusto but Real coffee have the best coffee capsules delicious coffee taste and smell and a really professional customer service

16 de julho de 2020

Resposta da Real Coffee

Amazing ! Thanks so much for taking your time to review our Dolce Gusto and Nespresso products.

Classificada 2 em 5 estrelas

God kaffe men Real Coffee's EASY…

God kaffe men Real Coffee's EASY abonnement burde være nemt, så man se kan udsætte eller fremskynde levering.
Det lyder fint hvis det virkede. Jeg udsatte min levering til august da jeg er på ferie og derfor ikke bruger kapsler-men de har sendt kapsler som ligger i pakkeshop og pengene trukket. Jeg har fået oplyst at jeg først får pengene retur når pakken ryger retur fra pakkeshop og jeg får pengene slut juli/start august-Det er BARE IKKE GODT NOK

10 de julho de 2020

Resposta da Real Coffee

Øv! Vi har prøvet at indrette vores EASY-system så vores kunder nemt og hurtigt kan udsætte eller fremskynde en levering, så jeg er ked af at høre, at du ikke synes dette har været tilfældet. Hvis der ikke trykkes 'gem' efter udsættelsen af en levering, opdateres ændringerne desværre ikke. Super fint du allerede har taget kontakt til vores kundeservice så der hurtigst muligt kan blive taget hånd om sagen. Vi holder selvfølgelig øje med din pakke, og lige så snart vi har modtaget den retur refunderer vi naturligvis dine penge :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais